Jump to content

Vierasmoottorin muutoskatsastus pallokeulaan


Recommended Posts

Mitenkä homma menee jos esim. nyt pallokeulaan laittaisi vierasmoottorin,kun suurin vertailumalli on 1971cm3 / 70 hp ja auto joka on kyseessä on 1600 malli. ja auto on vuosimalli -79. Jos esim. asennan 1600 kuutioisen 70 heppaisen vierasmoottorin,joudunko vaihtamaan esim. vaihdelaatikon 2,0L mallista (ei suunnitelmiin kuuluisi),muutenhan autot on alustaltaan vastaavia. Pitää hieman mietiskellä vaihtoehtoja jos en jaksa tehdä typ 1 moottoria.

Link to comment

Jos käytät vertailumoottorina 2L, niin jarrut pitää vastata kahta litraa.

Ja prosentit menee moottorista ja muista muutoksista.

Ja missään nimessä ei kannata laittaa mitään vierasmoottoreita. Siitä tulee vaan ongelmia ja kaiken joutuu uudelleen miettimään.

Link to comment

No ajattelin katsastaa 1600 Golfin kaasutinmoottorille 70 hp aluksi,mutta jos lootakin pitää vaihtaa / siitä menee % niin sitten saa unohtaa koko jutun.Adapteri kyllä kävisi uskoisin. Dieselitölkin laatikon kestävyydessä ei ole hurraamista... Hurjan huhun mukaan dieselitölkin irrotettava kytkinkoppa menis bolt on pallon laatikkoon...saapi nähdä,kaikkea hullua pitää pyöritellä mielessä!

Link to comment

Niin pitääkö se????? Jos auto pitää muuttaa vastaamaan 2.0L Mallia niin lootahan pitäisi silloin vaihtaa. Mutta käytännössä ei. Mitenkä käsitetään "alusta",Jarrutko riittää ja ohjauslaitteet? ja nehän on samat.

Eipä kuplaankaan tarvitse muuttaa lootaa jos koneen vaihtaa. Ja varovaisten laskelmien mukaan jos Golf moottori+laturi niin alle 14% jäisi.

Link to comment

No, mitä eikö mennyt jakeluun, lootaa ei tartte vaihtaa. Jarruthan on samat, kuten jo tiesitkin. Tai laita vaikka Porssen loota. Ai mut, eihän se kannata.

Alustalla tarkoitetaan jousitusta, tukivarret ja jarruja, sekä osittain runkoa.

Mikä siinä on niin vaikeeta lampsia konttorille ja kysyä se oikea tieto? Silloin ei tule epäselvyyksiä paperien kanssa ku meet dokumentit kourassa muutoskatsastamaan. Mutu tai kaverikerto että käy tieto ei riitä konttorilla.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...