Jump to content

rausku

Members
 • Posts

  156
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by rausku

 1. Onkos tästä mitään tarinaa missään?
 2. Kyllä näitä poliisit "katsastaa" tienpäällä. Eli jos ei poliisia mielytä, niin kilvet veks. En muista monestakohan HD:sta lähti Himoksella kilvet viime vuoden miitissä, mutta lehdessä puhuttiin useammasta. Tätä projektia seuratessa ei ole siitä huolta, sen verta viimesen päälle tehty 👌
 3. Nähdäänkös tätä jossain näyttelyissä?
 4. Se on just hyvä kun se o vanhan näkönen 👌
 5. Ei voi kun hattua nostaa pitkäjänteisyydelle! Monelta ois loppunu jo mielenkiinto aika päiviä sit 😁
 6. Eihän ois tiedossa hyviä?
 7. Kierros herkkyyttä ainakin löytyy. Voi taivas mikä itäpyörä kuumeilu on päällä.
 8. Taas kerran upeaa katseltavaa. Ethän tietäis että kellään olis myytävänä itäpyörää tässä keskisuomessa?
 9. Kiitos kimmo. Miten päin tuo pitäisi tulla siihen? Katsotaan jos tuo nyt toimisi jotenkuten ilman jousta.
 10. Pyöreä koho siellä oli. En kyllä kirveelläkään muista jäikö sinne tilaakaan jouselle. Kun nyt lumet sulaa ja pääsee kokeilemaan mitenkä kaasutin toimii ajossa. "Kylmä" käynnistys parani huomattavasti, eli ei enään 15 sekunnin starttia ;)
 11. Eipähän semmosta ollut. Saiskohan tämän osan tilattua jostakin?
 12. Hansikaslokeron kanttakin sovittelin paikalleen ja eipähän tuo istunut kun tämäkin osa oli pilattu edellisen omistajan toimesta. Eli nyt pitäisi keksiä millä tuohon saisi alkuperäistä vastaavan kiinnikkeen?
 13. Hyvä kuva. Sen verta alko vaivaamaan tuo että otin vielä kerran koho kammion kannen pois ja laitoin alkuperäisen neulaventtiilin kahdella rikalla. Kas kummaa vuoto lakkasi auton käydessä, mutta kun moottorin sammuttaa ja antaa hetken olla, niin akselin pää alkaa kostumaan. Itellä tulee vähän sellainen olo, että joku paikka on jääny putsaamatta. Ideoita?
 14. Nyt menee merkilliseksi. Laitoin 2kpl rikkoja sen neulaventtiilin alle ja vuoto vain paheni läppäakselilta. Bensan pinta oli nyt 19mm. Täyttyy vielä tarkistaa koho että vuotaako se.
 15. Eikait näitä vivustoja tarvii säveltää ja käännellä?
 16. Joku made in italy pumppu siellä on, eli on tarvike. Laitoin 2kpl 1mm tiivisteitä ja paine putosi n. 2psi:hin eli 0.13 bar pitäis olla nyt bensanpaine. Täytyy vielä laittaa sen neulaventtiilin alle 2 rikkaa jospa se loppuis siihen se vuoto.
 17. Tätä olenkin yrittänyt tutkia kuinka tämä oikeasti säädetään? Ai minä aattelin kun räjäytyskuvassa on vain yksi tiiviste että se on vahingossa jäänyt sinne. Täytyy viritellä sinne yksi tiiviste alle. Ei kyllä löydy yhtään tiivistettä, mutta eiköhän tiiviste paperista leikattu kelpaa, minkä paksuinen oisi hyvä? Samanlainen tiiviste mikä siellä kaasarissa oli niin meni sinne takaisin, eli reikien määrä täsmäsi. Ainut vain että vanha oli ohuempi mitä uusi.
 18. Tuli purettua ja kasattua kaasari. Mitään muuta erikoisempaa ei löytynyt, muutakuin neulaventtiilin alla oli kaksi tiivistettä, kohokamion kannesta oli 2 ruuvvia löysällä ja vähän ruosteista töhnää kohokammion pohjalla. Muuten kaikki oli siistissä kunnossa. Vaihdoin neulaventtiilin, kiihdytyspumpun kalvon ja kohokammion tiivisteen. Mittasin bensan paineen 4psi eli 0,27bar tämä lienee normaali? Itse varsinainen ongelmahan ei poistunut. Bensaa tulee vieläkin läppäakselin välistä :/ Tulvimista ei havainnut kun kurkkasin moottorin käydessä kaasuttimeen.
 19. Hmm. Eli tilaampa korjaus sarja puretaan, mitataan bensanpaine ja kokeillaan uudelleen jos kerran klappi ei ole niin vaarallista.
 20. Vappu lähestyy ja aika on enemmän ja enemmän kortilla. Eli eli uutta konetta nyt ei ainakaan vapuksi kerkiä tekemään. Kerkesin tänään sentään tutkiskella nykyistä moottoria ja edelleen on todella pitkä startti ennenkun hörähtää. Huomasin myös että kaasuttimen läppä-akseli on todella väljä. Kannattaako alkaa purkamaan tuota pict 28-2 kaasutinta ollenkaan, kun siinä tuntuu noin selvä klappi? Kuvasta näkyy myös kohta josta alkaa vuotamaan bensaa akselin juuresta kun sitä heilutteli. Hyllystä löytys yksi 31 pict-3 millä on ajettu 1300cc tekniikalla käykö tämä mitenkään päin tuohon 1200cc tekniikalla olevaan vai käykö se turhan rikkaalla kokoajan? (Suutin jumppaa?)
 21. Kuinkas paljon vakio putki ahdistaa, jos puhutaan 90,5mm putkilla olevasta moottorista?
 22. Kaasareista. Mulla olisi tulossa 36mm idf weberit katukruisailu 90,5mm koneeseen tarviiko nuo kaasuttimet imutorvia/kiihdytyssuppiloita? Käykö tuo 40mm idfän huoltosarja tähän 36mm kaasariin?
×
×
 • Create New...