Jump to content

CB Performance HEI system


Recommended Posts

http://www.cbperformance.com/catalog.asp?ProductID=1618

 

Here's the complete system you have been waiting for! The CB HEI System comes complete with a new distributor that gives you both vacuum and mechanical advance, and a 60,000 Volt HEI Coil.

 

The CB HEI System is packed with the following features:

 

*Vacuum/Mechanical Advance Distributor with sealed Distributor cap with vent.

*Hall Effect Pick-Up Coil

*Interior Ignition Module

*60,000 Volt HEI Coil with Mounting Bracket Pre-Wired

*10 degree Advance @ 12.5" Vacuum

*15 degree Advance @ 6500 RPM

Link to comment
Guest Infiniz

No enhän halua jäädä meidän tallin kilpavarustelubuumissa 2. sijalle. Pallo näyttää teille perävaloja! Lainaiskoha ne täältä töistä yhtä 5940kW pataa (kai tää paska liikkuis kolmellakin koneella) muutamaks viikoks? Tosin sille pitäs rakentaa joku laukaisualusta rekan perävaunuun ja sitä ei sit saa katsastettua palloon näillä nykysillä määräyksillä.

 

Toinen tapa on kumittaa yksi nolla edellisest postauksest.

Link to comment
Guest ritariässä

ciibiin jakajamainoksessa kyl uskoisin myös olevan painovirhepaholaisen. tutnuu uskomattomalta et jakaja suunniteltu niin et antaa maksimiennakon vasta 6500 kiekoilla, ehken kolmosella alkavalukema oikein. hinta tuos tuotteessa on kohdilaan, mut aika näyttää onko miten laadukas jakaja käytössä. varmaan jotain kiina/brassituotantoa. ideana kuitenkin jees.

Link to comment

Eli tuollainen vastaus tuli cb:ltä kun kyselin tuosta systeemistä ja kysyin minkälainen jakaja on onko se lähellä 009 vai 034? Harmi kun en tajunnut kysyä tuosta ennakosta(6500) erikseen mutta jos samanlainen kuin 009 niin?

 

 

This system will work with a stock carburetor. I am not familiar with an 034 distributor but dimensionally it is the

same as the 009 but it comes with a coil specifically designed for it. Of

course there is the lack of points adjustment and bad condensers that are

always a plus

Thank you for your business, Daniel Watson - CB Salesperson

Link to comment

En saanut tarkkaa vastausta vielä, voin sen laittaa tänne kun saan. Kyselin yleisemmin toimituksesta tänne puolen maailmaa ja luottokortilla maksamisesta ja ilmoittivat että "nou broblem, kerro mitä haluat ja he tekevät tarjouksen, myös rahdista". Laitoin tarkennuksen tuosta jakajasta ja siihen ei ole tullut vastausta vielä, odotellaan...

Link to comment

Tuohon samaan pakettiin kun tilaa hihnapyörää ja jos sun muuta "kevyttä osaa" niin se kyllä kuolettaa noiden postikulujen osuuden aika hyvin per tuote.

 

Tarkoitan että tuossa 80 dollarin rahtihinnassahan ei tuo tuotteen paino merkitse about mitään vaan tuo hinta koostuu käytännössä siitä että UPS siirtää sen paketin.

 

80 dollarin posteilla yhden jakajan tilaaminen aika järjetöntä :)

Link to comment
Guest ritariässä

kannattanee kysästä jakajaa sellasesta puljusta joka toimittaa myöskin cb osia, mutta suostuu lähettämään esim usps kautta jolloin lähetyskulut tippuu murto-osaan.

Link to comment
  • 2 weeks later...
Guest ritariässä

tais ceebee poistaa tuotteen markkinoilta. shoptalkforumilla oli viesti et joillain oli jakaja hajonnut parissa viikkossa ja varaosia ei oo saatavilla eikä myyjälike edes kerro mistä vois saada.

 

et sellanen laatutuote oli kyseessä.

Link to comment

Jos tollasen setin haluaa kasata niin aika pitkälle pääsee Bilteman osilla. Ohjausboxin ja puolan saa sieltä.

 

Olisiko ollut 53-2601 missä on automaattinen dwell-angle säätö, eli ohjausboxi "lataa" puolaa samanverran kierroksista riippumatta (tai kai se yläkierroksilla lataa hieman vähemmän). Tavallisesti puolaahan ladataan paljon enemmän alakierroksilla kun virta on kytkettynä pitempään. Bilteman boxi on laadukkaampi kuin Motonetin vastaava. Ainakin ne Motonetin boxit mitkä mulla on ollut ovat olleet huonosti liimattuja/hitsattuja.

 

Bilteman suurtehopuola toimii myös kärjellisessä jakajassa, mutta ilmeisesti siinä on aika matala vastus koska kärjet käy kuumina. En tosin ole mitannut resistanssia.

 

Eli "ainoa" mikä jää puuttumaan tosta HEI järjestelmästa on jakaja. Tosin voihan sitä kärjilläkin ohjata noita sytkäboxeja. Tai sitten Pertronix, tms. vanhaan jakajaan.

 

Eli kyseisin systeemin saa noin 25€ (boxi) + 18€ (puola) + 60€ (Accufire) = 103€

 

Jakaja (rakkaudella Kiinasta) +50€, tosin ilman alipainesäätöä. Eli jos lähtee askartelemaan niin pääsee kohtuuhinnalla. Mun syteemi on toistaiseksi kärjillä vakiojakajassa ja kokeiltu vain testipenkissä. Oskilloskoopin mukaan pelittää hyvin.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...