Jump to content

Apuja Kansien jäähdytysripojen korjaukseen?


Recommended Posts

Kävi nyt omalle kohdalle tällänen sattuma. Tilasin yksityiseltä kannet jenkeistä ja päätepysäkillä odotti murjotun näköinen pahvilaatikko joka kilisi.

Viestinvaihto myyjän kanssa vielä kesken kuinka tässä lopulta käy, korvaako kukaan mitään. Paketti oli kyllä jollain summalla vakuutettu. Mutta homma on tehtävä, kävi kuinka kävi.

 

Kartoitan nyt mahdollisia tekijöitä ripojen liimaukselle, varmasti on täälläkin asiansa tuntevaa taikuria. Voi lähestyä myös yv.llä jos ei julkisesti viitsi.

Pohjanmaa ensisijainen alue, että voin toimittaa henkilökohtaisesti ja keskustella asiasta.

 

post-386-0-48649100-1481615912_thumb.jpg

 

 

-Mikko-

Link to comment

Ne onkin syvät. 41cc palotilat.

 

Kansiin onkin jo ajettu pykälää pytyn olaketta varten muttei ole vielä putkia tähän tulevaan moottoriin niin ei voi koittaa riittääkö.

Pykälät on niin syvät että joistain kohdista mennyt jo läpi ekasta rivasta, joten kävi jo mielessä eilen että eka ripa pois ja sitten hitsaus lopuille haljenneille rivoille. Niitä on muutama senkin jälkeen.

Link to comment

Nyt kun näkee tuon niin voisi suositella kansien pakkaamista niin että tuohon sylinterien tilalle laittaa reilunkokoisen palan vaneria. Voisi vaikka laittaa narulla tulpan reikien läpi kiinni.

Pelkät pehmusteetkaan ei välttämättä auta kun kuljetusliikkeen Rane heittää paketin kaaressa betonille. Ehkä joku tiukka laatikko styroksilla vois tietysti toimia.

Link to comment

Samaa mieltä JM, on niin seitinohuesti eka ripa enää kiinni että sen jäähdytysefekti taitaa olla minimaalinen vaikka sen kiinni jättäiskin.

 

Tuossa kuvassa irtonaisena olevat palat ovat niitä jotka sielä kilisi jo valmiiksi paketin pohjalla. Jos kuvia tsuumaa, niin näkee aika selkeesti murtumia sielä täällä, jotka aika tasan tarkkaan ratkeevat siinä vaiheessa kun ekan kerran ajetaan lämpöiseksi jos jättää korjaamatta ja seuraavat palat on betonilla. Ja tuollainen 2276 FK89 ajomoottori 41cc palotilalla saattaa tarvita kaikki jäähdytysrivat mitä on antaa.

  • Like 2
Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...