Jump to content

Vetareiden irroitus pallukasta


Recommended Posts

'78 pallukan vetareita tuossa ihmettelin ja niiden kiinnitystä. Mikähän nuihin mahtaa olla virallisesti oikea avaimen koko tai ylipäätään tyyppi ? 6mm kuusiokolo oli vähän sinnepäin mutta ei kuitenkaan ja joku romulootasta löytynyt T40 pilipali torxi vähän lähempänä totuutta. Kummallakaan en uskaltanut alkaa vääntelemään...

Link to comment

Tosiaan 12-hampainen xzn, löytyypi suoraan räikkään kiinnitettävänä hylsynä motonetista jne. Perinteisesti lähtee tiukasti napsahtaen irti, tai sit nuljahtaa. JOS nuljahtaa, niin seuraavan koon vastaava torx moskalla väkisen paikalleen -> vot aukiaa. Toki sit joutuu ostamaan uuden pultin ja todennäköisesti uuden avaimenkin.

Link to comment

Tuo XZN kestää järettömän väännön jos on hyvä työkalu ja reikä tosiaan puhdistettu perille asti. Sitten ne kuusiokolot mitä on tarvikkeena on ihan paskoja ja niitä olen muistaakseni avannut lukkopihdeillä. Hyvillä lukkopihdeilläkin avaa hämmästyttävän tiukkoja pultteja.

Link to comment

8mm XZN oli hyvä, kunnes pääsin renkaanpuolelle ja totesin ettei tuo istu kantaan mitenkään. Nähtävästi tuonne on sotkettu sekaisin mitä sattuu tai sitten osa on nylpätty niin ettei niihin istu enää mikään kunnolla :( T40 torxi kävi parhaiten näihin "nylpättyihin", joten pitää vielä huomenna noukkia matkaan kunnollinen T40 räikän perään.

 

Onneksi sataa lunta niin ei ehdi maata tallissa bussin alla!

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...