Jump to content

Solex 34 pict 3 kaasari vuotaa bensaa.


Recommended Posts

Pakun kaasari solex 34 pict 3 kaasari vuotaa bensaa kaasuvivun akselin juuresta. Purin kaasarin ja puhdistin kaikki venttiilit ja suuttimet mitä kaasarista löysin, lisäksi huomasin että kohon alapuolella kohokammiossa oli irto metalli hiukkasia jonkin verran? Mistähän lie irronnut? Onkohan jollakin tietoa mistä olis voinut irrota ja jäädä sinne? Kuvassa myös näkyy niitä metallin palasia kun tarkkaan katsoo niin siellä kohokammion alhaalla!

 

Voiko olla että toi kaasari vois vuotaa jos toi neulaventtiilli ei olis toiminut kunnolla ja on uittanut bensat sitä akselia pitkin ulos? Toki tossa akselissa on hiukkasen kyllä väljää kun sitä heiluttelee kun kaasari on kädessä, voi siitäkin mahdollisesti johtua että on kulunut ja vuotaa sieltä??

 

Lisäksi kummin päin se käyrän näköinen muovipalanen mikä tulee siihen kohon päälle niin kantsii laittaa?? Laitoin myös kuvat selventämään asiaa?

post-487-0-56784700-1465763362_thumb.jpg

post-487-0-72992300-1465763383_thumb.jpg

Link to comment

 ​Muovi kuuluu olla kuperapuoli ulospäin niin kuin linkissä esitetty. Jos väärinpäin, niin saattaa estää tuon kohon nousemisen neulaventtiiliä vasten, jolloin tulvii. Onhan uimuri ehjä ja liikkuu herkästi? Tiiviste ehjä ja tiivistepinnat suorat? Voisin kuvitella, että ongelma liittynee juurikin tuohon neulaventtiilin toimimattomuuteen syystä tai toisesta.

 

Itse poistin välykset läppäakselilta pyöräyttämällä parikierrosta alumiinifoliota sen teflonholkin ympärille. Aiemmin tuo holkki pyöri akselin mukana.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...