Jump to content

Mitä ostit tänään?


Recommended Posts

  • 2 weeks later...

Eiks palstalaiset osta mitään harrastukseen liittyvää vai tää on ihan trööt aihe?!?

 

Itte sain vuosien vuosien etsinnän/haaveilun/odottelun päätteeksi kuplan pölykapselisarjan.

 

Kapselit on vuosikertaa 66-67 eli itsessään harvinaisemmat kuin kuplan perusvuosikertakapselittt, toki noita nykyään saa reproina mutta reprot ei kelpaa.

 

Eli orkkiksia löytyy jostain ok kuntoisina, mutta löytyykö NOSsina ja jos vielä päälle lisätään että pitää löytyä aidot/alkuperäiset 66-67 kapselit kromauksen sijaan maalipinnalla.

 

Tälläinen setti nyt kotiutettu, nam.

 

EDIT, poistettu turha apusana.

Link to comment

 

Eli orkkiksia löytyy jostain ok kuntoisina, mutta löytyykö NOSsina ja jos vielä päälle lisätään että pitää löytyä aidot/alkuperäiset 66-67 kapselit kromauksen sijaan maalipinnalla.

 

 

Tämmöset vai? Ei kyllä oo NOSsit.

 

 

Voivoi, NOSsi käyttämätön osa muttei välttämättä virheetön. Vuosikymmenten aikana eritasoiset säilytykset voi käyttämättömäänkin osaan tuoda erilaista patinaa/vauriota. Omat on kyllä ihan nossit. Kapseleista, varsinkin maalatuista on helppoa katsoa onko napsauteltu vanteelle asti.

 

Tänään tilattiin vw-legoja.

Link to comment
Guest VenaCavaInferior

Ostin tosin jo tovi sitten KelArc mallisen pistehitsaus laitteen joka liitetään normaaliin puikko inventteriin. Nyt on hommattuna myös se inventteri ja joskos huomenna pääsis koittaan, että onko niin hyvä ohutpeltitöihin kuin luvataan.

Link to comment
Hinta ? Tai ostitko edes uutena

 

KelArc oli postikulujen kanssa joku n 50e ja siihen kaveriksi bilteman puikkoinventteri 79e.

MobitiveOnline myi tuota laitetta.

 

Oho taisi mennä tollanen hankintalistalle. Ei ainakaan ole hinnalla pilattu.

Link to comment
Guest VenaCavaInferior

Elikkä vielä tästä KelArc:sta. Kokeilin sitä tuolla tallilla ja tälläinen kaveri jolla ei kokemusta ole hitsaamisesta voi sanoa, että on se hieno värkki. Pohjaan uutta peltiä hitsasin. Pari tuntia meni saada homma käyntiin ja säädöt kohdilleen, mutta kun eka pitävä sauma tuli niin homma alkoikin olla lastenleikkiä. Mulla on käytössä 1,2mm peltiä ja sitä joutuu kyllä polttelemaan enempi kuin ohjeessa ~5-7s. Sitten jos palat eivät ole kunnolla yhdessä niin palaa komeasti reikää. Kulma alueet mihin ei ihan suoraan saa pistoolia tuntu oleven sitten vaikeempi pala, en ainakaan tänään saanut pitäviä saumoja.

Oisin kuviakin voinu laittaa, mutta pakkanen vei kameran patterit...

 

Linkki laitteenmyyjälle http://www.mve-online.com/product_info. ... cts_id=402

Link to comment

100 kiloa Nosseja olkatappisarjoja ja 50 kiloa raidetangonpäitä ja kytkinasetelmia 50 kiloa.. Nossin 25 hp pyttymäntäsarja ja kampiakseli ja mekaaniset jarrut..kaikki kuplaan ja muutama raidetanko Nossina ja muuta chittua peräkärryllinen mm.kolkin ate jarrusylkkyjä Nossina.

Link to comment
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...

Eilen tuli hankittua Motonetin H4 umpiot kuplaan noiden alkuperäisten R2 umpioiden tilalle. En tiedä noiden laadusta tai kestävyydestä mutta ainakin nyt valoteho tuntui kasvavan huimasti.

Link to comment

Tänään tuli sitten hankittua tämmöinen. Loppuvuodesta 69 ensirekisteröity Kupla 1200. Viimeksi laitos on ollut rekisterissä vuonna 1983 ja sen jälkeen se on kierrellyt ilmeisestikkin useammalla omistajalla joista kukaan ei ole saanut askarreltua autoa takaisin liikenteeseen. Varaosiksi minä itsekkin tätä meinasin mutta nyt rupeaa tuntumaan siltä että vielä taidan tästä auton tehdä.

th_IMG_2197-1.jpg

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...