Jump to content

Maasturi

Members
  • Posts

    816
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Maasturi

  1. Aatos Happosen ja Kalevi Räsäsen kanssa ei myöskään kannata alkaa minkäänlaiseen kaupankäyntiin.
  2. Terve vuan, kyllä ne riehumiset ovat aiheuttaneet muut kuin minä, mielestäni "tipin" , "Urbantoyn" , Markon sekä sen jälkeen apupoikien kommentit eivät ole kenellekkään muille mieluisia kuin heille itselleen, muille lukijoille ne eivät ole mieluisia koska niissä ei ole vastattu esitettyyn kysymykseen... Olen ilmoittanut että odotan aircooled.finlandin Mikkelissä teetättämiä ( puolueettomia ? ) testejä...ei ole pyynnöistä huolimatta täällä niitä näkynyt jotta pääsi vertailemaan niitä keskenään. Ns. kylmätestit ovat vain suuntaa antavia sillä todelliset tulokset saadaan vasta kun kriittisiä v.jousia on käytetty jonkin aikaa moottorissa. Auto Bildin testit ovat sellaisia testejä joiden perusteella katsotaan auton osien kestävyys eikä oteta uutta osaa irti autosta ja katsellaan silmämääräisesti mitä osa mahdollisesti tulee kestämään....Sellaisia testejä ac.f ei ole teettänyt. Täällä on esitetty niitä esim. Miitrin ja " arvuuttajan " ym. toimesta. Kyseessähän on sellainen sana kuin jälkimarkkinointi jonka tarkoitus on saada todellisia kokemuksia eikä mustamaalaamisia.... Edelleenkin on outoa että "Happosen" ja "Räsäsen" ym. käytössä olleita v.jousia ei ole niiden myyjät saaneet koskaan nähtäväksi.... joten tullaan siihen tulokseen että heidän väitökset ovat keksittyjä ja niiden tarkoitus on vain ja ainoastaan mustamaalata sekä herjata kyseisiä v.jousia myyneitä yrityksiä. Volkkaripalstan ylläpito on myötävaikuttanut ja antanut mahdollisuuden jo vuosikausia näiden perättömien juttujen levittämisen tällä sivustolla.
  3. Terve vuan....Kiitos pas2 kommentista mutta valitettavasti vastauksessasi ei ollut minkäänlaista perustelua eikä minkäänlaista vastausta joten sillä ei ole mitään arvoa. Voisikohan kuitenkin ne riehujat olla esim. "Aatos Happonen" Kalevi Räsänen" ja "Urbantoy" ja "Marko" , "tipi" ym. heidän apupojat jotka ovat tulleet sotkemaan asiallista aloituskirjoitusta jossa pyydettiin lisää kokemuksia kyseisista v.jousista. Ehkä huomaat kun alat lukemaan tätä ketjua alusta alkaen ketkä ovat tässä riehuneet ?... mutta yritä uudelleen ... kyllä se totuus vielä sieltä löytyy.
  4. Terve vuan pas2 ......laitahan perustelut näkyviin niin katsellaan niitä
  5. Olet ollut kiinnostunut tuosta iskunvaimentajasta, tarvitsetko jotakin lisätietoa niistä ? Yritin soittaa mutta et vastannut puheluun.
