Jump to content

BUG RUN 8-10.6 2007


Guest UMK Seppelin

Recommended Posts

Guest UMK Seppelin

Liput hankittu. Nyt on jo hyvä aika aloittaa jeesustelu, että pääseekö esim. Venäläisen rahtialuksen kyydissä Torniosta halvemmalla, kuin Viikkarilla tai Siljalla.... Helsingistä.

Link to comment
  • Replies 95
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Nyt on jo hyvä aika aloittaa jeesustelu, että pääseekö esim. Venäläisen rahtialuksen kyydissä Torniosta halvemmalla, kuin Viikkarilla tai Siljalla.... Helsingistä.

 

Pääsee, ja tosimies ostaa Swimwagenin, sillä tulee kaikkein halvimmaks kun on oma kyyti :D

Link to comment
Guest UMK Seppelin

Mikäli joku meinaa uida ruotsiin, niin kannattaa tulla lainaamaan multa viimevuonna koneen vaihdossa hyväksi havaitut Ruotsin puolustusvoimien uikkarit. Ei ainakaan tule tullin kanssa ongelmia.

Link to comment

Uudenkylän moottorikerho vuokraa myös yksityisen risteilyaluksensa (dancing annikki) mikäli joku kaipaa romanttista ja ripeää yhteyttä tukholmaan. Laivamme purserin tavoittaa parhaiten stadin tähdestä virka-aikoina eli ma-su 22.00-04.30.

(HUOM.alakannella vain 3 autopaikkaa).

Link to comment
  • 2 weeks later...

Eiköhän toi bugrun ole näinä aikoina enemmän " golfrun " . Mutta jos haluatte kuunnella yötä päivää kun lasikuitu-tuning-levitykset laahaa maata ja räppi soi suunnatkaa ihmeessä mantorppiin ( on siellä varmaan tänä vuonna vielä joku 40% oikeita volkkareita ).

Jos ihan oikeesti haluaa päästä tunnelmaan, kokea aitoja ja oikeita ilmajäähdytteisiä ei auta kun suunnata nokka kohti eurooppaa. Tänä vuonna kun Span meeting on pois remontin takia, tulee lajissaan eka "European Bug In" olemaan SE paikka. Katsokaa netin ilmoitusta, yksikään vesipöhö ei pääse edes alueen sisälle. Ja varttimailiin on jo buukattu 250 autoa ( only aircooled ! ).

Superfastilla saksaan + 1000km ajoa tai Tallinnasta 2300km ajoa. Ei se ajo ole niin kamalaa kun ottaa hyvän fiiliksen ( 3krt -60 luvun vw:llä jo reissun tehnyt).

Kesä, aurinko, halpa olut ja boxerin hyrinä tekee loman !

Link to comment
Guest urpopuisto

Mantorppi on varmaan jees ja siellä on hyvä meno, en epäile, mutta, kyllä toi European Bug in löytyy myös mun kalenterista.

 

Pitää mennä pois häröilemästä tästä Bug Run- viestiketjusta ja avata omansa.

 

Pääasia että jengi harrastaa ja menee mahdollisimman moneen tapahtumaan.

Kremiksestäkin aletaan taas infoomaan kunhan keli alkaa lämmetä. Nyt jopa slugi yrittää duunata tallissa eikä baarissa :).

 

-Marko

Link to comment

Noo, onhan toi bugrun hiukan vesittynyt, mutta kun ei oikein puristina lähde reissuun, se on vieläkin hyvä tapahtuma. Oikein hyvä tuuri kun käy, voi silmään osua jokunen siedettäväkin vesivessa. Lasikuitu laiteet ei itselläkään kuulu mielenkiinnon kohteisiin, mutta vanhat vesivolkkarit oikeaan suuntaan laitettuna voi olla ihan maukkaitakin. No, se siitä. Kompromissina hinta/laatu/etäisyys bugrun on tapahtumana loistava.

Link to comment
Guest urpopuisto

Totta turiset :)

Toi etäisyys naapurimaahan tekee paljon, on helpompi järkätä lomat jne. eikä reissu veny viikkojen mittaiseksi. Se yhdistettynä hyvään menoon ja Suomi-ukkojen paljouteen puolustaa paikkaansa.

 

-Marko

Link to comment
  • 1 month later...
Guest UMK Seppelin

No niin! Nyt lippuja hommanneena täytyy kertoa, että laiva (viikkari hesasta) alkaa täyttyä lupaavasti. Meillä on ainakin muutama väkisin makuupaikka vapaana. Ajattelinkin vapaat paikat ilmoittaa, kun alkaa se tavallinen naukuminen ettei paikkoja saa jne jne jne. Vaikka todellisuus onkin hellan ja kattilan välissä. Nyt vaan ajoissa kotiväkeä pehmentämään. HOP HOP, ja kaikki Ruotsiin.

Link to comment
  • 4 weeks later...
  • 4 weeks later...
Guest T-Bag

Mites hitossa meet Romurellalla torstai-iltana Turusta Tukholmaan, kun se lähtee illalla Tukholmasta? Meillä on tapana startata Turusta kohti Tukholmaa klo 21:00

Link to comment
Guest Mikko Pihala

Porista on lähdössä yksi autollinen Volkkariharrastajia Bug Runiin ja matkalla poikkeamme Pålsbodassa Holmgrenin VW museoon. Olemme tilanneet käynnin klo 12 perjantaiksi. Mikäli muita kiinnostaa poiketa museossa niin samaan aikaan sopii tulla. Museokäynnistä tulee runsas sata kilsaa koukkausta Tukholmasta Mantorpiin. Ilmoitelkaa vaikka täällä tai sähköpostiin mikäli kiinnostusta löytyy. Teitä 57 ja 52 pitkin Södertäljestä näyttäisi pääsevän Pålsbodaan. Tarkempia ohjeita esim. www.eniro.se sivulta.

Tässä linkki museon sivuille: http://www.vwmuseum.se/

Link to comment

Kyselen Mikko meidän porukalta haluaisko ne tulla tonne museoon, itellä ainakin olis kiinnostusta, pari vuotta sitten koitettiinkin päästä sinne huonolla menestyksellä..muutama sata kilsa väärässä paikassa, mut joka tapauksessa oltiin automuseon edessä. :)

Link to comment

Jep Kari, just sillä, taitaa olla ainut auto joka sinne asti pääsis ellei sitte hinausköysi oo Polon ja sun kuplan välillä.. Toikin oli ihan pakko. :)

 

Ei vaan, jätän sen jonnekin piiloon parkkiin enkä myönnä et se on mun. =)

 

Onko joku muuten kattonut minkälainen säävaraus tonne runiin on? Näkeekö sitä vielä mistään?

Link to comment
Onko joku muuten kattonut minkälainen säävaraus tonne runiin on? Näkeekö sitä vielä mistään?

 

Luvannut aivan hirveetä ukkossaderaekuuropyörremyrskyä viikoksi. Vain Ruotsiin. :)

 

Ja, saa siitä osani... :(

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...