Jump to content

abbe

Members
 • Content Count

  175
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  KRP
 • Ajoneuvot
  T2 '71

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Itsellä Ryobi R18IW3-0 ONE+. Tallihommiin ollut oikein toimiva kampe ja voima riittänyt tähän asti kaikkiin autohommiin. Jos haluaa ammattivehkeen niin Milwaukee tai Hikoki.
 2. No hitto tuonko takia meikäläisen pallis vaan nousee ylöspäin vuosi vuodelta...
 3. Itsekin tilasin aikanaan pallikseen säätölatat Transporterhausilta vuosimallin perusteella ja käymättömät olivat. Creative Engineeringin sivuilla on vähän lisätietoa aiheesta, eroja on pituudessa ja boorien määrässä. CE:ltä tilasin sitten käypäiset noiden ohjeiden mukaan: https://creative-engineering.com/flip_catalogue/files/assets/basic-html/index.html#22
 4. Kiitokset järjestäjille, tapahtuma ja paikka olivat viimeisen päälle hyvät!
 5. Z-bed -saranoilla alkuperäinen takapenkki joka taittuu sängyksi. Moottoritilan päälle kaksinkerroin taittuva patja. Kuskin takana yksi penkki jonka sisällä säilytystilaa. Keskellä irrotettava pöytä. Takaosa verhoiltu pähkinäpuuvanerilla. Instassa huonohko kuva sisustasta:
 6. Päivitetäänpäs tätäkin pitkästä aikaa... Viime kesänä pyörähdettiin palliksella mm. Pohjois-Ruotsissa ja Eteläisessä Norjassa. Tänä kesänä pysyttäneen kotimaan kamaralla. Kone pelaa muuten OK mutta tykkää puhaltaa vähän öljyä pihalle. Tarkoitus olisi päivittää huohotusta paremmaksi, ja ehkä ensi talvena pitää jo tiputella konetta tarkempaan syyniin. Onhan sillä jo 30 tonnia ajettu täysrempan jälkeen. Nyt sain viimein aikaiseksi viritellä vetokoukun paikalleen. Vähän piti modata että sai väistettyä putkiston. Ensimmäinen rengassarjakin tuli ajettua loppuun, alle vaihtui tämmöiselle pussihousuharrastajalle paremmin sopiva 175/80R15 + 195/80r15 setti. Alustaa kärsii säätää vielä vähän ylöspäin ennenkuin autotallin ovenkarmi ottaa kiinni.
 7. Tässä vielä kärry ennen remonttia. Nuo edellämainitut 60-luvun Westyt ovat kyllä tyylikkäitä.
 8. Värkkäilin hitsausharjoituksena tuommoisen pikkukärryn palliksen perään. Lähtökohtana toiminut 70-luvun Heinemann oli sen verran rapea, että toisen puolen laita lähti käsin repäisemällä irti. Aisa ja akseli olivat käyttökelpoisia. Pintaan vedin U-Pol Raptorin. Vielä on tarkoitus tehdä kuomu päälle.
 9. Koolla ja muodolla ei isommin väliä, modaan tarvittaessa. Saa olla vähän rikkinäisetkin. Tarjoa vaikka sähköpostilla arskajii(at)iki.fi.
 10. Tuommoisen kuuskasin hommailin Virginiasta. Katsotaan jos sais museolaput. Ja pallis on edelleen tallessa, on vaan niin hyvä reissuauto.
 11. Etulokari pystäri oikea puoli20€ (mustat lokarit myyty) Etu/takaluukut 20 €/kpl '67 Takasivulasit + takalasi yht. 20 € Ratti putkineen 20 € Takaselkänoja hyvä 30 € Nouto Kuopio tai rahti ostajan piikkiin + vähän lähetyskulua. Sähköposti arskajii(ät)iki.fi
 12. Kaiman tapauksessa ILP:in etuna on tietty vielä se, että kiinteät patterit sähkömiehen asentamina maksavat nekin joitain satasia.
 13. Talli on jaettu kahteen huoneeseen, isommassa huoneessa kaksi kiinteää seinäpatteria ja pienemmässä varastohuoneessa yksi. Pattereita ohjataan erillisellä seinätermostaatilla. Viikko sitten kysyin tarjousta ilpeistä taloon ja talliin. Talliin tarjottiin Mitsubishi SF35 VEH, hinta asennettuna 1590€.
 14. Minulla on suunnilleen samaa kokoluokkaa oleva talli, joka pidetään talvella sähköpattereila n. +10 asteen lämmössä. Minulla on ollut tallissa oma sähkömittari kolmisen vuotta, sen perusteella koko tallin sähkönkulutus on ollut n. 400€ / vuosi. (Myös kahden käyttöauton lohkolämppärit ja sisätilanlämmittimet ovat tuon mittarin takana.) Ilmalämpöpumpulla arvioisin että tuon vuosikulutuksen voisi puolittaa, joten aika monta vuotta se pumppu saa jauhaa ennenkuin hinta on tienattu. Ylläpitoon sopivan pumpun hinta asennettuna parin tarjouksen perusteella olisi 1500 ... 1700 €. Ja asennuksestahan saa sen kotitalousvähennyksen. Toki jos tallin lämpöjä haluaa välillä nostaa puuhastelun ajaksi, niin silloin pumpun hyöty on paljon suurempi kuin meikäläisellä.
×
×
 • Create New...