Jump to content

WESTY

Members
 • Content Count

  155
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  pahamaineinen itä-hellsinki

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. WESTY

  VW KAR-7

  Loctite 480 liimaa käytetään kumin liimaamiseen(sekä ralli, mx, enduro tai vastaavien piikkipyörien tekoon). Sitä saa Etrasta tai laakeri kaupoista. T.PETE.
 2. Tarvetta mopon kuljetukseen. Hyvä, jarruton umpikärry. T.PETE 040 570 1124
 3. Säädätkös sä Metake siitä " seosruuvista " seosta miten? Eli säätyykö siitä ruuvista polttoaineen määrä vai mikä?
 4. Sanokaas viisaat että mitä sillä pienellä ruuvilla oikeasti säädetään 34/3 kaasuttimessa ja kun se on selvillä niin mikä sen ruuvin nimi vois olla? Isosta ruuvista kai säädetään ilma määrä, eli olisko se ilma ruuvi? T.PETE.
 5. 1302/03(kolmella pultilla) kokonaiset tai osissa, tarjoa tai vihjaa mistä. Lasku tavoite -30-60mm. Puh. 040 57o 1124 T.PETE.
 6. Arto,mistäs niitä jäykempiä vakaajia sais nollakolmoseen (-73). T.PETE.
 7. WESTY

  Vw rallia 17.9.

  Hienon näköistä touhua. Kakkos pätkältä kuvaa: https://www.youtube.com/watch?v=AUdYqJ_Xe7c T.PETE.
 8. Ajoharjoittelu meni sateisesta säästä huolimatta hyvin, koko päivän oli "sumupullokeli". Rata itsessäänhän oli aika mielenkiintoinen, paperilla vaikuttaa "karttinki" radalta. Lauantaina illalla kun käveltiin rataa ympäri ja suunniteltiin ajolinjoja niin paljastui radan nerous, pieneen mittaan(myöhemmin lisää mittaa, ovat ostaneet jo maa-alueen) on mahdutettu hyvin erilaisia mutkia/mutka yhdistelmiä. Rata-aluella on "pohjaalainen" talo/varikkokeskus rakennus josta vuokasimme huoneen ja saunan. Kisassa KG-Racing oli täysin ylivoimainen tällä kertaa(johtuuko se kenties kuski valinnoista(maksu kusku vai osto kuski)). Vai oliko autoon laitettu jotain Sponsorin uusia salaisia viriviri osasia? Oma tiimimme koki karvaan pettymyksen jo ennen kisaa kun sadekelin erikoismiehemme joutui menemään ulkomaille (Riian moottoriradalle). Autossammekin oli mystisiä ongelmia, koko kisan vaivasi sytytys ongelmat. Minun muisti ei nyt riitä kuin kolmen parhaan osalta, eli: 1. KG-Racing 2. Puhallintehtaan pojat 3. Kumion Dynamo Eli semmoiset kisat, tuu Jorrma joskus katsomaan paikanpäälle( saattaisi olla hyvä joskus poistua siitä koneen äärestä:) T.PETE.
 9. Eikös se DWL oo silverhawk. Siis jos puhutaan siitä autosta mihin joku sinioranssi törmäsi:) Ja toi Colani oli Lohjalta päin, ehkä Immonen. T.PETE.
 10. Millä lukitaan/varmistetaan kaasuttimen läpän ruuvien pysyminen akselissaan? Siis jos lukitetta niin mitä lukitetta, vakionahan ei kai ole käytetty mitään. Kaasutin 34 pestynä ja putsattuna. T.PETE.
 11. Gislaved 165/80R15 kokoiset kesärenkaat. Kunto "ihan ok", urasyvyyttä en muistanut mitata mutta kyllä niillä ajaa. Tilalle vaihdettu isommat renkaat. Nouto. Ja mielellään nopeasti. Jos ei oo kiinnostuneita niin rengasliikkeen kasaan mahtuu:) Nyt varmaan soitto toimisi parhaiten. 040 570 II 24 T.PETE.
 12. Moro, mulla on 76X92 compo lähes vakio( C25nokka, kanavat putsattu, huilut). Tarkoitus oli saada vääntävä kone 1303seen, ja siinä onnistuttiin. Eniten päänvaivaa on ollut suuttimista sekä sytytys käyristä Jakaja vakio, haaveissa 123 En ole käynnyt penkissä mutta 1/4 mile 18,005(en osaa ees kiihdyttää oikein, alku olis pitänyt kuulemma ottaa raisummin) Nyt ajettu kohta kaksi vuotta sekalaista harraste ajoa kesät/talvet Isompi "34" on ollut haveissa. On toki purettu pari 34sta ja sovitettu sorviin mutta jäännyt sovituksen asteelle Juniksessa 1776cc ja kaikilta muilta osiltaa täysin vakio ja museo kuntoinen päällepäin. Todella suuri ero vakioon, paljon parempi ajaa liikenteen mukana. Jaksaa vetää mopokärryä paljon paremmin. Ajettu 20tkm Mutta kaiken kaikkiaan voin vain suositella edellä mainittujen kaltaisia koneita. maltti on valttia kun nokkaa/puristuksia miettii. T.PETE.
 13. Kysytään nyt taas, oliskos kiinnostusta? T.PETE.
×
×
 • Create New...