Jump to content

metake

Moderators
 • Posts

  9217
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by metake

 1. Muistaakseni tilasin sarliinilta c3 sitikan palat joita rälläköin huolella.
  Eli ei mitkään palat käy suoraan, ainakaan en silloin löytänyt sopivaa. Aikaahan tästä on paljon.
  Toivottavasti tilanne on muuttunut.
  Mulla sama muistikuva kun joskus etsin Empin takajarruihin EBC green stuff paloja, niin kaikki hakutulokset vei ainoastaan empin sivuille. Jarrusatulalle löysin tiedon, että mistä se on, mutta kiinnitysrauta ei ollut samasta autosta, joten palatkaan ei käyneet. Tuntui olevan vaikea yhdistelmä löytää paloja.

  Lähetetty minun SM-S901B laitteesta Tapatalkilla


 2. Sen verran vinkkinä, että jos meinaat ajaa muuallakin kuin asfaltilla, niin panosta heti kunnollisiin iskareihin ja jätä ne kyb:t ja gabrielit kaupan hyllylle. Koni, Spax, Bilstein esimerkiksi kohtuu hintaisista iskareista. Sitten jos is vähän enempi raaskii sijoittaa niin Rally Systems Kellokoskella tekee sulle just sen mittaiset Bilsteinit kuin haluat, eikä nekään kultamunia maksa..

  Lähetetty minun SM-S901B laitteesta Tapatalkilla

 3. Neloskoppaisen Golfin takajarrusatulasta saisi varmaan tehtyä sopivan aika helpolla. Satasella kahdella saa yleensä koko auton ja loput voi viedä romumiehelle
  Niissä tuppaa vaan olemaan aina käsijarrumekanismit jumissa enempi tai vähempi, mutta uuden satulan saa kuudellakympillä ja siihen kiinnityspala/liu'ut kaksikymppiä päälle, niin ei ehkä kannata vanhaa raatoa hakea sen vuoksi vaivoikseen..

  Lähetetty minun SM-S901B laitteesta Tapatalkilla

 4. Eli ku vanhemman ottaa käyttöön niin joka toinen vuosi ku ajottaa toukukuulle katastuksen.. Ainakin Maitovalas uinut niinniin.. 
  Just näin, tosin se on kahden vuoden välein katsastuskuukaudesta riippumatta.

  Lähetetty minun SM-S901B laitteesta Tapatalkilla

 5. Ku seiska vimppa numero voi mennä joka toisella vuosikatsastuksella.. Ainakin mun -63sessa toimi hyvin ku oli vielä ajossa.. 
  Nyt nukkunut kohta 10v tallissa.. Mutta sillä tyylillä jatketaan ku seuraava katsastus tulee 
  Ei toimi enää, ei ole toiminut enää aikoihin. Katsastus väli aina 1 tai 2 tai 4 vuotta edellisestä katsastuksesta.

  Lähetetty minun SM-S901B laitteesta Tapatalkilla 6. Käykö nämä siis millaisilla muutostöillä kuplaan? meneekö hitsihommiksi vakioon vai kuinka, ilmeisesti takarenkaat pysyy tällä setillä suorana?
  eteen mulla olisi 66 kuplaan kavennettu säätöakseli ja dropit hyllyssä.


  Ei pysy pyörät suorassa näilläkään. Ja iskarin alakiinnitykset piti kai laikata pois ja keksiä iskateille uudet kiinnikkeet?

  Lähetetty minun SM-S901B laitteesta Tapatalkilla

  • Like 1
 7. Onkos nelkuissa ollu sitten useampaa lootamallia? Mulla on ollu kaks tällästä 411 irrotettua lootaa, automaattien vetareista en tiedä onks ne samanmittaiset
   
  VW411.thumb.jpg.7d0255b65967ba5158ee63a9cc62dc8d.jpg
  Osaisikos kukaan kertoa noille nelkun vetareille pituutta? Siis paljonko vasen ja paljonko oikea, tiedön sitten vertailla noihin mun vetareihin..

  Lähetetty minun SM-S901B laitteesta Tapatalkilla

 8. 3 hours ago, ovaaliheppu said:

  411/412 vetarit ei käy suoraan tuohon komboon, 915 loota on symmetrinen mitoiltaan keskilinjan suhteen, 411/412 on toispuoleinen, eli vasen vetoakseli on reilusti lyhyempi ku oikea. 411 vetarit mulla pitäs olla jossain, jos ne vaan vetarikasoista osaan tunnistaa. Olikos 411/412 90 vai 100mm nivelhalkaisijalla ja 915 taasen 108mm

   

  Mulla on juniksessa Typ4:n vetarit kun tästä lapusta tutkiskelin että olisivat just sopivan mittaiset, ja ainakin mun pari oli saman mittaiset. 

   

  1379976.thumb.jpg.6377cd851e0eb2691add44eef29b0f13.jpg

  • Like 1
×
×
 • Create New...