Jump to content

Maasturi

Members
 • Content Count

  486
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Maasturi

 1. Startti pyörii mutta moottori ei pyöri ? Vai eikö startissa tapahdu yhtään mitään ?
 2. Keiteleen Koneesta löytyy sopivat etuiskarit.
 3. Keiteleen Kone... löytyy laminoituja tuulilaseja … sekuritteja ei myydä enää turvallisuussyistä.
 4. Olen asentanut vakio moottoreihin ja " miedosti" viritettyihin pienemmillä jousipaineilla olevia v.jousia. Nokka-akseli ja v.jousen asennusmitta kannattaa tarkistaa ennen v.jousien valintaa. Eihän vakio moottoriseen 30 hv. moottoriin kannata asentaa Englen W 160 nokkaa.
 5. Minun kokemukseni mukaan ko. v.jousia ei ole tarkoitettu lähes vakiomallisiin moottoreihin, niihin löytyy " miedompia" jousia.
 6. Pepe, pyysit vastausta tähän ....Saanko vastata?
 7. Urbantoy : Petri Väätäinen....kysyn nyt sinulta ensimmäisen ja viimeisen kerran : aiotko jatkaa tuota minun mustamaalaamista kauankin ? Sinun kannattaa miettiä vastausta selvinpäin ja harkiten.
 8. Tämä kuvio on lähtenyt liikkeelle siitä kun nimimerkki "Aatos Happonen" jota ei ole todellisena ihmisenä olemassakaan , väitti että hänen asuinpaikkansa Kemin alueella ( sekin on valhetta ) on sattunut kymmeniä moottori tuhoja ko:n venttiilijousien aiheuttamana. Yhtään reklamaatiota ei ole myyjälle koskaan esitetty. Myyjän ei tarvitse kuunnella eikä lukea tuollaista roskaa jota ei ole mitenkään toteen näytetty.
 9. Puhalla välillä alkometriin "Aatos Happosen" kanssa ja mene sitten nukkumaan .
 10. Tuo liikevaihto on yksinyrittäjä eläkeläiselle aivan riittävä.... tärkeintä on se että asiakkaat ovat tyytyväisiä. Niillä eväillä on mukava aloittaa ja lopettaa työpäivänsä. Asiakkaiden kiitokset ovat yksi tärkeä osuus työpäivästä.... Teistä häiriköistä ei ole niin väliä....yrittäkää pärjätä keskenänne
 11. Millaisia kokemuksia on Urbantoy Petri Väätäinen saanut ko:sta venttiilinjousista ? Oletko asentanut tai muuten tutkinut niiden ominaisuuksia ?
 12. Vuoden 2010 jälkeen on ollut mahdollista pitää muutama lomapäivä ja tehdä alle 12 tuntisia työpäiviä.
 13. En käytä hametta...eikä nimeni ole Pelle....se hame sopisi sinulle itsellesi, Oletko miettinyt jo väriä ? ....mutta voisitko kirjoittaa kokemuksia ko:sta venttiilinjousista... Kiitos.
 14. Kiitos kommentista, niistä voidaan todeta että kirjoittaja on perillä ko. asioista. Nyt on tässä aiheessa jonka aloitin päästy eteenpäin kahdella kommenteilla jotka liittyvät alkuperäiseen kysymykseen .
 15. Siinäpä on sinulle loppuvuodeksi selvitettävää. Samalla voit selvittää " Aatos Happosen " virallisen nimen ja sen ulkomaalaisen ip osoitteen jonka kautta tuo satuolento kierrättää töherryksiään.
 16. Et Kai nyt ala perumaan puheitasi kun puhelinkeskustelussa ilmoitit että Älä maksa sitä postimaksua takaisin....minä toimin antamiesi ohjeiden mukaan. Olisit miettinyt silloin mitä sanoit....nyt on myöhäistä itkeä.
