Jump to content

6v startti 72: seen


Guest ari myllymaa

Recommended Posts

Guest HanttaP

Muunnospusla saatavana. ( 6v isohampainen startti ei käy 12 voltin tiheähampaiseen vauhtityörään -67 kuplan 6 voltin tiheähampaisia startteja on toki olemassa, tuskin toimivia. Niissä on akselin laakerit sisässä joten toimii ilman puslaa, tätähän ei toki kysymys koskenut)

Link to comment
Guest Tuoppi

Tämä on sitten ihan muistikuvan perusteella, mut on sellanen fiilis, että yks volsu guru sano golffin 1 tai 2 koppasen startin käyvän kun muuttaa yhden reijän paikkaa. Taisi joutua poraamaan uuden reijän golffin starttiin. Sano sillon, et ei paukku lopu kesken enää.

 

Toivottavasti joku voi vahvistaa tuntemukseni :)

 

-Tuomas-

Link to comment

Automaattikuplan startti on suunnilleen 35% tehokkaampi kuin tavallisen kuplan startti. Samanlaisia startteja oli joissain porscheissa. Mulla on tollanen possusta peräisin oleva startti, tais olla 911:sta. Nuo on ns. self support startteja, kuten nuo välitetytkin startit. Lootan puslaa ei tarvita, vaikka saa se siellä olla. Kuplan vakio startilla just jakso pyörittää puristuksista läpi. Tuon possun startin kanssa pyörii vaivatta ja käynnistyy hyvin.

 

Kyllä tuollainen 6v starttikin hyvin pyörittää konetta 12v autossa. Sellanen mulla oli edellisen moottorin kanssa. Mootoori oli täysin erilainen, joten en osaa verrata tehoja tuohon possun starttiin.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...