Jump to content

Uusi juniksen omistaja :)


Recommended Posts

Tälläinen peli tuli pelastettua viikonloppuna jämsästä, himoksen kupeesta. Haettiin jo viime kesänä kertaalleen, muttei halunnut lähteä mukaan,tällä kertaa kovemmilla vehkeillä matkassa nii johan lähti!!

 

Auto on viimmeisen vuoden tuotantoa eli alkuvuodesta-67. Poistettu rekisteristä -87 jonka jälkeen ollut lasten leikki autona ja myöhemmin reilu 10v metsä tien varressa.

Pohja on vielä hyvässä kunnossa ainoita huonoja kohtia on helmat ja kuskin taka lokari sekä muutamia pienempiä kohtia.Auto on aikoinaan ajamalla viety paikkaan josta se nyt haettiin pois.

Sisällä on aikoinaan ollut täydellinen matkailu varustus kaasu helloineen ja jääkaappeineen, nyt enää vuode sohva, kaapit ja paneelit seinis, nekin tosin menee purkuun ku on aika heikossa kunnossa.

Sitä en tiedä mikä tuon on aikoinaan rakentanut asuntoautoksi, mut ei se varmaan mikään omavalmiste ole. Luulisin sen olevan alkuperäisesti rakennettu tollaisille varusteille.

post-355-13888357894482_thumb.jpg

post-355-13888357894841_thumb.jpg

Link to comment

Jep sama auto on mikä oli huutokaupattavana. 250€ ei ollu paljoakaan tosta aihiosta.

Ei noi ikkunat oikeen munkaan silmään istu...apparin puolella on pleksilasi ja kuskin puolella on oikeen lasinen.Katotaan sitte joskus jos niille keksis jotain.

Ihmeen hyvin pelaa toi liuku ovi, paremmin ku 10v vanhas hiaces :)

 

Tänään tuli tuhottua koko sisusta, kattoon jäi enää paneelit.

 

Tällä hetkellä autoon ei ole tarkoitus tehdä vielä mitään erikoisempaa, siivota kaikki romut sisältä ja rapsia vähä ruoste paikkoja, sen jälkeen vähä suojata ettei ruostu enempää ja sitte latoon odottelemaan ainkain ens kesää, pitää saada toinen rojekti este pois alta.

Link to comment

...joo ja miulta voi kysellä palikoita liukuoven seutuville, jos on tarvetta. Moni paikkahan tuommosessa on ns. junakeula-only. Löytyy paljon peltiä liukuoviaukon ympäriltä. Itte ovikin löytyy.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...