 17. Kun katsoo ensimmäistä kirjoitusta ja vertaa sitä toiseen Alexin kirjoitukseen niin siitähän sen näkee. Ainoa järkevä vastaus on ollut Tutkijan kirjoitus jossa tulee esiin totuus ko:sta v.jousista. Äsken yksi nimeltä mainitsematon henkilö totesi että minulle pitäisi maksaa psykiatrin palkkaa kun jaksan kirjoitella mahdollista mielenterveyshoitoa vaativien kanssa. Ps. se ei ole minun henkilökohtainen mielipide vaan toisen henkilön joka halusi sen kirjoitettavan...mutta saisiko lisää käyttäjän kokemuksia v.jousista....Katsoin äsken kaikki ostolaskut läpi niin nyt on tiedossa tarkka v.jousien ostomäärä.
 18. Seppo.... olisi asiaa ….vastaa puhelimeen terveisin 26.4.2018. Pitänee tulla käymään tervehtimässä sinua Outokumpuun kun et vastaa yhteydenottoihin.
 19. Åke....melko minimaalisia ne sinun ostot on olleet ainakin minulta. Ei ole tarvinnut paketteja lähetellä sinne suuntaan eikä saranat ole kuluneet sinun takiasi. Apukoululainenkin ymmärtää sen jos v.1990 luvulla VW osia myyviä yrityksiä oli Suomessa 2 kpl. ja v.2019 niitä oli lähes 10 niin liikevaihdon muutoksia tapahtuu. Yksi hyvä puoli asiassa on ollut se että on ollut mahdollista pitää hieman lomaakin muutama päivä vuodessa ja olla ELÄKKEELLÄ.
 20. Kummallista tuossa jutussa on se että jokainen myyty anturi on ollut arvoltaan samanlainen kuin sinulla käynyt anturi jota et ole koskaan maksanutkaan. Olisi luullut että toisetkin olisivat reklamoineet aiheesta. Eihän sitä postimaksua voinut hyvittää sinulle koska käytöksesi puhelimessa oli hyökkäävä ja suutuspäissäsi ilmoitit ettei sitä tarvitse palauttaa. Eihän sitä voi tehdä pakolla. Se anturi on nyt toisella vw:n omistajalla ja hän on tyytyväinen siihen.
 21. Jos Alex vaivautuisi lukemaan ENSIN aloituskirjoitukseni ja antamaan neuvoja vasta sen jälkeen.. Tuo sinun velkasi on muodostunut siitä kun olet mustamaalannut minua ja kahta yritystä....nimet varmaan tiedät itsekin. Yksi hyvä puoli on se että yllä mainittu henkilö on lopettanut häiriköinnin yhdelle henkilölle.
 22. Sopivan mallinen öljyletku taipuu rypistymättä kun tekee enemmän kaartoa.
 23. Hyllytetään kaikki nimimerkeillä tai väärillä nimillä kirjoittajat. Näyttihän se onnistuvan aiemminkin....ennätys oli 3 sekuntia kun kirjoitus oikeudet poistettiin.
 24. Janne Välilä , Petri Väätäinen ja Åke Mether ....teidän kannattaa opiskella ensin laskennon alkeet ja tutustua ensin asiaan tarkemmin, mutta mitäpä teille kannattaa alkaa selvittämään tätäkään kun muukaan ei näytä menevän perille. Saatte takaisin sitä mitä olette kerjänneetkin. Åkellakin jotain kokemuksia ko. v.jousista kun on liittynyt häirikköporukkaan. Ps. Otin kirjoituksessa esimerkkiä Janne Välilän ja "Aatos Happosen " kirjoitustyylistä jota ylläpito näyttää vahvasti suosivan....
 25. Tältä Volkkaripalstalta voitaisiin poistaa nimimerkkien käyttäminen. Jokainen käyttäisi omaa virallista nimeään, jos etu ja sukunimi olisi joillakin sama niin silloin lisättäisiin toinen etunimi. Kuka on samalla kannalla ? Ainakin minä olen.
×
×
 • Create New...