Jump to content

portu

Members
 • Posts

  274
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by portu

 1. No en muista onko kiinalainen vai mikä, mut juurikin kyseisiä pultteja olen niillä avannut. Yksi tais mennä paskaks ku jotain oikein paskaa koitin avata. Kyllä sen kiinalaisenkin pitäis pystyä, mut pitää olla sopivan tylppä se pää, jottei pääse pyörähtämään. Voi olla et joutuu poraamaan kannat veks, jos on oikein pahasti kulahtanut pultti. Varsin ikävää hommaa kuitenkin se on.
 2. Tämä löytyy edelleen tallista, voisi vaihtua esim. junikseen tai johonkin ihan muuhun. Tarjouksia toki otetaan vastaan ja mahdollisissa vaihdoissa mietitään väliraha tapauskohtaisesti. Edelleenkään ei ole pakkomyynnissä.
 3. Muistat oikein, minulla ainakin on iskumeisselissä sopivia päitä.
 4. eikö ees sisäpuolella näy merkkejä sijainnista? Luulis ettei kukaan oo niin paljon paklannut piiloon.
 5. Juuri näin. Omassa samanlaisessa, mut kokopunaisilla vilkkuvilla valoilla olevassa välimallissa oli uusi 34hv ja sähköryyppy. Auto - 60, mut 61-mallia siis. Toki jossain karvalakeissa on voinut olla käsiryyppy pitkään jälkeenpäinkin.
 6. Juuri näin, minulle kävi kämmi ku oli museoauto ja tietysti liikennekäytössä. En pitänyt kiirettä vakuutuksen kanssa ku oli talvi ja "seisonnassa". Muistuttivat kyllä parin päivän ylityksestä ihan kivasti, en muista paljonko.
 7. portu

  Baja

  Eikös tuu nivelien kaa ongelmia? Kuplassa taitaa olla pienemmät nivelet ku palliksessa, toki voin olla väärässä.
 8. Minulla on just tuollainen biltsu hyllyssä, jossa ei napaisuuksia merkitty. Oli hetken bussissa, mut otin pois, ku luin et vois hajoittaa elektronisenjakajan. Tuntui kuitenkin, et ois jotenkin paras puola. En kuitenkaan viitsi lähteä testaamaan jakajan kestoa.
 9. Saattaa sopia, mut et jotain 25 luokkaa ois parempi. Mersuissa on sellaisiakin, mut hiukan harvinaisempia.
 10. On nostin, mut joutuu sen 150km ajamaan Kouvolaan😁
 11. Mistähän löytäisi eristebakeliitin imusarjan ja dellorton väliin? Yksikin riittäisi, yksi jo on. Kuvan mukainen tai vastaava. Uusikin kelpaisi, mut en vaan keksi millä hakisin/hakusanaa siihen. Kouvolassa tarve, mut posti kuskaa kirjeessä tarvittaessa. nolnelnol 50746kasi1 tai yv.
 12. Tarkkaan en ole kyseiseen lukkopesään ja kiinnitykseen perehtynyt, mutta saa haittoja vaihtamalla nykyiselle avaimelle toimimaan. Jostain vain haittoja metsästämään tai jos on paljon vanhoja lukkoja jemmassa niin saa niistäkin osia otettua. Todennäköisesti lukko jollain sokalla paikalla, ainakin tölkissä on putkisokka pitämässä pesän paikalla. Sisältää pieniä jousia, joten jossain mukavalla alustalla kannattaa alkaa puuhaamaan.
 13. Omaan - 72 piti laittaa uudemman levyt, painin saman asian kanssa joskus.. Muistaakseni ehkä satulatkin.
 14. Ei kuulu olla täytettä. Sauma pitäisi olla samanlainen ku vaikka kylkipellissä, etulokarissa. Näkyvä sauma siis.
 15. Löytyy varmasti kumisiakin, muistelen jotain tuollaisia kähmineenikin. Tietysti mitat pitäisi olla. Täytyy katella hyllyjä..
 16. Itekin alan lämpenemään v8 hiljalleen, muutama vuosi sitten en ees aatellut. No aika näyttää mitä harrastetaan vai harrastetaanko mitään.
 17. Pistetään hetken mielihäiriössä museoitu jenkkituonti westy myyntiin. Auto on erittäin hyväkorinen, ei ole hitsattu ja ei tarvitsekaan. Täysin virheetön ei ole, maalaus on jo matta ja kulunut. Hyvä melko orkkis kunto. Löytyy jääkaappi (sähköinen) retkeilyä ajatellen. Kone type4 1,7 tupla lortot ja elektroninen jakaja. Edessä matalemmat olat. Konin punaiset iskarit ja uudet satulat edessä mm. Osaa saa mukaan jonkin verran (dellorttoja 4kpl, uusia vaijereita, takanavat yms.) Leimaa 2024 saakka. Sijaitsee Kouvolassa ja hinta kun tarvii laittaa niin 32900euroa/vaihdossa vois käydä jokin mielenkiintoinen kapistus. Yv. tavoittaa, en jouda turisemaan puhelimessa hirveästi.
 18. Onko tuo sama kuin 2,1wbx:ssä? Siinä muistaakseni 228 kanssa. Se kestääkö paremmin??
 19. Nyt kyllä oon samaa mieltä. Kyllä tulee halvemmaksi ostaa valmis auto, sellaisen saa noin 25-30000e. Tuon hitsaus työt, maalaus, sisusta yms. on paljon kalliimpi teettää tuosta. Toki jos itse tekee niin sitten, mutta ei sekään halvaksi tule ja omat tunnit on ilmaiset. Toki jokainen tekee miten haluaa ja mistä haluaa.
×
×
 • Create New...