Jump to content

mllks

Members
 • Posts

  122
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Sipoo
 • Ajoneuvot
  VW Type2 62 & 74 Type1 58

Contact Methods

 • Puhelinnumero
  0405634665

Recent Profile Visitors

1809 profile views

mllks's Achievements

 1. Ostetaan alkuperäsessä maalissa oleva oranssi moottoriluukku vanhemman mallisilla saranoilla. Ei haittaa vaikka ois vähä rottainen kunnoltaan, kunhan ei ole ihan mätä. Tarjoa siis kaikkea! YV/txt/whatsapp Nro löytyy profiilista.
 2. Tätä poliisijuniksen kuvaa ei täältä vielä löytynytkään: Kuva: Kosken Kuvaamo, Lappeenrannan museot
 3. Nostellaanpas näkyviin, paljon uusia myytäviä lisätty. Kuljetus Karkkilan swappiin tulevana lauantaina onnistuu.
 4. Tällä reissattu jo useampi vuosi. Alkaa pikkuhiljaa löytymään itseä miellyttävä setuppi.
 5. Itsellä kanssa oli saman aiheen ympärillä päänraavinta käynnissä 58 kuplaa varten. Päädyin lopulta tilaamaan vihreää peltiä Espanjasta. Jos siihen vaihtoehtoon päätyy, niin kannattaa laittaa kyselyä postikuluista. Itse ainakin onnistuin kohtuullistamaan kuluja, olihan ne oletuspostit melkein 200e luokkaa yhden puolen pellille.
 6. Onkohan belly panit unohtuneet kuvasta vai puuttuukohan kitistä kokonaan. Luulis, että ne ois olennaisemmat kuin monet muista osista joita kitti kuvan mukaan sisältää.
 7. Itsekin kaipailisin vähän näkymyksiä suuttimien kokoasioihin. Juniksen 1600 kone vähän lasketuilla kaksreikäkansilla ja tupla DRLA36-kaasareilla. C25 nokka, 40/35 venoilla ja 1.25 keinuilla. Tällä hetkellä seuraavanlainen setuppi: Kurkut: 30 Pää: 122 Seos: 9164.3 Ilma: 180 Tyhjäkäynti: 56 EDIT: Pahoittelut, kun ei mene ihan orjallisesti topicin otsikon alle, mutta en viitsinyt aloittaa uutta aihetta lähes vastaavalle aiheelle.
 8. Itse sain 3mm normivanerista nätisti taivutettua juniksen takanurkat kun antoi vähän ensin lämpöä kuumailmapuhaltimella taivutettavaan kohtaan.
×
×
 • Create New...