Jump to content

junikseen kavennettu etuakseli


Recommended Posts

Vinkkejä kaivattas asiaan.Onko kukaan suomessa kaventanut ja jos on niin mitenkä?Voi myös vastata yv:llä jos haluaa. Tossa tutkiskelin ja ei vaikuta ainakaan mitenkään kovin yksinkertaiselta hommalta...Runkopalkkeja ei viitsisi kovinkaan helpolla alkaa silpomaan..

Link to comment
Guest Raggare

jällee kerra kcw arkistois o joku pätkä. siinä otettiin se iskaritolpan uloin kuori veks ja putkien päistä palat pois ja sitten levystä tehtii iskaritolppaan vahviketta. toki voihan se kiinnityksen laittaa runkoaisoje sisäpuolelle ja ottaa viel vähän enemmän biittiä päistä. samallahan sitä sit ohjausboksia nostaes nousee koko akseli ylemmäs.. ;)

 

http://www.kustomcoachwerks.com/movies/busbeam.mov

toi tais olla, foorumeilla on prokkis osios aika makeita zetauksii tehty runkoihinki kyl

Link to comment
Guest Mika Raussi

Reilusti kun ottaa laikkaa ja porakonetta ja vinkua käteen, niin saa palikat paljon nopeemmin ja ihan pirusti halvemmalla. Vittumoista puuhaa tosin.

Link to comment
No,paljollako -67 tekee?

Kuva minulle niin kysyn hepulta joka noita polttaisi! onko 8mm riittävän paksu? Ja kuinka moni ottaa? Hinta luonnollisesti tippuu kun määrä kasvaa, tiettyyn rajaan asti =) 10paria? ...vai enemmän?

...juuri tuollaisia kuvankaltaisia onnistuu!

Link to comment
Guest Toheltaja

Laitas miikkulainen T-2 (risulasi) kuva mulle ni saat parin kuvaa vastaan 0-20mm plootusta. Saan ittelle poltettua samalla... Kuvankin kyl piirsin jo, mut jos o jollain varmasti mitat kohdallaan ni saa kerralla valmiit (kuvaan siirsin iskarin yläkorvaa 30mm vakiota ylemmäs kun just mahtuu). Oman meinasin eka polttaa kolmosesta ja sovittaa, sitte paksummasta. kymppiä muistaakseni on noi CSP:n akselit...

 

tiedostomuotona kelpaa .dxf tai .geo

Link to comment
Guest Toheltaja

Mussun mussun vaan hintahirviöt persaukiset

 

Lattoja heti saatavana 63-67 risulasiin (59mm putkella) laserleikattuna 12 paria hintaan 25,- pari eli 12,5,- kappale. kuplaan vastaavia halvemmalla ku jaksaa piirtää kuvan, jos jaksaa. Kaikki kun pitäis aina saada ilmaiseksi...

 

Iskarin yläpää poltettu vakiopaikkaan ja 15mm ylemmäs. Paikalla 10mm ympyrä ja tähtäysrasti että osaa sillä biltemaporalla sitten porata reikää haluamaansa kohtaan. Materiaali näissä on 8mm.

latta.jpg

 

aikanne ku vittuilette hinnasta ni raekuulapuhallutan noi ja vetästään vielä Korro E pintaan. Sitten menee jo alle materiaalikulujen, ja sehän on harrastajaystävällistä eikös :)

Link to comment

Ruususella on hinnat kohdallaan ;)

Itse voisin toimittaa noita bussin "läpysköitä" 30€pr@vapaasti Lpr!

Tavara 10mm mustaa rautaa ja plasmalla poltettuja, ilman "pikkureikiä" (jokainen voi porata iskarin kiinnikkeet itse haluamaansa kohtaan...).

Edelleenkin tarvitsen sen kuvan, toki voisin piirtää itsekin, mutta mallia ei ole saatavilla =(

Ja hinta edellyttää että noita tehdään useampi pari!

Link to comment
Guest valtteri

Jeps, eli tuossa Pekan postaamassa kuvassa on tuo iskarin reikä hieman ylempänä (+itse ns. tolppa on hieman korkeampi) kuin vakiossa (tukivarsien geometria alkaa olla jo sellainen että suhteellisen lyhyet iskarit joutuu haalia..).

 

Tuon kuvan reikien halkaisija on mitattu '64-'67 -akselin perusteella. Tosin päädyin lopulta käyttämään akselin päätyinä pre-'64 akselin stumppeja eikä mitään ongelmia ilmennyt. Laippojen reikien ja akseliputken väliin jäi nätit raot, joita oli erittäin hyvä hitsata.

 

Ennen 100% sauman vetämistä kannattaa pultata akseliaihio runkoon kiinni ja näin varmistaa että kaikki on varmasti kunnossa.

 

Voin myös vahvistaa, että Pekan leikkaamat osat olivat nättejä kuin sika pienenä ja toimitus täsmällistä. Eli suosittelen!

Link to comment
Guest Toheltaja

- 3 paria ->66 kuplan akseliin iskaritornittomia 15,- pari

- 3 paria ->66 kuplan akseliin iskaritornillisia 20,- pari

- 4 paria Pallokeulaan iskaritornilla (samalla lätkällä pallon akseli junikseen, eli yläreiät o samat, alareikiä kahdet) 25,- pari

- 8 paria ->67 T-2 25,- pari

 

Plootut 8mm kamasta. Pakulättyihin merkattu kahdet iskaripaikat, saa porata mihin haluaa.

IMG_0489.jpg

latta.jpg

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...