Jump to content

varhaispallo


Guest jukka81

Recommended Posts

Guest jukka81

Moro. Onko varhaispallon tankis mitään tehtaanpaapan asentamaa sihtiä tai suodatinta? Ei tuu pensaa tankista että joku on linjas tukos. Ilmaa kun päästää tankkiin päin niin kohina kuuluu mut ei siltikään tuu tankista pumpulle mitään. Pumpunkin pitäis olla kunnos. Toistakin pumppua koitin mut ei toimannu silläkään

Link to comment

Niinkuin Puavon linkittämistä kuvista näkee, tulee sihti tankkiin ruuvattavan putken päälle. Holkkimutteri sitten kiristää molemmat paikoilleen. Sihti on siis tankissa, lähtöputken ympärillä. Putken pää on jonkun sentin pohjaa ylempänä, jolloin suurimmat sorat jää tankkiin joka tapauksessa..

Link to comment

Varmaan tankin sijaintikin sitten jotain meinaa, tuota samaa osaa kun löytyy tosiaan eri verkkokaupoista aina sinne -79 asti. Eli oisko sitten vaikkapa pallisdoppelissa jossa bensalähtö menee lattian läpi. Tai näin ainakin luulen sen menevän, myöhäisemmistä ei miulla nyt ihan satavarmaan dataa.

Link to comment
Guest jukka81

Onko tos varhaispallikses mitään huoltoluukkua tankille jostakin lattian läpitte? Ku se pensamittarkaan ei toimaa muutaku täyrellä tankilla.Ettei tarttis konetta ruveta repimään irti. Vai tarttooko?

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...