Jump to content

metake

Moderators
 • Posts

  9348
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by metake

 1. Ostaa kalliilla tai vaihtaa myöhäisemmän akselit. 
  Ite suorastaan vihaan säätöpaloja, välttelen minkä kerkiän ja en suosittele kenellekään.
  Mites sitten myöhäisemmän akseliin toteutetaan järkevästi 5x205 jako?

  Kiinnostaisi tietää että onko joku löytänyt varhaispallikseen rumpujarruille kunnolliset dropit. Itse olen löytänyt vain hitsaamalla tehtyjä joissa hintaa tonnin kahta puolta.

  Lähetetty minun SM-S901B laitteesta Tapatalkilla

 2. Onko tämä ollut jossain lehdessä jo ilmoituksen muodossa kun tämä ainakin oli ensimmäinen kerta kun itse aiheesta kuulin.
  Ei löytynyt ilmoitusta ainakaan 1/2024 yhdistyksen lehdestä. Muutenkin tapahtuman järjestäjällä pientä parannettavaa tiedotuksessa kun ei löydy tietoa että mitä autolta vaaditaan jotta pääsee radalle ajamaan. Taitaa vesimiehet olla unohtaneet että yhdistyksestä löytyy autoja joissa ei ole esimerkiksi tehdasasenteisia turvavöitä..

  Lähetetty minun SM-S901B laitteesta Tapatalkilla

 3. Kanta-Hämeen volkkariyhdistyksen perinteinen vappuajelu järjestetään jälleen.

  Lähtöpaikkana toimii Ullan Pakari josta lähdetään liikkeelle klo 11:30, joten paikalle kannattaa saapua hyvissä ajoin.

  Reitti kiertelee pieniä mutta päällystettyjä teitä pitkin kohti Hämeenlinnaa, jossa määränpäänä on Helmiälä puoti & kaffela.
   

  Linkki määränpäähän: https://www.helmiala.com
   

  Linkki reittiin: https://maps.app.goo.gl/YjnkbcCWCXVCqCfS8 

   
 4. Haluan huomauttaa että minun kanssa ei ole keskusteltu ja huomauttaa myös sen että olisi toivottavaa että tämä kirjoitus pysyisi tässä näkyvillä jotta lukijat tietävät kenestä on ollut kyse. Tämä keskustelu päättyy silloin minun osalta tähän. Kiitos ja kumarrus ylläpidolle.
  Olen poistanut jo kaksi aiempaa postaustasi, mutta koska haluat viestisi näkyviin, niin olkoon niin.

  Kuten Pepe aiemmin mainitsi, niin TOISEN osapuolen kanssa on keskusteltu asiasta. Se että sinun kanssasi ei ole keskusteltu ei kuitenkaan tarkoita ettet mahdollisesti olisi se toinen osapuoli... Jokainen päätelköön itse.

  Lähetetty minun SM-S901B laitteesta Tapatalkilla

  • Like 1
 5. Mietin että pitäisikö käydä tämäkin tapahtuma kurkkaamassa tänävuonna. Taisi vaan kaatua siihen että Turusta ei tällähetkellä ole mahdollista tehdä päivä Tukholmassa risteilyä.
  Eipäs nyt tehdä ongelmaa tästä

  Turusta pääsee viikkarilla jos ei Helsinkiin saakka kestä autot ajella.

  Lähetetty minun SM-S901B laitteesta Tapatalkilla 6. Ylläpidon kannattanee muistaa, että yksi syy FVWA:n keskustelupalstan loppumiseen oli kinastelu, jossa oli samoja osanottajia. Toivotan menestystä tilanteen parantamiseen.


  Muistaakseni yksi syy volkkaripalstan perustamiseen oli liian tiukaksi koettu moderointi yhdistyksen foorumilla? Sinä aikana kun itse olen ollut yhdistyksen modena, en sieltä juuri kinastelua muista, mutta silloin olikin sieltä jo pahimmat riitapukarit bannattu. Todellinen syy yhdistyksen foorumin hiljenemiseen oli käyttäjien siirtyminen volkkaripalstalle, ja viimeisenä niittinä käyttäjien siirtyminen facebookiin, joka on näkynyt selkeästi myös volkkaripalstan kirjoitusten määrässä.

  Lähetetty minun SM-S901B laitteesta Tapatalkilla

×
×
 • Create New...