Jump to content

abbe

Members
 • Content Count

  169
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  KRP
 • Ajoneuvot
  T2 '71

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Tässä vielä kärry ennen remonttia. Nuo edellämainitut 60-luvun Westyt ovat kyllä tyylikkäitä.
 2. Värkkäilin hitsausharjoituksena tuommoisen pikkukärryn palliksen perään. Lähtökohtana toiminut 70-luvun Heinemann oli sen verran rapea, että toisen puolen laita lähti käsin repäisemällä irti. Aisa ja akseli olivat käyttökelpoisia. Pintaan vedin U-Pol Raptorin. Vielä on tarkoitus tehdä kuomu päälle.
 3. Koolla ja muodolla ei isommin väliä, modaan tarvittaessa. Saa olla vähän rikkinäisetkin. Tarjoa vaikka sähköpostilla arskajii(at)iki.fi.
 4. Tuommoisen kuuskasin hommailin Virginiasta. Katsotaan jos sais museolaput. Ja pallis on edelleen tallessa, on vaan niin hyvä reissuauto.
 5. Etulokari pystäri oikea puoli20€ (mustat lokarit myyty) Etu/takaluukut 20 €/kpl '67 Takasivulasit + takalasi yht. 20 € Ratti putkineen 20 € Takaselkänoja hyvä 30 € Nouto Kuopio tai rahti ostajan piikkiin + vähän lähetyskulua. Sähköposti arskajii(ät)iki.fi
 6. Kaiman tapauksessa ILP:in etuna on tietty vielä se, että kiinteät patterit sähkömiehen asentamina maksavat nekin joitain satasia.
 7. Talli on jaettu kahteen huoneeseen, isommassa huoneessa kaksi kiinteää seinäpatteria ja pienemmässä varastohuoneessa yksi. Pattereita ohjataan erillisellä seinätermostaatilla. Viikko sitten kysyin tarjousta ilpeistä taloon ja talliin. Talliin tarjottiin Mitsubishi SF35 VEH, hinta asennettuna 1590€.
 8. Minulla on suunnilleen samaa kokoluokkaa oleva talli, joka pidetään talvella sähköpattereila n. +10 asteen lämmössä. Minulla on ollut tallissa oma sähkömittari kolmisen vuotta, sen perusteella koko tallin sähkönkulutus on ollut n. 400€ / vuosi. (Myös kahden käyttöauton lohkolämppärit ja sisätilanlämmittimet ovat tuon mittarin takana.) Ilmalämpöpumpulla arvioisin että tuon vuosikulutuksen voisi puolittaa, joten aika monta vuotta se pumppu saa jauhaa ennenkuin hinta on tienattu. Ylläpitoon sopivan pumpun hinta asennettuna parin tarjouksen perusteella olisi 1500 ... 1700 €. Ja asennuksestahan saa sen kotitalousvähennyksen. Toki jos tallin lämpöjä haluaa välillä nostaa puuhastelun ajaksi, niin silloin pumpun hyöty on paljon suurempi kuin meikäläisellä.
 9. Myyn tarpeettomiksi jääneet droppiolat. - Sopivat '71-'72 pallokeulaan. (Levyjarrut edessä) - Jarrusatuloiden kiinnitys M12 -pulteilla. - Valmistaja Transporterhaus.de. - Ajamattomat. Sovitettu paikalleen, todettu että meikäläisen etuakselista loppui säätövara ylöspäin eikä ollut kiinnostusta lähteä etuakselia irrottelemaan joten myyn pois. - Laitettu rasvanipat palloniveliin. Nämä ovat ns. flippiolat, eli pallonivel on käännetty tukivarren yläpuolelle. Madaltavat n. 90 mm. Uudempien pallisten navoille ja jarrukamoille saa edullisempiakin droppeja, mutta jos haluat käyttää '71-'72 napoja ja jarruja niin halpoja ratkaisuja ei oikein ole. Transporterhausin hinta näille ilman vaihto-osia on 725£=816€. Minä myyn omani hintaan 600€. Toimitus pakettiautomaattiin sisältyy hintaan. Tarjotakin saa jos hinta ei miellytä. Yhteydenotot mieluiten sähköpostilla arskajii(at)iki.fi p. o4oo-33827o
 10. Viime syksynä auton mukana tulleesta lähes vakiosta 1600 -koneesta paukahti kampiakseli keskeltä poikki. Tämän innoittamana rakennutin sitten ammattimiehellä uuden myllyn. Koneeseen tuli 69 vakiokampi, 90,5 männät ja putket, Weber 34 ICT nurkat, 123 jakaja, hiottu nokka (Vastannee suunnilleen Engle W110:n profiilia) ja VintageSpeed rosteriputkisto. Tälle kesälle on tullut jo yli 7000 kilometriä, pisin 2600 kilometrin reissu Malmöön. Erittäin tyytyväinen olen kyllä koneeseen ollut ja bussiin muutenkin. Satasen matkavauhtia jaksaa mennä hyvin ja jos korvat kestää niin tarvittaessa lujempaakin.
 11. Renkaat 2 kpl Good Year Eagle NCT 175/65R15. Pintaa n. 5mm. Valmistettu 26/12. Hyvät vaikka madalletun kuplan takagummeiksi tai bussin etusiksi. Hinta 40€ /pari. Toimituksesta voidaan sopia erikseen vaikka Kuopion tai Lahden seudulle. Virranjakaja MYYTY JOPELLE BOSCH 025 905 205 Q + sytytysmoduli BOSCH 191 905 351A. Nämä lienevät alunperin tölkin koneesta. Yhteishinta 25€ Kavennettu doghouse -puhallinkoppa. VARATTU MATILLE Tehty tilaa nurkkakaasareille kaventamalla koppaa sivuilta. Hinta 20 €. Palliksen varapyörän suojus. VARATTU MATILLE Hyvä kunto, ei halkeamia, väri tummanruskea. Hinta 40 €. Osat Kuopiossa, toimituksesta voidaan sopia erikseen.Yhteydet mieluiten sähköpostilla, arskajii(ät)iki.fi Tarjotakin saa!
 12. Laitetaas parit kuvat täältäkin. Parempi myöhään ja sitä rataa.
 13. Kiitokset DWL:lle hienosti järjestetystä tapahtumasta. Palliksen ensimmäinen reissu Kuopion ulkopuolelle sujui odotusten mukaisesti, keskiviikkona lähdetään sitten kokeilemaan jo ulkomaanmatkailua Ruotsin suuntaan.
×
×
 • Create New...