Jump to content

Lattia(matto)ropleemi, -62 Kupla


Recommended Posts

Noniin, sadepäivän puuhastelua eli koitan selvittää että mistä saisi uusia mattoja kun vanhat ovat kumimatot ja ne ovat muuttuneet hiukan vähemmän kumimaisiksi ja enemmän muistuttavat korppua.

 

Wolfsburg West tarjoaa pariakin erilaista mattosarjaa, mutta jos nyt oikein luin niin noita on vain mustana ja alkuperäinen on (luultavasti) harmaa, samaa sävyä käsijarrukahvan suojakumin kanssa. Sekin meni uusittavien listalle: Kuvassa jo kärsineen näköinen ja tuota ei saa oikaistua enää, se menee paloiksi jos/kun yrittää. Yläosa aivan lasinhaurasta tavaraa mutta lattiamattojen alla ollut helmaosa on ihan pehmeätä kumia. Hyvin on UV syönyt. Kuvassa vihertävä harmaa, mutta enemmän harmaa auringonvalossa, kamera hiukan hämää.

 

P9132983.thumb.JPG.cd5abb81b04374f3008a5a66059f2984.JPG

 

Kuten aina niin vaihtoehtoja oli taas riittävästi, koko etuosan peittavään yhteen mattoon ja sellaiseen sarjaan jossa on keskitunnelin matto yhtenä osana ja vasen/oikea erillisinä palasina. Kun vanhoista matoista on jäljellä lähinnä murusia siellä täällä, niin noista ei kyllä osaa sanoa että millainen se on alunperin ollut. Bonuksena olisi vielä sellainenkin sarja jossa on keskitunnelin matto on kangasta, mutta lattialla on kumimatot.

 

Sen verran tuossa vielä on jäljellä että näkee että keskitunnelin päällä on ollut kumimatto. Helpot paikat (WW/Paruzzi) katsottu: Mustaa mattoa saa, harmaan tarvitsisi. Juuri oikeannäköistä käsijarrukahvan kumia on saanut VW alkuperäisosana, mutta juuri nyt on loppu. Varmaan tekevät uuden sarjan taas joskus, sitten niitä saa.

 

Mutta se kysymys: Tietääkö joku että jostain saisi harmaata kumimattosarjaa?  Ja moniko-osainen sen oikeasti pitäisi olla? Keskitunneli erikseen + 4 mattoa?

 

Pohjalevy on kuitenkin ollut musta (L41), siinä on nyt punainen ruosteenestomaali joka näyttää ihan vanhalta kunnon Ferrexiltä (ei tätä nykyistä höpöversiota), eli lyijypölyä tulee jos tuota hioo. Se on kyllä toiminut hyvin, ei ole ruostetta. Joku(TM) musta siihen nyt pannaan, katsotaan mitä kaapista löytyy. L41 onneksi on niin perusmusta että ellei kerro niin ei sitä heti huomaa että ei olekaan oikea.

 

P7312913.thumb.JPG.8d76cbbb167d2eae0ebea3de5b71cc2f.JPG

Link to comment

Noniin, tämä valaisi asiaa jo kovasti, kiitämme. Kumimatot eivät näemmä ole edes kalliita.

 

Kolmanneksi varmaan tarvitaan vielä etuseinän kumimatto, tai niin ainakin tuo csp antaa ymmärtää.

 

Noilla siis katetaan lattia ja keskitunneli: Lisäksi on kangasverhoilu, joka peittaa etuseinän, lokarit, kynnyskotelot ja takatavaratilan.

Tästä on jäljellä takakontin matto ja se näyttää jotenkin vaaleanruskealta ,.. se on ehkä ollut valkoinen joskus. Vaiko "tan", kuten WW sitä nimittää?

sw_tan.jpg

 

 

WW:n värikartasta lainattu dokumentaatio sanoo jotta

 

  Carpet color, front T125

Graphite

 

Olisko tuo sitten "med grey", niinkuin WW sanoo? Vai "charcoal"?

 

Tuossa mattosetti ja sen alla tuo 'med grey':

https://www.wolfsburgwest.com/cart/DetailsList.cfm?ID=113863007Z

 

sw_medgrey.jpg

 

 

Aina näyttää siltä että dokumentaatio ja se, mitä autossa on, ei täsmää, mutta sitten yleensä selviää että ei vaan osaa(tm).  Tämmöistä on tullut vastaan kovasti paljon tämän auton kanssa.

Edited by Kharon
Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...