Jump to content

mllks

Members
  • Posts

    169
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by mllks

  1. Kovasti jätkä yrittää edelleenkin, itsellenikin juuri tarjoili osaa. Toistamiseen jo mulle. Olkaahan varovaisia tän mulkeron kanssa.
  2. Ostettu. Ostaisin palliksen kojelautaan jarrun varoitusvalon linsseineen. Mielellään mahdollisimman täydellinen kokoonpano, mutta kaikkea kannattaa tarjota.
  3. Laitetaanpas nyt tänne jonkunlainen kuvadumppi täältä palstalta ostetusta projektista jonka parissa olen nyt puuhastellut kaksi talvea. Noin 15 vuotta kyljellään pellossa oli tehnyt tehtävänsä kuskinpuolen kyljelle ja sisärakenteille. Viime talvi meni pohjaa grillatessa, tämä talvi meni sitten pääasiassa kyljen, takasisälokareitten ja moottoritilan kanssa puuhatessa. Viime päivien aikana kori on saanut viimein uutta maalipintaa. Tarkoitus on jättää pintoihin vähän pintarupea, joten maalaus toteutettiin ainoastaan korjattuihin kohtiin. Jos sitä sais tämän vaikka tulevaksi kesäksi vielä ajoon.
  4. ”Elannon Volkswagen Transporter -pakettiauto ja yleisöä autotapahtumassa Mäntymäenkentällä.”
  5. Nostellaanpas esiin, hintoja tiputeltu! Ostakaahan pois tarpeettomat osat nurkista.
  6. Hattu lähtee päästä. Onneks olkoon, hieno saavutus taas!
  7. Vielä ehtii sopimaan diilejä huomiselle lopuista rojuista Karkkilan swappiin. Ja jos hinta ei miellytä jossain, niin tarjoa rohkeasti!
  8. Nosto ja samalla vähän uutta myyntiin. Kaupat voidaan sopia myös 23.9. Karkkilan swappiin!
  9. Näyttäis olevan 67 kojelautakin kun katsoo radioreiän ympäristöä. Aikamoinen palapeli.
  10. Jännä sonderi naapurimaan huutokaupassa. https://bilwebauctions.se/septemberauktion-1-2023/volkswagen-typ2-t1-kleinbus-deluxe-23-foenster-hoegerstyrd-52265?fbclid=IwAR1Hk-Dt7CqUlyG47hwWGQ03bi74m-tkGr3fI7LQ1ZCyO-ij9el8dk6L_ww
  11. Ei taida olla sama auto, koska tuossa Kalliossa pyörivässä on pariovet molemmilla puolilla. Ja erilaiset takavalotkin. Ei se tuokaan taida alkuperäinen sonderi olla, mutta eri auto kuitenkin.
  12. https://www.copart.fi/lot/50248513 Kärventynyttä "-64" brassisonderia huutokaupassa. Tietääkö kukaan tämän tarinaa?
  13. Tästä vois muutkin tapahtumajärjestäjät ottaa mallia jälkitiedotuksen suhteen. Kuvat palkituista on erittäin jees juttu sekä tapahtumaan osallistuneille, että meille, jotka eivät olleet mukana. Kiitos tästä!
  14. Uutta lisäilty ja hintoja tsekkailtu alaspäin. Ja nyt ostamaan!
  15. En tiedä onko varhaisissa samanlainen kuin myöhäisemmissä, mutta myöhäsen virtalukkoon tepsi tämä. Ei kyllä ollut helppoa, mutta onnistui kuitenkin. Mulla tosin oli rattiakselikin irti, joten ei tarvinnut tehdä tuota autossa kiinni ollessa. https://youtu.be/PNhTG7jHIa8
  16. Itellä on 175/65-15 renkaat vakiovanteella ja toimii loistavasti. Voi olla, että CSP:n levyjen aiheuttama raidevälin kaventuminen jeesaa tässä myös vähän, koska ei raavi flippiolkien ja vakioakselin kanssa doglegeihin ollenkaan. Satunnaisesti raapaisee tien montuissa sisälokariin, mutta ei kyllä haittaa ollenkaan jos ei kyydissä ole normaalia suurempaa kuormaa/ normaalia enempää porukkaa kyydissä.
  17. Kyllä toi mulle tuli perille. Eli ihan luotettava tekijä. Vielä en ole kerennyt asentamaan paikalleen, joten kokemuksia itse tuotteesta on paha vielä antaa.
  18. https://huutokaupat.com/4202815/volkswagen-campingwagen-1970
  19. Tulliin jäi Hayburner itelläkin ekaa kertaa nyt tänä keväänä vaikka jo pidempään tilannut.
  20. Kuva ei näy. Eli mitä on myynnissä?
  21. Tarpeiden lista on vielä suht pitkä, joten yritetääs lyhennellä edes vähän. Tarjotkaa yksityisviestillä tai laittakaa tekstaria/whatsappia, nro löytyy profiilista. - laadukas ja hyväkuntoinen 1600 sylinteri- & mäntäsarja - oranssi moottoriluukku vanhemmanmallisilla saranoilla - bensatankin korkki - ehjää tai suht ehjää oranssia kuskin oveakin voi tarjota
  22. Just tällä viikolla pistin tilaukseen täältä junikseen sulakerasian. https://torquerestoparts.com/ Menee alkuperäiseen koloon ja samat liitinpaikat jne löytyy. Nämä ei kauaa ole olleet vielä myynnissä, joten kokemuksia ei taida juuri kellään vielä olla. Mut päätin kokeilla. Tykkään myös siitä, että alkuperäistä rasian kantta pystyy käyttämään tän kanssa, joten lookki pysyy melko orkkiksena. EDIT: linkki korjattu
×
×
  • Create New...