  6. Nykyinen käytäntö näyttää olevan että nimimerkin lisäksi täällä saadaan käyttää virallisia nimiä joistakin henkilöistä ja joistakin ei ... mutta koska tunnen pas2:n niin vastaan kirjoitukseen. Minua ja monia muitakin kiinnostaisi tietää häneltä miten ja missä nimimerkki maasturi on riehunut tässä keskusteluketjussa joka on aloitettu kysymyksellä : millaisia kokemuksia on sinisillä värimerkeillä olevista venttiilinjousista ja saako niitä lisää ( se tarkoittaa että saako niitä kokemuksia lisää ? ) perusteluna on se että "Aatos Happonen" ja nykyisin "Kalevi Räsänen" joita kukaan Jokkis ja Volkkariharrastaja ei tunne on jo vuosikymmeniä mustamaalannut kyseistä tuotetta ja niiden myyjiä täysin perusteettomasti ja valehdellut niistä. Edelleen ihmetyttää se että Volkkaripalstan ylläpitäjät ovat sen jatkuvasti hyväksyneet. Kirjoittamatta kenenkään nimitietoja näkyviin niin voidaan todeta että näiden herjaus ja mustamaalaus kirjoitusten kirjoittajat ja peukuttajat ( yli 10 henkilöä ) jotka ovat todenneet että eivät halua suositella tiettyä yritystä vaan edistävät kaikella mahdollisella tavalla että voisivat saada vahingoitettua sitä ja sen toimintaa julkisesti kaikella mahdollisella tavalla. Toisaalta voidaan ajatella että nämä eivät ole ko:n yrityksen asiakkaitakaan jolloin julkisella boikotoinnilla ei ole mitään merkitystä. Kuulemma paras asiantuntija on hän joka ei käytä sen yrityksen palveluita............... Loppulausumana voisin todeta että voisitko pas2 laittaa näkyviin ne tässä ketjussa olevat kirjoitukseni joissa olen riehunut ? Samalla voisit laittaa näkyviin myös ne "Urbantoyn" ja muutaman muun härskimmät törky kirjoitukset joita he ovat kirjoitelleet "maasturista" . --- Ps. sinisillä värimerkeillä sinulla oleville v.jousille löytyy heti ostajia joten niistä pääsee helposti eroon jos itselläsi ei ole niille käyttöä.
  7. Cofap on valmistanut iskunvaimentajia ensiasennukseen myös VW:lle.
  8. Missä koneistamossa voidaan lohko koneistaa + 2,50 mm. kokoon ? Kampiakseli voidaan koneistaa lähes joka paikassa alikokoon -1,25 ja 1,50 mm. kokoon.
  9. Yrityspalstalle ei pääse enää nykyisin kukaan muukaan yritys....siinä mielessä päätös on kerrankin tasapuolista.
  10. Kuka ja ketkä on täällä sääntöjä rikkoneet ? ? Tässäkään ketjussa en ole mainostanut yhtään mitään, olen kehunut vain ja ainoastaan heitä jotka ovat tuon mainostamisen ovat aloittaneet ja suorittaneet. Toiseksi... ehkä sinun kannattaisi siirtyä peilin ääreen ja miettiä miten olet täällä minua mustamaalannut sekä herjannut.
  11. Kiitos taas ilmoituksen ylös nostamisesta..... saadaan taas edullista mainosta.
  12. Markku Alen - Mika Arpiainen - Jope Ruonansuu ym. ym. on käynyt asiakkaana....mutta ei Pekka Haavisto joka ei kuulu kaveripiiriini..... taas nostetaan ilmaista mainosta ylöspäin. Kiitos taas aloittaja nimimerkille, jatka vaan samalla tavalla.
  13. Mainos tuottaa taas tulosta, yksi uusi asiakas lisää tänään.
  14. Nostetaan taas ilmainen mainos näkyviin.
  15. Markon pitäisi oppia lukemaan ja kirjoittamaan oikein. Tämä kyseinen henkilö oli mukanani Olarin rompetorilla ja esittäytyi Tompalle joka möi tavaroitaan siinä tapahtumassa. Valitettavasti Tompan hermot pettivät ja hänen kädet sekä naama alkoi väpättämään kun kyseinen henkilö meni kysymään että oliko Tompalla jotakin asiaa hänelle.... samana iltana Tompalla oli kyllä asiaa kun pääsi kirjoittelemaan netissä " nurkan takana". Se siitä...
