Jump to content

Kromin vahaus


Recommended Posts

Kokemuksia/suosituksia joilla vahaatte kromiosat? Puskurit jne.. Meinaan ite vetää perus turtle waxit vaan pintaan, mutta onko paremmista aineista kokemuksia tai jippoja?

 

Itse tuli erehdyttyä ostamaan kromivanteet (SSP 5-spoke), joten yllättäin alkoi hieman enempi kiinnostamaan millä tökötillä kromille saisi parhaan suojan...

Link to comment
  • 2 weeks later...

Itselläni on uudet Fivespoket, kuten profiilin kuvasta voi kurkistaa. Uusia vanteita en autosolilla hinkkaisi (ei tarvitse) vaan päälle hyvä autovaha. Omissa vanteissani on Autolack -sealer ja päällä Colliniten kovavaha. Näiden kromihan kannattaa pitää sitten ehjänä, ellei halua ongelmia.

 

Kuluneeseen/hapettuneeseen kromiin sitten Autosol, itse tosin myös auton myllytykseen tarkoitetuilla aineilla ja ihan perus laikkakoneella kiillottanut. Vaha ei koskaan ole huono pinnoite.

Link to comment

Niin eli suomeksi jos tarvitsevat putsausta niin autosol sitten jos ovat huippukiillossa jo valmiiksi niin sitten samat vahat kuin auton pintaan.

 

Tähän nyt kun lähdettiin niin ssp:n kiilloitettuja alumiini vanteita (ei kromattu) ei sitten kauheasti kannata hinkata kun muuten menee ns päällipinnoite rikki ja sitten vasta onkin työsarkaa edessä kun pitää hioda pinnoite pois ja sen jälkeen vielä kiilloittaa. Nimimerkillä vanne kaatui hiekalle ja tuli pari naarmua hioin vesipaperilla naarmuja pois ja kiiltopinnoite rikki. No ei siinä sitten auttanut muu kuin hioda koko puola puhtaaksi pinnoitteesta ettei tule rajoja ja kiilloittaa puhdas alumiini.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...