Jump to content

Uus stroker.. vinkkejä ja ehdotuksia kiitos.


Guest Kupla71

Recommended Posts

Guest Kupla71

nonni. nyt o kone käynnistys vaihees. ja ylläri ei lähe käyntii. rykii kyl ja meinaa lähtee mut ei vaa lähe. mikä sytytys ennakoks?

 

mitäs mu kantsii tarkistaa???

 

Koitettu o ennokoita vaihella 7.5-20 ja käynnistettäessa käännelty jakajast. ja ollaan koitettu tulpalla että kipinä tulee. ja venttiilit säädettiin ku kone oli moottoripukis 0.05valykseks sillai risti systeemil että esim imu taysin auki nii vastapäinen vena säädettiin... ja heittokellolla katottiin etta vena oli täysin auki. tää tehtiin 2x varmuudeks. ja bensaa kone kyl saa, sen hoitaa sähko pumppu.

 

apuja kiitos ottaisin vastaan.:)

Link to comment
Guest Kupla71

3-4pytyn sytytys johot oli menny ristiin. ja sit lähti het! mut se sit kävikin sen 10sec 2000-3000rpm ja pysahty ku seinään. jonka jälkee hihnapyorän pultist ei enää räikällä saanu pyoritettyy kumpaankaa suuntaa. sylinterit oli ihan haaleat eli ei ainakaan leikannu kii pytyist. oljyt oli konees ja kaikki pultit o momenttii laitettu ja päittäis välykset säädetty jne. nyt kone o irti ja huomen avaan lohkon posket nii näkee mitä o tapahtunu. en kyllä tajua. ja voitte kuvitella fiilikset ku kone pysähty;)

 

arvauksia tulemaan mitä tapahtu??? huomen selviää. hoh hoijakkaa.

Link to comment
Guest Kupla71

jep. oli leikannu vauhtipyorän puoleine runkolaakeri kii ja keskimmäisessä oli rumii jälkii jo tullu..

 

Nyt o laakerit vaihettu ja kone oli just käynnis ja ny toimii! seoksetkin ainakin paikallaan kaasuttaessa näytti ihan ok. en oo vielä koe ajanu ku jarrut pitäs säätää(puoltaa sikana). oli kyl semmoset soundit että luulis kiihtyvän paremmin ku vakio ;)))

Link to comment
Guest Toheltaja

kandee aina kasatessa myös kattoa että nokka ja öljypumppu on keskenään toimivat, eli jos on jostain syystä 4 niittisen pumppu 3 niittisellä nokalla niin ei välttis pyöri ollenkaan... vai olikohan se toisinpäin... nim.1 kone kilahti tämän takia vuonna -94, kun pumppu pyöri hetken, ja sitten lakkasi pyörimästä, oli akseli vaan 0,5mm nokan hahlon sisällä.

 

Samaten fiksua avata aina konetta kasatessa lohkosta öljykanavan tulpat ja putsata ne oikeilla terillä. Ei o eka kerta kun jonnee kulmaan on jääny lastukökkö, tai kasaantunutta öljymetallihippusta, joka ei olekaan pesussa lähtenyt veks, ja tukkii sitten kierron.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...