Jump to content

mllks

Members
 • Content Count

  95
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Helsinki
 • Ajoneuvot
  VW Type2 '62

Contact Methods

 • Puhelinnumero
  0405634665

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Itse sain 3mm normivanerista nätisti taivutettua juniksen takanurkat kun antoi vähän ensin lämpöä kuumailmapuhaltimella taivutettavaan kohtaan.
 2. Tällaiseen ilmoitukseen törmäsin: https://www.tori.fi/uusimaa/VW_merkki_64960373.htm?ca=18&w=3
 3. Vielä on myytävää. Ja jos hinnat ei miellytä, aina voi lähettää YV:llä tarjouksia.
 4. Hyvältä näyttää! Millaiseen sisustusratkaisuun päädyit?
 5. Ei oo omakohtaista kokemusta viilun vaihtamisesta/asentamisesta, mutta mitä oon tutustunut aiheeseen, niin parhaaseen lopputulokseen taitaa päästä niin, että poistaa eka vanhan viilun, liimaa hieman suuremmaksi leikatun uuden viilun kohteeseen ja yläjyrsimen laakeroidulla kopiointiterällä leikkaa reunan täsmälleen alla olevan levyn muotoiseksi. Mattoveitsellä ja hiomisella pääsee kai myös hyvään lopputulokseen, mutta ei oo ihan niin suoraviivasta.
 6. Joo hienoinen pullakkuus on ihan tervetullutta, kunhan sitä ei ole liikaa eikä se aiheuta tursuiluefektiä. Tällä hetkellä mulla on alla 205/70 ja ne on ainakin aivan liian leveät vakiovanteelle. Täl hetkellä mittari näyttää aikalailla oikeeta, joten toive ois, että se ei ainakaan kovin radikaalisti siitä muuttuis. EDIT: toi 175/80 vois olla aika hyvä itseasiassa.
 7. Jos tahtotilana ois päästä tilanteeseen, että mittari näyttäisi jotakuinkin oikeaa lukemaa, tuo ei välttämättä ole ihan optimaalisin koko, vaikka leveyden puolesta sitä olisikin. Nykyrenkaiden profiilien kanssa tuntuu mahdottomalta päästä joka kantilta katsottuna optimitilanteeseen. Joko mittari heittää häränpyllyä ja rengaskaaret jäävät tyhjännäköisiksi tai vaihtoehtoisesti rengas pursuaa vanteelta irvokkaan näköisesti leveyssuunnassa. Toisaalta ei myöskään kiinnostais maksaa maltaita vintagemitoitetuista renkaistakaan.
 8. Tää on kyllä hieno ja harvinainen löytö tässä maassa! Westfaliaa reprona, esim huonekalujen laminaattiviiluja löytyy myös kivasti briteistä https://nlavw.com
 9. Käytetäänpäs vanhaa topikkia saman aiheen tiimoilta. Minkäslaista gummia porukka on laittanut 15 tuumaiselle vakiopeltivanteelle, vakiokorkuiseen junikseen? Entä onko kellään sisärenkaita käytössä?
 10. Kattoteline antaa tähän kyllä hauskan lisämausteen. Keulamerkki näyttäisi olevan myös madallettu? 😄
×
×
 • Create New...