Jump to content

Pohjaan peltiä


Guest Mikko Laakso

Recommended Posts

Kuplaan ihan eteen pitääs laittaa uutta peltiä.Mikä mahtaa olla palan nimi että osaa ostaa oikean?Kuinka paha homma on vaihtaa?Onko runkopalkin pohja?Ei nääs mitään käryä.. : )

Link to comment

No ei kyllä näyttäny olevan mätää muualla kun kuskinpuolen lattiapellin etu/sivuosassa siinä viistossa kohassa ja yllämainittu paikka.Osaiskohan joku raakasti arvioida kuinka kauan asiansa osaavalla kaverilla tollaseen hommaan menisi?Budjetointia pitää hieman laskeskella kun omaa ammattiaitoa tollaseen ei ole.Tällä autolla en lähde harjoittelemaan,sitä varten on toinen aihio jota ei enää saa pilattua. : )

Link to comment
Luultavasti sitten rapeaa etuakselin kiinnityksissäkin. Kohtuu paskamainen remppa.

 

Yhdyn edelliseen kommenttiin. Pirun kallis teettää jos tehdään kunnolla. Nyrkkipajat kyllä leipoo "ratsupaikkoja" pisteillä sinne tänne ehkä satasella tai kahdella en tiedä paikkakuntasi hintatasosta. Jos joku harrastaja suostuu tekemään niin sitten on eri asia. Yleensä tosiaan tahtoo olla akselin allakin pehmeetä ja joka johtaa siihen että akseli pitää kokonaisuudessaa purkaa irti ja bensatankki yms. ja jos pultit menee akselista poikki niin lisää harrastusta. Ja tämän jälkeen kulmien suuntaus jne. Muutenkin nuo peltihommat semmoisia että kallista on jos ei itse pysty tekemään. Monenlaisia suorituksia tullut nähtyä,joissakin hitsattu akselikin pellinpaloilla ja pisteillä kiinni palkkiin...

 

Toivottavasti en maalannut piruja seinille ja sulla olis hyvä aihio.

Link to comment

Saa maalailla.Lähtökohtana pidetään tuota nopeasti todettua pientä mätävikaa.Sittehän sen näkee löytyykö muuta mukavaa.Eihän nämä koskaan tietenkään mene helpoimman kautta. : ) Yksi harrastaja tosiaan tulee tekemään.Kattotaan nyt jos käy niinkuin Ketsa ja Kyösti sanoo ni sitte saapi ittekin tehdä jotain,varsin mukavaa.Kiire tällä ei ole eikä ollenkaan tarkoitus tehdä huonoa vaan huolella.Ei halvimmallakaan vaan tervettä järkeä käyttäen,kaikesta ei tarvii maksaa liikaa.Harmittavasti vaan en itse tollasta hallitse.Kiirekään ei ole,tarkoitus oli vaan leimata ja tämä kesä mennä ajellessa ja talvea vasten kattoa tarkemmin kaikki.Korissakin pientä paikattavaa on mutta niistä selviän itse.

Link to comment

No ei mun iha tollaselta näytä.Nopeasti katottuna tosiaan runkopalkki vaikutti pohja poislukien hyvältä.Samoin akselin ympäristö.Lattiapellissä ei muualla pahaa kuin aikasemmin maintussa paikassa.Vararenkaan kotelossa pientä alkavaa korroosiota.Korissa lukuisia kohtia joista ovien alareunat pahimmat ja lokarit mennee vaihtoon.Sisälokarit on kovat.Samoin lämpötunnelijutskat.Takapenkin allakaan ei mitään sanomista.Astinlaudoista ei muuta kun kumit jäljellä ja tod.näk lautojen kiinnikepaikatkin menee uusiksi.Sisusta ja tekniikka onkin sitte sitte loistavassa kunnossa.Ei itse korissakaan mätää ole,pintaruostetta vaan.

Link to comment

Oli muuten meikän kupla viime syksynä leimanäytössä.Sillon ei tehottoman etujarrun takia menny läpi.Jonka jälkee ed.omistaja ajo talliin kun ei jaksanu korjata.Ruostevioista ei ollu mitää mainintaa.Aika huonoon kuntoon on silti menny vaikka tallissa talven betonilla seissy.

Link to comment

Joopajoo.Eipä sitä runkopalkin pohjaa tarviikaan vaihtaa.Kerrankin näin että näytti pahemmalta mitä on; kovaa peltiä muuten mut pieni pala haperoa.Varapyörän koteloon pohja kyllä saattaa kaivata lisävahvistusta.

Link to comment
  • 3 weeks later...

Nyt on pohjan pahimmat ruostevauriot korjattu,eipä sinne kahta paikkaa enempää tarvinnu lyödä.Suuri kiitos hitsareille.Taas ollaan lähempänä leimaa.Muuten on pohja kovaa peltiä mutta orastavaa korroosiota löytyy joten työtä riittää ja se on vaan hyvä. ; )

Link to comment
Nyt on pohjan pahimmat ruostevauriot korjattu,eipä sinne kahta paikkaa enempää tarvinnu lyödä.Suuri kiitos hitsareille.Taas ollaan lähempänä leimaa.Muuten on pohja kovaa peltiä mutta orastavaa korroosiota löytyy joten työtä riittää ja se on vaan hyvä. ; )

 

Leimaa se nyt sit vaan... ettei hitsarit hitsannu turhaan ;)

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...