Jump to content

mallisarjaan kuulumattoman korin vaihtaminen?


Recommended Posts

mulla työn alla porshe rsk replica lyhennetylle pohjalevylle, kanta-autokatsastin kuplan, pitäis olla alkuperäiset osat moottorit vaihdelaatikot ym mut ei ainakaan mulla katsatusmiestä kiinnostanut.

Link to comment
Guest Toheltaja

Kanta-autokatsastusta ei enää ole. Mullakin on silti kaikki blommatut osat näkysällä - helpottaa prosenttiselvittelyä, jos tuon vihdoin keväällä saisi leimattua työttömyyskiireiltä...

Link to comment
mites nykyään menee, saako kirppua tai porsse replikaa kilpiin nykyään muutoskatsastamalla?

 

Lyhyttä kirppua tai 356 replikaa ei ainakaan saa koska akselivälin muutos on kielletty. Jos akseliväli pysyy ennallaan niin sitten en tiedä. Melko tarkalle menee kuitenkin prosenttien kanssa, mutta jää kuitenkin alle 50:n.

Link to comment

Onko sulla tuosta oikeesti tietoa ettei sais lyhentää? Juu, tiedän että asetuksista on tuommoinen maininta mutta se taitaa tosin koskea pelkällä muutoskatsastuksella tehtynä?

 

http://www.finlex.fi/fi/laki/alkup/1998/19980779

3. Muutoskatsastuksessa voidaan hyväksyä auton akselivälin jatkaminen tai lyhentäminen tai akselin poistaminen tai asentaminen auton mallisarjan puitteissa. Muutos on tehtävä auton valmistajan ohjeiden mukaisesti, jos tällaiset ovat saatavilla. Jollei näissä ohjeissa muuta määrätä, on jarrujen voimansiirron laitteet muutettava siten, ettei aiheuteta ylimääräisiä liitoksia tai jatkoksia.

 

Onkohan nää ohjeet riittävän viralliset?

Link to comment

Siis muutoskatsastusta nimeomaan tarkoitin, eli muutoskatsastuksella ei onnistu akselivälin muutos, näin sanoo ainakin pykälät.

 

Edit: Tarkennetaan tosiaan sen verran, kun Hebsteri kaivo pykälät esiin, että mallisarjan puitteissa tosiaan saa muuttaa. Kuplasta ei tietääkseni ole mallisarjan puitteissa erilaisia akselivälejä, ainakaan kirpulle sopivan mittaisia?

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...