  16. Kalikka kalahti heti oikeisiin osoitteisiin. Kannattaa pohtia sitä kuka on aloittanut tämänkin keskustelun häiriköinnin ja ketkä apupojat ovat sitä porukalla jatkaneet sekä säestäneet. Minulla ei ole tarvetta häiriköidä täällä vaan kirjoitukseni ovat olleet aina hyvin tarkkaan harkittuja ja asiallisia jotka pystyn esittämään myös kasvotusten.
  17. Kun katselee näitä omia kirjoituksiani niin voi todeta että kaikki kirjoitukset on tehty johdonmukaisesti ja järjellisesti kirjoitettuna ilman "sekoilua" . Jos haluamme etsiä näitä sekoilijoita niin ne löytyvät esim. nimimerkiltä Urbantoylta ja nimimerkki Markolta.
  18. Lentoliput on varattu kahteen suuntaan, voi olla että pian nähdään.
  19. Kiitos ilmaisesta mainostuksesta, jatkakaa edelleen samalla mallilla. Tänä iltana tulleet uudet asiakkaat olivat lukeneet mainoksen ja soittivat puhelimitse sekä yksi tuli käymään paikanpäällä ja heistä saatiin uudet asiakkaat jotka lupasivat jatkaa asiakkuuttaan ja heidän perustelu oli se että saavat luotettavan ostopaikan jossa tehdyt sopimukset pitävät paikkaansa. Näistä " Happosista" ja "Räsäsistä" ovat monet asiakkaat todenneet että vieläkö tänne maailmaan mahtuu tuollaisia pimeitä yksilöitä ?. Laajentakaa mainostusta vielä muille Facebook sivustoille ja keskustelupalstoille niin saadaan taas lisää uusia asiakkaita jotka eivät ole vielä tienneet kyseessä olevasta yrityksestä.... ilmainen mainostus helpottaa työtä ja silloin voi keskittyä varsinaiseen työntekoon.... varaosakauppaan ja sylinterikansien koneistuksiin ja moottoreiden virittämiseen.
  20. Kiitos erinomaisesta ilmaisesta mainonnasta, parin tunnin sisällä tuli taas 3 uutta asiakasta. Jatkakaa edelleen tätä hyvää ilmaista mainostamista.
  21. Jos volkkaripalstalla äänestettäisiin epäasiallisemmin esiintyvästä nimimerkistä niin ylivoimainen voittaja olisit sinä Urbantoy. Yksi asiakkaani totesi että on ihmeellinen äänestystapa kun toisen prosentit pienenevät samalla kun toisen nousevat. ......Tuohan on samanlaista kuin nykyVenäjän malli... mutta tärkeintä on se että tällainen mainos tuottaa lisää asiakkaita kuten tapahtui tänäänkin.
  22. Hyvinkään Jokamies SM 2019 myyntipaikka maksoi 500 euroa joka on kuulemma maksettu täysimääräisesti. Onhan se vaikea maksaa Volkkaripalstalla kun useista pyynnöistä huolimatta kyseinen yritys ei ole koskaan saanut lupaa päästä maksamaan yrityspalstalle...eikä kuulemma pääse nytkään. Ps. mutta nythän " Aatos Happonen" ex. "Kalevi Räsänen" hoitaa ilmaisen mainonnan.
  23. Jatkona voisi kysyä sen että pidättekö nimimerkkien " Aatos Happosen" ja saman henkilön toisen nimimerkin "Kalevi Räsäsen" kertomuksia uskottavina koska niistä ei ole mitään todisteita. Perustelu : mikäli "Happosen" kokemat kymmenet kalliiden Jokkisautojen moottorien täystuhot olisivat totta niin Jokkispiireissä olisi kuultu niistä ja kyseinen henkilö olisi 100 % varmasti ilmoittanut niistä v.jousien myyjälle.
  24. Ei ole tarpeen jatkaa keskustelua häiriköiden kanssa kun asian voi kertoa suoraan kysyjälle.
×
×
  • Create New...