Jump to content

Ovien kasaaminen, ikkunatiivisteet.


Recommended Posts

Eli ovet on jo paikallaan, ja alaspäin aukeavaa ikkunaa ei ole koskaan irroitettukaan. Mutta kaikki tiivisteet on irti.

 

Uudet tiivisteet löytyy, nyt ne pitäisi vain saada paikalleen. Tilasin lisäksi sen kromisen jutun joka tulee ikkuna-aukon ympärille.

 

Missä järjestyksessä nuo kuuluu kasata? Auttaako yhtään jos tuon lasin irroittaa? Se tuuletusikkunan ja alaspäin laskevan ikkunan välinen tolppa, niin sen varmaan joutuu irroittamaan tuon kromikehän asennusta varten?

 

Kupla -68 1200

Link to comment

Lähes kaikki pitää purkaa ovesta.

Molemmat ikkunat, liukuikkunan uratiiviste ja sen alta vanha kromilista. Liukuikkuna ja sen koneisto purkautuvat alakautta. Tupakki-ikkunassa on pari pulttia alapuolella ja ruuveja yläkiinnityksenä tiivisteiden alla.

Lähtee sen jälkeen nostamalla ylös kromitolppineen.

Uralista lähtee irti vetämällä ja sen alta löytyy neliömäiset metallikappaleet joissa on kynsi. Nämä kun irrottaa esim. pihdeillä niin kromilistan saa irti. Vastakkainen huulitiiviste irtoaa varovasti vääntämällä esim. ruuvimeisselillä.

Link to comment

Näyttäis että ylä reunasta on liian pitkä toi alumininen osuus? Eihan noi vaan ole jostain pallokeulasta, vai liekö tehty lyhennettäväksi? Toi tulis asentaa ikkunan U-tiivisteen alle, niin kuin Kyösti tuossa aijemmin kertoi.

 

Eikös toi kumi lähde irti alumiinista noilla klipsuilla, joten sen vois asentaa vanhan alumiinikoristeen kera. Vai onko se noilla niiteillä?

Link to comment
niiteillä näyttää olevan. Eli jos irrottaa ni paikalleen ei taida saada millään...

 

Saa paikalleen

Uudet niitit saa tehtyä pop-niittien kantaosista. Tikku pois pop-niitistä ja sen jälkeen sinulla onkin alumiininen lyöntiniitti.

Valitset vain vaikka pilatemasta sopivan kokoisen popniitin.

Link to comment

Eli tuo kromiosa on liian pitkä... Ei tule mitenkään tuon kolmioikkunan karmien alle tai jotain? Ettei turhaan lyhentäs...

 

Tuossa ei ollu valmiiksi kromeja, ainakaan en muista että olis ollu. Eikä muihinkaan ikkunoihin tule kromeja. Onkohan niitä vanhoja ikkunatiivistetä enään tallessa, näkis millanen tuo on ollu... Tuon alatiivisteen takia tilasin nuo...

Link to comment

tota ostin omaani kanssa keiteleen koneesta. Ja ongelma oli aivan sama. Itse laiton loppupätkän alumiini osuudesta tupakki ikkunan alle ja varmistin listojen pysymisen pikku ruuveilla oveen. Ja lopuksi tupakki ikkuna paikalleen jollain lista on hyvin näkyvillä alla. Lieneekö tarkoitettu siihen, en tiiä

Link to comment

Juuri sain väkerrettyä toisen puolen paikalleen. Eli saa nuo pidemmät kromitki paikalleen katkasematta :)

 

Alas aukeavan ikkunan alalistoja laittaessa sain 5 sormea auki, kaikki kerralla... Hieman lipsahti. Jokaisesta sormesta just samasta kohdasta, tuosta kynnen vierestä, heh :) Oli jo valmiiksi varsin kuiva iho, ei paljoa vaatinu että veri alko tihkumaan...

 

Toinen puoli vielä :|

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...