Jump to content

pultit jumissa


Guest Raggare

Recommended Posts

Guest Raggare

harrastelialla varsin harmillinen tilanne kun ei etuaksilon pultit tunnu aukeevan millään. on hölvätty crctä ja annettu kuumaa ja kylmää mutta ei inahakkaan.. vaihdanko foorumin johonki pakkotoistoon vai mitenkäs tilanne helpottas?

 

t. aivoverenvuotoa odotellessa

Link to comment

Mikäs sen mukavempaa kun porailla niitä palkista pois kun kori paikallaan... O) Jos ne pultit on terveet eikä ohentuneet varsista niin lämmitystä pulttiin ja kylmäspräytä ympärille ja vitunmoista vääntöä,aina lähtee tai katkee. Ja kun saat pultin nitkumaan niin pientä liikettä edestakas koko ajan ettei katkee.

Link to comment
Guest ritariässä

pirkkaniksi nro 4598583

 

 

varmaan tätäkin kaikki jo kokeileet, eli putsataan esim vaikka sopivan puikkomaisella teräsharjalla se pultin takakolo ja liotusaineita perään ja sitten vaikka retkikeitintöhöillä lämmitystä.

Link to comment
Guest Mika Raussi

Paljon parempia aineita on kun 5-56. Miulla on jotain kotimaista valmistetta vuodelta nakkisota, joka on toiminu aika pirun hyvin. Kuitenkin toimivaksi on todettu mm. CC-rotuli. Käy kaupasta ettimässä kunnon aineet, niin on liuottamisesta enenmin hyötyä. Ja tosiaan takakoloa ja muitakin paikkoja mahdollisimman paljon puhtaaks.

 

Ja jos mahtuu, niin voit antaa terävää iskua kantaan, niin saa se kierre vähän shokkia. Paineilmavasaralla jälleen kerran saa täristeltyä kivasti. Siis jos sinne mitään mahtuu tekemään.

Link to comment
Guest Raggare

joo kyl toi on putsittu ja sumuteltu kaikki spreit crcstä axeen ja annettu sinne vähän lämpöstä, mut pitää viel antaa työkaluja voimakkaamille jos vaikka inahtas. oisko paineilmaräikkä muuten hyvä nakuttaa, kun eihän tohon väliin pyssy mahu.

 

joo, rungon muokkaushan ois helppoo ja akselin irrotuksin jos heivais kopan päältä mut en mä.

Link to comment
Guest ritariässä

ei toi nyt ihan mätä oo, toisesta yläkorvakkeesta näyttäs viel palanen orkkismaaliakin löytyvän.

 

korjaus menis jenkkityyliin jotenkin näin, setillinen por-15 tuotteita ja hyvä tulee:)

Link to comment

laillista tai ei niin yhden oon porannu ja siihen sit tavallisen pultin tunkenu,hyvin on kii pysyny.ite luotan tähän enempi kun sellaseen joka parikyt vuotta ruostunu,niissä kun pultti melkein jo poikki n5mm keskeltä paksu!!!(sellanen oli kun sen nykysen rojektin aloitin)

no nyt sen tilalle tulee uudet pultit kun on tuo keulapalkkikin vaihdettu,eli taas pitäs aksilon kii pysyy.nii ja tää porattu versio on leimattu 4kertaa ilman itkemistä,kuka sen tietää mikä pultti siel on ja jenka?? mutta kunnolla se kannattaa tehä,eikä 11,5mm reikään 12mm jenkaa----->ei varmaan kestä

Link to comment
Guest Mika Raussi

Jos mie en väärin muista, niin taitaa olla etuakseli parasta aikaa ihan normeilla läpipultuilla kierretagoilla kiinni. Sitä mie en muista, että miksköhän hemmetissä se niillä jäi kun on kuitenkin varattuna 10.9 tavaraa siihen paikkaan... No kai se kevääseen mennessä tulee hoidettua tuokin epäkohta.

 

Kyllähän se normikäytön kestää ihan norpipulteillakin tai sitten lähes poikkiruostuneilla, mut entä sitten jos tulee sen luokan moukku, että vanteet menee solmuun ja akseli taipuu. No siinä vaiheessa vituttaa muutenkin, mutta jos samassa tilanteessa lentää koko perkelee akseli lepikkoon, niin ei välttämättä enään vituta ollenkaan tai sitten vituttaa pyörätuolissa.

Link to comment

Itse aion korvata yhden kiinnikkeeen läpipultilla ja mutterilla. Tuumakokoisissa ainakin tiedän olevan kovempaa tavaraa ruostumattomana ja tarpeeksi pitkänä (127 mm). Tuskin kestävyys ainakaan huononee siihen nähden mitä se oli sillä lähes poikki ruostuneella paskalla...

Link to comment
Guest Mika Raussi
En laittaisi läpipulteilla,jostain syystä pikkuhiljaa pääsee löytymään ilmeisesti sen verran pääsee akseli liikkumaan. Itsellä yhdessä ollut kaikki pultit läpipulteilla. Mielummin vaikka hitsaa sinne vastamutterit jos ne joutuu poraamaan.

Ei oo löystyny kummassakaan autossa.

Link to comment
Guest Mika Raussi

Moska on ihan pätevää ainetta kans.. Justiinsa tänään kattelin, että toi onkin Certertonin ainetta mitä mie oon kaikista eniten tykänny käyttää. Varmaan 15-vuotta vanha purkki.

Link to comment
Guest Raggare

huhu, olipas vilposta tallin lattialla.

kerkes taas vähän perehtyy kuplaanki.. ei ilmeisesti lähde suosiolla tuo pultin perkele. punahehkuun on vedetty varmaan koko eturunko ja aineita roiskittu. rupee olee pultin kantaki jo heikossa hapessa.. taitaa lähtee lentävällä irti seki ni saa akselin veke, miettii sit noita kyläseppä juttuja takasinlaitossa :D

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...