Jump to content

Simon Templar

Members
 • Posts

  565
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Simon Templar

 1. pelkästään datoja kattomalla tosta voi sanoa että tuo pikkunen diodi ei kestä kun maks 3A virran ja sitä pitää jäähdyttää reilusti. Tommosia pikkudiodeja voi yleisesti ottaen kuormittaa 30% nimellisestä ettei kuumene liikaa. Jos lähtee kikkailemaan noilla niin ostaa sit Alista vähän reilumman kokosen dc/dc muuntimen samalla vaivalla.
 2. Sain vihdoin helmat kasaan ja nyt pitäis vielä loput maalata, phalla alkaa olla jo liian kylmä siihen mutta ehkä se vielä menis.
 3. Sehän se ongelma on kun fiksuja katsastusmiehiä ei ole joka konttorilla. Ja sit kun auton seuraavan kerran katsastaa niin saattaa olla joku vähemmän fiksu vastassa. Sikshän tuommonen lappu on kaikkein selvin, valmistaja kertoo että käy tähän autoon niin ei tartte kinastella. Meinasin oman kuorkin katsastaa ilmajousilla niin että ne on "apujousia". Vanhat lehtijouset pidetään vaan tukivarsina oikeasti. Karvas kokemus oli karmanin takajarruista että melkonen selvitys on jos meinaa omavalmisteita tarjoilla. Tehtävissä kyllä mutta jos tuon työmäärän ois tienny aiemmin niin olisin jättäny tekemättä.
 4. Muuttaa rakennuksen harrastetilaksi/metalliverstaaksi niin ei tartte välittää noista ylikireistä autotallisäännöistä. Autoahan siellä ei saa säilyttää mutta korjatahan sitä voi. Tuplakyprokki ei auta yhtään mitään jos auto syttyy palamaan eikä sitä saa heti sammumaan.
 5. Kysy SP-automaalista, hyvinkäältä olisko niillä resepti. Ainakin tohon omaan karmaniin löyty oikeat reseptit.
 6. Tossa karmanissa ,olikohan se nyt 2.1L tai jotain sellasta. Muistaakseni 2ms PW tyhjäkäynnillä. En ole ihan perillä saako sitä edes pienemmäksi. Jos deadtime on 1ms.
 7. Vaikeeta on säätää tyhjäkäyntiä noilla 443cc suuttimilla. Jos on ~ 2ms pw niin silti kone huutaa ku hyeena. Joutuu kikkailee sytkällä. Laittaisin niin pienet kuin pystyy.
 8. Foordi odottelee ulkona kevättä niin odotellessa nikkaroin volsuun uudet mittarit, ooppelin tehostimen ja poolon hammastangon. Nyt odotellaan kelejä että pääsee testailee.
 9. Meinaakko että laikka-avo on jotenkin halvempi tehdä kuin umpinainen? Jos nyt haluaa ajaa avolla ja ei ole pussihousut jalassa niin eiköhän toi mene siinä samassa kuin speedster replica. Tuskinpa ne replicat lähtee halvemmalla kuin umpinaiset? Tai ihan jäätävä hinta jostain bajasta jossa ei ole kuplaa muuta kun etuakseli.
 10. OFF topic, pysyykö noi pallukan sivupeilit kiinni hyvin kun oven läimäsee kiinni? Mistä ostit?
 11. Ja ostamalla halvan jousto-osan niin mahdollinen vika ei poistu vaan pahenee.
 12. Mä käytin vierasmerkin olkatapit kalvauttaa Riksussa Mankisella. Olikohan jotain 90€ tms.
 13. Takana saumattomasti ja edessä alhaalla joku saumanpätkä. Kannattaa tsekata tää ketju läpi. https://www.thesamba.com/vw/forum/viewtopic.php?t=496142&postdays=0&postorder=asc&start=0
 14. survo se jakajan sisään jos käytät hukkakipinää?
 15. komee laite, vaiha toi pumppu ja letkut kupariputkeksi. Tohon pumppuun käy jarrunippelit ja vähä paksumpaa jarruputkea siihen.
 16. taitaa messinkiosaset olla enemmän old skoolia kuin rautaset
 17. 1K kilikalimaalit aiheuttaa pintamaalin keittämisen lähes 100% todennäköisyydellä
 18. olis kannattanu jättää reimaali suihkimatta, ellet meinaa epoksoida pintaa ennen pintaväriä.
 19. Tarvetta olisi polttoaineen täyttöluukulle ja siihen liittyvät himmelit korin puolelle. Täyttöletku/putki, tiivisteet jne. Luukun pitäisi olla suora, muuten ei muodolla jne. väliä. 0403585670
 20. filleri on joustavampaa ja se ehkäisee pintamaalin halkeilua. Vähän kulkineesta kiinni paljonko haluaa satsata.
×
×
 • Create New...