Jump to content

mllks

Members
 • Content Count

  98
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by mllks

 1. Itse sain 3mm normivanerista nätisti taivutettua juniksen takanurkat kun antoi vähän ensin lämpöä kuumailmapuhaltimella taivutettavaan kohtaan.
 2. Tällaiseen ilmoitukseen törmäsin: https://www.tori.fi/uusimaa/VW_merkki_64960373.htm?ca=18&w=3
 3. Löytyisköhän lopuille rojuille uusi osoite?
 4. Vielä on myytävää. Ja jos hinnat ei miellytä, aina voi lähettää YV:llä tarjouksia.
 5. Hyvältä näyttää! Millaiseen sisustusratkaisuun päädyit?
 6. Ei oo omakohtaista kokemusta viilun vaihtamisesta/asentamisesta, mutta mitä oon tutustunut aiheeseen, niin parhaaseen lopputulokseen taitaa päästä niin, että poistaa eka vanhan viilun, liimaa hieman suuremmaksi leikatun uuden viilun kohteeseen ja yläjyrsimen laakeroidulla kopiointiterällä leikkaa reunan täsmälleen alla olevan levyn muotoiseksi. Mattoveitsellä ja hiomisella pääsee kai myös hyvään lopputulokseen, mutta ei oo ihan niin suoraviivasta.
 7. Joo hienoinen pullakkuus on ihan tervetullutta, kunhan sitä ei ole liikaa eikä se aiheuta tursuiluefektiä. Tällä hetkellä mulla on alla 205/70 ja ne on ainakin aivan liian leveät vakiovanteelle. Täl hetkellä mittari näyttää aikalailla oikeeta, joten toive ois, että se ei ainakaan kovin radikaalisti siitä muuttuis. EDIT: toi 175/80 vois olla aika hyvä itseasiassa.
 8. Jos tahtotilana ois päästä tilanteeseen, että mittari näyttäisi jotakuinkin oikeaa lukemaa, tuo ei välttämättä ole ihan optimaalisin koko, vaikka leveyden puolesta sitä olisikin. Nykyrenkaiden profiilien kanssa tuntuu mahdottomalta päästä joka kantilta katsottuna optimitilanteeseen. Joko mittari heittää häränpyllyä ja rengaskaaret jäävät tyhjännäköisiksi tai vaihtoehtoisesti rengas pursuaa vanteelta irvokkaan näköisesti leveyssuunnassa. Toisaalta ei myöskään kiinnostais maksaa maltaita vintagemitoitetuista renkaistakaan.
 9. Tää on kyllä hieno ja harvinainen löytö tässä maassa! Westfaliaa reprona, esim huonekalujen laminaattiviiluja löytyy myös kivasti briteistä https://nlavw.com
 10. Käytetäänpäs vanhaa topikkia saman aiheen tiimoilta. Minkäslaista gummia porukka on laittanut 15 tuumaiselle vakiopeltivanteelle, vakiokorkuiseen junikseen? Entä onko kellään sisärenkaita käytössä?
 11. Kattoteline antaa tähän kyllä hauskan lisämausteen. Keulamerkki näyttäisi olevan myös madallettu? 😄
 12. Ite vetäsin kattotelineen rimoihin jotain tällästä teak-öljyä. Kuivuneet rimat heräs henkiin, aivan kuin ois olleet taas uudet.
 13. Vielä ois kaikenlaista ylimääräisenä.
 14. @-tipi-n ohjeilla ratti saatu suoristettua. Case closed siis! Helppo homma, kunhan tiesi mistä ruuvata. 🙂 kiitos vielä avusta!
 15. Noniin, näillä varmasti päästään eteenpäin! Iso kiitos! Eipä korjaudu tällä, koska ratti ei mene kuin yhdessä asennossa akseliin.
 16. Kiitos! Ja toi tankoko on alunpitäenkin säädettävä?
 17. Juniksen ratti on n. 10 astetta oikealle pielessä kun renkaat ovat suorassa. Minkähänmoinen homma se olisi saada suoristettua? Pieni ongelma, mutta häiritsee silmää. Itsellä ei simpukan toimintaperiaatteen suhteen ole oikein mitään aiempaa kokemusta, joten mahdollisimman tarkat ohjeet säätöön olisi nyt paikallaan. Kiitän!
 18. Mitenkäs tuo nyt pitää ymmärtää, jos on käyttänyt elokuussa leimalla, onko ens vuosi vapaa katsastuksista vai pitääkö käyttää ens vuonna leimalla, jotta seuraava on vapaa?
 19. Lisää tavaraa lisätty ja vanhojen hintoja päivitelty. Nämä kulkeutuvat tarvittaessa myös Karkkilan swappiin.
×
×
 • Create New...