Jump to content

mllks

Members
 • Content Count

  101
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Sipoo
 • Ajoneuvot
  VW Type2 '62

Contact Methods

 • Puhelinnumero
  0405634665

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Onkohan belly panit unohtuneet kuvasta vai puuttuukohan kitistä kokonaan. Luulis, että ne ois olennaisemmat kuin monet muista osista joita kitti kuvan mukaan sisältää.
 2. Itsekin kaipailisin vähän näkymyksiä suuttimien kokoasioihin. Juniksen 1600 kone vähän lasketuilla kaksreikäkansilla ja tupla DRLA36-kaasareilla. C25 nokka, 40/35 venoilla ja 1.25 keinuilla. Tällä hetkellä seuraavanlainen setuppi: Kurkut: 30 Pää: 122 Seos: 9164.3 Ilma: 180 Tyhjäkäynti: 56 EDIT: Pahoittelut, kun ei mene ihan orjallisesti topicin otsikon alle, mutta en viitsinyt aloittaa uutta aihetta lähes vastaavalle aiheelle.
 3. Itse sain 3mm normivanerista nätisti taivutettua juniksen takanurkat kun antoi vähän ensin lämpöä kuumailmapuhaltimella taivutettavaan kohtaan.
 4. Tällaiseen ilmoitukseen törmäsin: https://www.tori.fi/uusimaa/VW_merkki_64960373.htm?ca=18&w=3
 5. Löytyisköhän lopuille rojuille uusi osoite?
 6. Vielä on myytävää. Ja jos hinnat ei miellytä, aina voi lähettää YV:llä tarjouksia.
 7. Hyvältä näyttää! Millaiseen sisustusratkaisuun päädyit?
 8. Ei oo omakohtaista kokemusta viilun vaihtamisesta/asentamisesta, mutta mitä oon tutustunut aiheeseen, niin parhaaseen lopputulokseen taitaa päästä niin, että poistaa eka vanhan viilun, liimaa hieman suuremmaksi leikatun uuden viilun kohteeseen ja yläjyrsimen laakeroidulla kopiointiterällä leikkaa reunan täsmälleen alla olevan levyn muotoiseksi. Mattoveitsellä ja hiomisella pääsee kai myös hyvään lopputulokseen, mutta ei oo ihan niin suoraviivasta.
 9. Joo hienoinen pullakkuus on ihan tervetullutta, kunhan sitä ei ole liikaa eikä se aiheuta tursuiluefektiä. Tällä hetkellä mulla on alla 205/70 ja ne on ainakin aivan liian leveät vakiovanteelle. Täl hetkellä mittari näyttää aikalailla oikeeta, joten toive ois, että se ei ainakaan kovin radikaalisti siitä muuttuis. EDIT: toi 175/80 vois olla aika hyvä itseasiassa.
 10. Jos tahtotilana ois päästä tilanteeseen, että mittari näyttäisi jotakuinkin oikeaa lukemaa, tuo ei välttämättä ole ihan optimaalisin koko, vaikka leveyden puolesta sitä olisikin. Nykyrenkaiden profiilien kanssa tuntuu mahdottomalta päästä joka kantilta katsottuna optimitilanteeseen. Joko mittari heittää häränpyllyä ja rengaskaaret jäävät tyhjännäköisiksi tai vaihtoehtoisesti rengas pursuaa vanteelta irvokkaan näköisesti leveyssuunnassa. Toisaalta ei myöskään kiinnostais maksaa maltaita vintagemitoitetuista renkaistakaan.
×
×
 • Create New...