Jump to content

Etsitään testaajia Volkkaripalstan päivitykselle


Recommended Posts

Volkkaripalsta päivitetään ensi viikolla (ellei tule jotain satumaista estettä) reilusti uudempaan foorumiohjelmistoversioon jonka myötä kaikki asetukset pitää rakentaa uusiksi ja hienosäätää pelit ja rensselit ym ym. Jotta saadaan homma edes joten kuten kunnialla maaliin, olisi kiva jos saataisiin 5-10 kpl testaajia jotka pääsevät käyttämään tätä päivitettyä versiota ennen muita ja antamaan palautetta jos joku asia on huonosti.

 

Vaatimukset

  • Puhelimessasi on Whatsapp, hoidetaan tuo testauskeskustelu WA ryhmän kautta
  • Omaat perus tietotekniikkataidot
  • Haluat käyttää elämästäsi tunnin pari Volkkaripalstan kehittämiseen :)

Tarkka ajankohta ei tosiaan ole vielä tiedossa. Jos ilmottaudut mukaan ja juuri sinä päivänä/iltana sattuukin olemaan muuta menoa niin ei haittaa.

 

Jos kiinnostuit, laita puhnro YV:llä minulle niin lisään testausryhmään. Ilmoitan tähän ketjuun kun ryhmässä on riittävästi osallistujia. Katsotaan nyt saadaanko edes yhtä :)

Link to comment

En osallistu testaukseen koska vastustan muutosta. Yksikään foorumisofta millään foorumilla ei ole ikinä muuttunut käyttäjän silmissä paremmaksi päivityksen myötä. Sitä entiedä mitä siellä ruudun toisellapuolella sitten tapahtuu.

Link to comment

 

Pelaako tämä uus softa myös Tapatalkilla?

Jos sen kans tarvitaan testausta niin voin olla mukana.

 

Joo kyllä uusi softa on tapatalkin kanssa yhteensopiva ja se tullaan ehdottomasti asentamaan. Itse asiassa testausvaiheessa tapatalkia ei voida teknisistä syistä testata vaan vasta sitten, kun koko foorumi on avattu päivityksen jälkeen kaikille käyttäjille. Eli tapatalk-testaajaa ei tarvita - toki arvostetaan jos testaat ja käytät sitten kun foorumi on polkaistu takaisin avoimeksi. Kiitos tarjouksesta!

  • Like 1
Link to comment

En osallistu testaukseen koska vastustan muutosta. Yksikään foorumisofta millään foorumilla ei ole ikinä muuttunut käyttäjän silmissä paremmaksi päivityksen myötä. Sitä entiedä mitä siellä ruudun toisellapuolella sitten tapahtuu.

 

Uskaltaisin väittää että nyt muuttuu :) Laita Hannu palautetta sitten päivityksen jälkeen että kuis kävi. Ymmärrän kyllä kommenttisi.

 

Päivitys pitää tehdä ihan jo pelkästään teknisistä syistä. Tämä nykyinen ohjelmisto ei ole enää tuettu eikä tähän tule enää mm. tietoturvapäivityksiä. Uusi ohjelmistolisenssi maksaa $200 + päälle kiinteä ylläpitomaksu per 6kk. Jos ihmettelette miksi täällä on näitä bannereita niin tästä syystä. Kiitos mainostajille!

  • Like 2
Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...