Jump to content

suojakuppi jossa nopeusmittarin reikä


Recommended Posts

eli tilasin neoretrolta uuden koska vanhasta on reikä pyöreäksi kulunut,mutta uusi on väljä ja tuntuu ettei mee ees pohjaan asti vaikka kuinka yrittäis vasaralla avittaa.... ! vinkkejä! olis hyvä saada nopeusmittari pelittämään katsastukseen... vai tarviiko sen edes toimia? jos on paikallaan mittari!

Link to comment

ok.... eli anna vanhan suojakupin olla paikallaan,irrotan vaijerin mittarin päästä ja katson tilannetta uudestaan kesällä! matkalukema on 000000 heh. ai silleen se menee paikalleen et tarpeeksi iso hylsy ja moskaa perään.... hmm pitää tutkia! ei sinällään haittaa 4:s vaihteella 2000kierroksia 60/km/h ja 3000kierroksia niin n.80km/h.... tuli testattua!

Link to comment

kyllä leimalla pitäs mittarin toimii,tosin en tiedä tuleeko siitä hylsyä.yhdes volsus tuo kulunu kuppi oli korjattu sillä et puuruuvi siihe vaijerinreikään (vaijerin lisäks)väkisin,siis piti vaijerin kii ja se pyöri mukana niin ku pitikin. toises taas oli sikaliimalla liimattu vaijerin pää kiinni. ootko muuten kattonu et vaijerin neliöpää on ehjä? kerran on sellanenkin tullu vastaan et vaijeri pyöristyny ja kupin neliö ehjä.

 

täs vaa pienii vippakonsteja

Link to comment
kyllä leimalla pitäs mittarin toimii,tosin en tiedä tuleeko siitä hylsyä.

 

Ei tarvii toimii eikä tule siis hylsyä. Paitsi jos kupla on uudempi kuin -84. Eli nopeusmittari on pakollinen vasta tuosta alkaen.

Link to comment
Guest Mika Raussi
poralla isompi reikä, ja sikakittiä liimaksi...toiminut mulla ainakin jo yli 35tkm...

No täähän onkin sitten varmaan mukava purkaa ja kasata. Tai siis sillon on ongelmaa jos pitäs heti ajaakin.

 

Ei nyt luulis kyl harrastamisen yhteen rasvakuppiin kaatuvan. Jos ei muuta niin hitsaa vaikka sen umpeen, ottaa toiselta puolelta kupin ja tekee siihen poralla ja viilalla rejän.

Link to comment
Jos ei muuta niin hitsaa vaikka sen umpeen, ottaa toiselta puolelta kupin ja tekee siihen poralla ja viilalla rejän.

 

Näin tuli joku viikko sitten tehtyä, ei ollut mielestäni mahdoton homma ja säästyi yksittäisten pikkuosien tilailemiselta sekä repro-osien sovittelulta. Viime kesänä oli rautalangasta tehty väliaikaispatentti reikää tilkitsemässä, mut nyt laitoin uuden sekä vaijerin että kupin em. metodilla. Kannattaa tosiaan katsoa se vaijerikin, itsellä ainakin oli siitäkin kulmat pyöreänä.

 

EDIT: Käsittämättömiä kirjoitusvirheitä, vaikka enää ei kai voi olla ees kännissä...vai voiko?

Link to comment

Keiteleen uusi kuppi passasi ainakin mulle just eikä melkein. Siihen hintaan en vasaraan viitsi tarttua edes... talliaikani on kalliimpaa kuin 2.50e ;)

 

Tehtaan levyjarrukeula kuplassa, jos sillä on merkitystä.

 

Jan

Link to comment
Guest Mika Raussi

Ei sillä pitäs olla mitään merkitystä. Samat kupit niissä on.

 

Eihän 2.50€ oo kallis ollenkaan, mutta kohtuuttomalta tuntuu kustannukset kun tommosta tilailee erikseen. Ei tota heppausta ja uudeleen porausta varmaan ihan varttituntiin tee, mutta jos ottaa postikulut huomioon, niin sillon se jopa kannattaakin.

Link to comment

kyllä tuo uus siihen sattuu ku hylsyllä ja lekalla avittaa! onneksi ei ollut vaijerin pää kauhean pyöreä ,sattuu napakasti uuteen reikään!

pyöränlaakerit tarttis kiristää! kuinkas piukeelle sen etumutterin uskaltaa vetää....onnistuuko ihan pyörä maassa vai nostanko renkaan ilmaan?

Link to comment

joopajoo ei sattunut uus kuppi sit millään paikalleen!

ei ollut mauseria tallissa mut rullamitalla vanha sisähalkaisija n.50mm ja uus 55mm..... eli on liian iso! no laitoin vanhan kupin paikoilleen uusilla rasvoilla ja pistepuikon kanssa sain lyötyä reikää sen verran kasaan et ottaa mittarivaijerin päähän napakasti.....

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...