Jump to content

rausku

Members
 • Content Count

  151
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Jyväskylä
 • Ajoneuvot
  67 kupla

Recent Profile Visitors

807 profile views
 1. Ei voi kun hattua nostaa pitkäjänteisyydelle! Monelta ois loppunu jo mielenkiinto aika päiviä sit 😁
 2. Eihän ois tiedossa hyviä?
 3. Kierros herkkyyttä ainakin löytyy. Voi taivas mikä itäpyörä kuumeilu on päällä.
 4. rausku

  The Hulk

  Taas kerran upeaa katseltavaa. Ethän tietäis että kellään olis myytävänä itäpyörää tässä keskisuomessa?
 5. Kiitos kimmo. Miten päin tuo pitäisi tulla siihen? Katsotaan jos tuo nyt toimisi jotenkuten ilman jousta.
 6. Pyöreä koho siellä oli. En kyllä kirveelläkään muista jäikö sinne tilaakaan jouselle. Kun nyt lumet sulaa ja pääsee kokeilemaan mitenkä kaasutin toimii ajossa. "Kylmä" käynnistys parani huomattavasti, eli ei enään 15 sekunnin starttia ;)
 7. Eipähän semmosta ollut. Saiskohan tämän osan tilattua jostakin?
 8. Hansikaslokeron kanttakin sovittelin paikalleen ja eipähän tuo istunut kun tämäkin osa oli pilattu edellisen omistajan toimesta. Eli nyt pitäisi keksiä millä tuohon saisi alkuperäistä vastaavan kiinnikkeen?
 9. Hyvä kuva. Sen verta alko vaivaamaan tuo että otin vielä kerran koho kammion kannen pois ja laitoin alkuperäisen neulaventtiilin kahdella rikalla. Kas kummaa vuoto lakkasi auton käydessä, mutta kun moottorin sammuttaa ja antaa hetken olla, niin akselin pää alkaa kostumaan. Itellä tulee vähän sellainen olo, että joku paikka on jääny putsaamatta. Ideoita?
 10. Nyt menee merkilliseksi. Laitoin 2kpl rikkoja sen neulaventtiilin alle ja vuoto vain paheni läppäakselilta. Bensan pinta oli nyt 19mm. Täyttyy vielä tarkistaa koho että vuotaako se.
 11. Eikait näitä vivustoja tarvii säveltää ja käännellä?
 12. Joku made in italy pumppu siellä on, eli on tarvike. Laitoin 2kpl 1mm tiivisteitä ja paine putosi n. 2psi:hin eli 0.13 bar pitäis olla nyt bensanpaine. Täytyy vielä laittaa sen neulaventtiilin alle 2 rikkaa jospa se loppuis siihen se vuoto.
 13. Tätä olenkin yrittänyt tutkia kuinka tämä oikeasti säädetään? Ai minä aattelin kun räjäytyskuvassa on vain yksi tiiviste että se on vahingossa jäänyt sinne. Täytyy viritellä sinne yksi tiiviste alle. Ei kyllä löydy yhtään tiivistettä, mutta eiköhän tiiviste paperista leikattu kelpaa, minkä paksuinen oisi hyvä? Samanlainen tiiviste mikä siellä kaasarissa oli niin meni sinne takaisin, eli reikien määrä täsmäsi. Ainut vain että vanha oli ohuempi mitä uusi.
×
×
 • Create New...