Jump to content

mllks

Members
 • Content Count

  79
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Helsinki
 • Ajoneuvot
  VW Type2 1962

Contact Methods

 • Puhelinnumero
  0405634665

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ite vetäsin kattotelineen rimoihin jotain tällästä teak-öljyä. Kuivuneet rimat heräs henkiin, aivan kuin ois olleet taas uudet.
 2. Vielä ois kaikenlaista ylimääräisenä.
 3. @-tipi-n ohjeilla ratti saatu suoristettua. Case closed siis! Helppo homma, kunhan tiesi mistä ruuvata. 🙂 kiitos vielä avusta!
 4. Noniin, näillä varmasti päästään eteenpäin! Iso kiitos! Eipä korjaudu tällä, koska ratti ei mene kuin yhdessä asennossa akseliin.
 5. Kiitos! Ja toi tankoko on alunpitäenkin säädettävä?
 6. Juniksen ratti on n. 10 astetta oikealle pielessä kun renkaat ovat suorassa. Minkähänmoinen homma se olisi saada suoristettua? Pieni ongelma, mutta häiritsee silmää. Itsellä ei simpukan toimintaperiaatteen suhteen ole oikein mitään aiempaa kokemusta, joten mahdollisimman tarkat ohjeet säätöön olisi nyt paikallaan. Kiitän!
 7. Mitenkäs tuo nyt pitää ymmärtää, jos on käyttänyt elokuussa leimalla, onko ens vuosi vapaa katsastuksista vai pitääkö käyttää ens vuonna leimalla, jotta seuraava on vapaa?
 8. Lisää tavaraa lisätty ja vanhojen hintoja päivitelty. Nämä kulkeutuvat tarvittaessa myös Karkkilan swappiin.
 9. Nostetaanpas. Tarjotakin saa jos eivät hinnat miellytä. BIF toimitus osille mahdollinen!
 10. Löytyiskös lopuille tavaroille uusi koti?
 11. Alempi näyttäis oikeelta mouse grey pearl white -yhdistelmältä. Täällä paljon kuvia ko värikombosta: https://www.thesamba.com/vw/forum/viewtopic.php?t=292011
 12. Nostellaanpa esiin. Voi myös tarjota jos joku osa kiinnostaa, mutta hinta hirvittää.
 13. Nurkista ylimääräistä myyntiin. Osat Helsingissä. Pienempiä voin lähetellä ostajan kustannuksella, isompiin ja painavimpiin vain nouto. Yhteydet YV:llä tai puhelimella (iltaisin ja viikonloppuisin). Numero profiilissa. Wolfsburg West jakajan kansi, osanumero 111905207B, käyttämätön. 15e Juniksen taka-akselin laakerikupit, 36mm kruunumutteriseen versioon, kunto aika lailla ok ja pientä ruostetta ulomman huulen sisäpuolella. 30e pari. 61-64 juniksen 6V pyyhkijänmoottori & kiinnityspelti, toimii, 80e Tasavirtalaturin jalka, 10e Kapealuukkuisen juniksen takaluukun lukkomekanismi, NOS, 60e VARATTU Juniksen ohjaamon potkupahvit, vähän rottaisat, 55-63, 5 e Kuplan bensamittarin jännitteensäädin, 3 kpl löytyy, käyttämättömiä, 5 e kpl Doghouse tuuletinkoppa, kunto ok, 20 e
×
×
 • Create New...