Jump to content

KGP

Members
  • Posts

    19
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by KGP

  1. Konekorjaamo Marjakangas sieltä ainakin löytyy Deuzin sylinteriputket ja männät..ja kysy Hiomo Kantaselta kans..
  2. Nyt tartteis apuja ei tosi ole kuplan moottori mutta.... moottorissa nro. U 007185 X en löytänyt tästä speksejä....tai sit en osannut etsiä..mikä on todennäköisempää.😁.ja Type 3 persauksissa paikoillaan vielä vähän aikaa.🙄
  3. siinäpä oma -66 TL FB on vielä vähän vaiheessa,niinku kaikki muukin.
  4. Ison veden takaa löytyy kyllä peltiosia mut on kyllä aika hinnoissaan sielläkin tullit,alvit ja rahdit päälle..euroopasta katselin käytettyjä nii etulokari tais olla jotain 300 euroo kappale..täytyy olla "onnellinen" et on omassa peltiosat kunnossa.
  5. talon alakerrassa talli 81 neliöö ja muuta harrastustilaa samanverran..vesikiertoinen lattialämmitys maalämmöllä toteutettuna...alhaalla lämmöt on 17-20 astetta.en tiedä paljonko koko vuoden kulutuksesta on alakerran osuus mut sähköä menee koko talossa n.10 000-11 500 kwh vuosi.. topikin aloittajan tapauksessa varmaan ILP on paras tapa toteuttaa tallin lämmitys..tietysti sitten mukavuus asioita miettien niin lämmin lattia on hyvä jos joutuu auton alla ropaamaan..betoni on "kylmää" vaikka tallissa lämmin onkin...
  6. Tankin hiplausta..nyt ei tankki ainakaan ulkopuolelta ruostu.hiekkapuhallus ja sinkkiä pintaan.seuraavana alkaa jarruremontti ja jos alkas sitten vielä moottori jumppaan..kesäksi baanalle..on Type seisonut jo kunnialliset 28 vuotta projektina niin eiköhän ois aika saada tielle..
  7. ok ..no omassa ei ainakaan ole kuvan mukaista tarraa tavaratilassa..joten taitaa mennä arpomiseksi.pieni vainu on värin nimestä joko irish green tai delta green, veikkaisin viimeistä.tumman vihreä joka tapauksessa..taidan maalata mattamustaksi koko romun..:)
  8. mistä päin autoa löytyy värikoodi Type 3 vm. 66. onko se tyyppikilvessä?
  9. Kaikki on poliittista lobbausta...kyse on Suomen suurimmasta vientivaltista maailmalle eli puhtaasta vedestä. Siinä ei paljon yksi kiihdytyskaista paina saati "muutamien " harrastus jos kyse on miljardien bisneksestä...pahoin pelkään että samaan huutoon kaatuu koko rata pian... hyvä alue Golfin pelaamiseen :( ...ei saastuta ja kaikki on vihreää..ja kun niillä uusilla Audeilla ja Mersuilla painetaan hakkaamaan golffia niin ei edes ne parkissa seisovat autot valuta öjlyä maahan..
  10. Moro Onko tietoa että mahtuuko linkin mukaiset kaasuttimet T3:n moottori tilaan niin että ei tarvitse alkaa leikkelemään peltejä ja luukkua? Tarttee alkaa päivittää kaasuttimet ja vanhat siinä kunnossa että niiden ehostaminen tässä vaiheessa ei ole ehkä järkevää. Alkuperäisiä ilmanpuhdistimia ei ainakaan voi käyttää.. Jos jollain tietoo/kokemusta näistä niin kiitollisena otan tietoa vastaan. https://www.paruzzi.com/verkkokauppa/?zoektrefwoord=34240&group=1&subgroup=29& T: Pali
  11. mulla 15mm pex putki ja toimii .vaikka 15mm putki omat harraste hommat saanut tehtyä aivan hyvin.laitoin putken lattiavaluun ja nostin useammasta kohdasta lattiasta ulostulot.
  12. mites toi type 4 moottori..kuinka paljon moottori on muuttunut type 3 koneeseen..käväs mielessä et onko tuon sovittaminen kuin "älytöntä" kolmoseen..ja onko "parempia" vai "huonompia" keskenään..
  13. Ei kai mikään ole mahdotonta,siis tuon tekniikan suhteen mielenkiinnolla seuraan tekniikka projektiasi..mutta tuo oikeasti hyvän aihion löytäminen voi olla..pari vuotta sitten seurailin palstoja niin oli tarjontaa mut nyt näyttää olevan aika hiljaista..
  14. no tuossa yksi... ja toinen... ja se tärkein... ja viimeisin ...
  15. Biltsun koneet on toimivia vaikka niitä moni ehkä karttaa...on hintansa väärti... tasapainokoneeseen ohjainpanelin joutui vaihtamaan...se on ainakin hyvä noiden varaosien saannin kannalta että ne löytyy aikas hyvin...ja tähän loppui tämä kehuminen. ja ei ne kuitenkaan mekaniikaltaan kovin monimutkaisia ole etteikö muidenkin valmistajien halpis mallit toimisi..harrastajalla kuitenkin monesti hinta on päätökseen suurimmin vaikuttava asia..
×
×
  • Create New...