Jump to content

Tuomok

Members
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Ylivieska

Recent Profile Visitors

593 profile views
 1. Tallin siivous ja levytystä, että pääsisi talvella hitsaamaan kolkin lokasuojien palapelejä.
 2. Onko mistä hommattu nuo lattian reunan korjauspalaset ? Asiallisen näköiset. Minullakin menee ainakin ne uusiksi.
 3. Tämä taitaa olla väärä malli ? 311129701A Kaasutinkin on 32 phn-1
 4. Tuomok

  Kulmapainot

  Jos ne puntarit oli evocarin lätkäpuntarit 5 kilon näyttämällä on niiden toleranssi -+5 kg. Eli todelliset painot ovat jossain välillä keulassa oik 145-155 kg ja oik 150-160 kg. Aika hyvin on tasapainossa. Noin keveällä keulalla voisi kokeilla halutessa tarkemmin vaikka henkilövaakoilla, niissä on yleensä maksimi paino 180 kg ja kohtuu hyvä toleranssi.
 5. Löytyykö etukilpiä tarvikkeena ? Käytin kolkin etujarrukilpiä sitruunahappokylvyssä ja kahdessa oli pahoja ruostereikiä, mutta 2 oli ok mitä nyt tuo suojareuna haperunut. Eiköhän sen voi tehdä uuden. Jarrusylinterit pitää näemmä aina mitata, kun paikallaan oli 22 sylinterit ja varaosa keulassa 20,64. molemmat pitäisi olla 62 vuosimallia.
 6. Minulla on 62 notcback ja siinä on tuollainen kuvissa näkyvä tukirauta, siinä ei ole mitään kiinni kun konehuoneessa näyttää olevan CA tyypin kone ( onkohan se pakun moottori ? ). koneesta ei ole tietoa onko se koskaan toiminut, imusarjat ja pakosarjat puuttuvat. Kestääkö se pelkällä kiinnityksellä vaihdelaatikkoon vai tarvitaanko muitakin tuentoja ?
 7. Valoilla ja pyyhkijöillä on sellainen painonappisysteemi. Minkäänlaisia listoja ei ole ja keulassa on sellaiset pienet etuvilkut. Joskus maalattu kun toisessa etulokasuojassa paljastuu alta punainen väri, istuu huonosti paikoilleen ja pakkelia löytyy ovista ja helmoista. Tällä hetkellä löytyneitä varsinaisia puutteita ruosteiden lisäksi on kuskin peili takaheijastimet on rikki ja avaimet on hukassa. Auto oli seissyt ilmeiseti 80 luvulta lähtien ladossa että peltitöitä piisaa. Vieläkös 62 oli ns merimiesautoja ? Auto kun on valmistettu valmistenumeron mukaan marraskuussa 61 ja rekisteröity vasta 62 heinäkuussa. Tosin ensimmäinen omistaja on ollut laivanvarustaja kauppaneuvos joten lienee ollut varaa ostaa suoraan maahantuojaltakin.
 8. Eikö s malli tullut vasta 63 tuplakaasuttimien myötä vai oliko 61 s mallia ? Rekisterikilven valossa on tuo s merkki mutta sehän voi olla vaihdettu myöhemmästä mallista. Auto on valmistenumeron perusteella valmistettu marraskuussa 61 ja rekisteröity heinäkuussa 62. Mikähän näihin on korjauspeltien ja lokasuojien saatavuus ?
×
×
 • Create New...