Jump to content

Projekti: XX-??


Guest Raggare

Recommended Posts

Guest Raggare

HAHA!

kun nää nyt on niin iih ja uuh ja pop ni laitetaan toki suuremmanki kansan naurettavaks toi räpökki..

rojekti alkakoon.

 

tänään mm. otin nopat ja elviksen pois ettei vaan katastuksessa valiteta rajoitetusta näkökentästä.

kumit lysyssä.. nesteellä oli joku ihan outo ilmanpainepyssy, piti vissiin painaa nappi pohjaan jos halus ilmaa ja puoleen väliin jos halus ilmaa pois, no johan sitä tul ihmeteltyy useemman kerran.. joku golf mieski siihen tuli. seki meni katsastukseen, toivotettiin onnee toisillemma ja itkettiin yhessä kuinka vwt on kakkoja....

 

sit vaan tohon k1-katsastukseen palokkaan, 41euroa plompsis (ois parempi saaha se leima tohon hintaa...) pääsimpäs heti sisään ku näytti hiljaselle paikalle. iskarit ok, jarrut ok, töötti pelas(kun paino oikeesta kohasta), pyyhkijät viuhu, pissapojasta tuli näköjään huomautus vaikka seki pelaa...., valot pelas ja oli suunnattukki ok, hakku ei uponnu mihinkään, huurteenpoiston lämmitysjärjestelmä kuulemma uupu :D josta kysyin et eikös sähkörupelli etupellin alle korvaa noi sorsat ja katsuri kävi kysyy überkatsurilta joka sano ok, etupää ei loksannu eikä takakaan. eli lappuihin tuli hyväksytty.

kone kilkattaa oudosti, venatki o säädetty ja tiptop mut silti siellä kuuluu kilinää, kaippa se kesän mittaa taas hajoo..... öljyy puhaltaa jostain rakosesta, ei kuitenkaa et huomais sen häviävän mut kosteeta o.

 

nyt ku on tuo leima ni kelpaa ottaa paikat taas irralleen ja tehdä tarvittavia modifikaaitoita, lähinnä alustanosien suhteen. tallistahan oikeestaan löytyyki jo kaikkee palaa tulevia hahmotelmia varten. eiköhän se tästä pikkuhiljaa.. ehkä jo tälle kaudelle.

 

mikä XX-?? no herranenaika, jokuhan voi lukee tätä ja minä kirjottelen miten teen autosta ilmeisesti hiukkasen määräysten vastaista.. ;)

Link to comment
  • Replies 152
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

No mitä sitä jännittämään.... Kerrot vaan kaikille rehellisesti rekkarin ja että olet siirtämässä pajan lattialta kolmen litran tuplaturboroogerin takakonttiin ja alat seuraavaksi kylillä siirtää penkkoja.... 8-DDDD

 

Jooo, mä meen hakeeeennn seuraaavvvaaan lonkeron....

Link to comment
Guest Raggare

penkat tuntuu siirtyvän tuolla vakiosta anti-tuunatullaki :D

kuvia tulee kunhan salaisissa laboratorioissa saadan jotain aikaan.. silleen mutteri/pultti per päivä tahilla jos oikeen jaksa pinnistellä

Link to comment
  • 4 weeks later...
Guest Raggare

phuuuuh...

paskaapaskaapaskaa, menee hanskapari per osa ku noit rasvakikkareita yrittää siistii siihen kuntoon et ne sais puhtaaks :D

 

one hoodride beam coming right up..

 

ompahan muuten varsin mielenkiintonen kohta tuossa rasvanipan tuntumassa.. ottasko yli vai ali ;)

Link to comment
Guest Raggare
  • 2 weeks later...
Guest Raggare

joo, tänään mä hirveesti nitkutin rautasahal ja puuskutin ja.. onko cd levy hyvä mittausväline? mä totesin et kai sil alkuun pääsee, seuraavaks pitää kai kaivaa sinkku vinyyliä mukaa :I

Link to comment
  • 3 weeks later...
Guest Raggare

nyt o raidetangot purettu silpomista varten, samalla ajattelin vaihtaa päät, ne ku ovat nii huonos hapessa, mut en osaa ajatella eikä osatkaa oo just kädes, mätänetin kataloogista löyty et tämmösiä tarjolla:

Kupla 62--4.68 RT-pää V/U (vasenkätinen kierre). . . . . . 17-2530 9.08 ???

Kupla 62--4.68 RT-pää O/U (oikeakätinen kierre). . . . . . 17-2531 9.08 ???

Kupla 62--7.65 RT-pää V/S (1200 ohjausvaimentimella). . . . 17-2533 22.54 ???

niin tarttenks mä nyt sit noi ulommat ja sisälle tuo mis o iskarikiinnitys sekä yks oikeekätinen ulkopää joka tulee siis vasemmalle puolelle sisää?

Link to comment

Soita suosista keiteleen koneeseen ja tilaa sieltä. Brassitkin mielummin kun motonetin muovisisustaiset italialaiset paskat. Kun ne tuskin edes kalliimmat on siellä. En muista merkkiä mutta valko sininen paketti brazil päät,aika hyvin on kestänyt kilometrejä ja niissä on jopa kunnon rasvat sisällä.

Link to comment
Guest Mika Raussi

Miulla on Keiteleestä hommatut Nakata-nivelet. Käyttökokemusta liian vähän, että vois kestävyydestä kertoa, mutta noin muuten näyttivät ja vaikuttivat laadukkailta.

Link to comment
Miulla on Keiteleestä hommatut Nakata-nivelet. Käyttökokemusta liian vähän, että vois kestävyydestä kertoa, mutta noin muuten näyttivät ja vaikuttivat laadukkailta.

 

Nakatat ne olikin!

 

Palloniveliksi laitan itse ainoastaan saksalaista kun niitä saa vielä helposti,mutta RT päitä ei tarvikeliike enää saanut saksalaisena.

Link to comment
Guest Mika Raussi

Molempiin päihin kuuluu nivelet. Toisessa päässä on vasenkätinen kierre ja toisessa päässä on oikeekätinen kierre. Joissain on sitten ohjausiskari ja se tulee muistaakseni oikeen raidetangon sisempään päähän.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...