Jump to content

Laturin jalkoja


Recommended Posts

Tuli CSP:n sivuilla vastaan erilainen laturin jalka: http://www.csp-shop.de/products/23678a ja sille panta: http://www.csp-shop.de/products/24660a

 

Voisiko joku hieman valottaa mikä tuon idea on, vai onko se pelkästään erilainen. Laturin jalassa näkyy etupuolella ikäänkuin liittimen paikka, saako siihen esim. huohotin boxista paluun öljylle, vai mikä se on?

 

EDIT: Nyt huomasin että tuohan näyttää matalammaltakin kuin normi jalka, onko tää joku oxyboxer juttu vai mikä tuo ACD on?

 

 

Ja sitten tällainen 6V laturin jalka: http://www.csp-shop.de/products/23548a

 

Mikä tuo kolmionmallinen kiinnike tuossa etupuolella on?

Link to comment
  • 5 months later...
Ei ole korkeuseroja,onko puhallinkotelo varmasti kunnolla paikallaan?Ja sen mallinen että käy suoraan moottoriin,esimerkiksi aito 30 hv koppa ei mene kunnolla paikalleen uudempaan moottoriin ilman pientä leikkausta/muotoilua.

 

uusi dog house koppa(keiteleenkone) nurkkakaasareille, kyllä se paikallaa ompi(niin hyvin kuin ilman muokkausta saapi. Täytyy vielä irroitaa ja alkaa muotoilemaan.

Link to comment
Guest Toheltaja

yritätkö saada 6V laturia 12V jalkaan jos rakoa jää noin paljon?

 

Jos Åke tahtoo teollisuusjalkoja niin mulla on, on myös noita tasarkierrossäätimiä, näppäränä väsäät sellasesta "vakionopeudensäätimen" ;)

Link to comment
yritätkö saada 6V laturia 12V jalkaan jos rakoa jää noin paljon?

 

Jos Åke tahtoo teollisuusjalkoja niin mulla on, on myös noita tasarkierrossäätimiä, näppäränä väsäät sellasesta "vakionopeudensäätimen" ;)

 

kyllä se 12v laturi ompi, tuuletinkoppaa pitää muokata tuohon uudempaa lohkoon niinkuin aikaisemmin mainittiin. Taitaa olla enempi sääntö kuin poikkeus noitten kuplien uusien osien käynti paikalleen ilman muokkausta. Uusi hihnapyöräkään ei passaa kuin sorvarinkautta.

Link to comment

Ohuita ja paksuja = eri halkaisija mutta laturin akseli samalla korkeudella lohkoon nähden. Elikkä jos ohuen laturin yrittää asentaa paksun laturin jalkaan jää paksuus eron verran ilmaa laturin ja jalan väliin.... Halkaisijat ovat 105mm tai 90mm.

 

Minulla on ollut jo pitemmän ajan haussa ohutrunkoista 12V laturia.

Turo: Missä malleissa noita löytyi?

Link to comment

Ohutta 12v laturia on suomessa ollut lähinnä vain teollisuusmoottoreissa ja niissäkin pääasiassa vain Porscheissa,tosin ainakin VR:llä on ollut myös VW teollisuusmoottoreita jossa ohut 12 v laturi.

Autoissahan noita ei ole ollut vakiona kuin 912 Porschessa(ehkä myös 356 Carrera,mutta en tiedä onko se vaihtokelpoinen työntötankomoottorien latureiden kanssa).Volkkareissa ja 356:ssa niitä oli 60-luvun alkupuolella jos auto oli tilattu 12 v sähköillä,esim.Poliisiautot.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...