Jump to content

Tupla-Webrut rötää


Recommended Posts

Mihinkäs suuntaan pitäisi suuttimia muuttaa kun ~tyhjäkäyntikierroksilta kakkos/kolmosvaihteella liikkeellä ollessa tööttää lusikan lattiaan niin rötääminen alkaa. Pari sekuntia sitä kestää, jonka jälkeen auto ottaa pari kenguruhyppyä ja sitten lähtee menemään kuin pienikokoinen eläin. Lambda näyttää OKlta, on koko ajan vähän rikkaan puolella.

 

Suuttimet nyt: 55 tyhjät, 165 pää, 195 ilmat, f2 seosputket, 40 kurkut

 

Kaasarit mallia 48IDF, ovat kiinni viritetyssä strokerissa.

 

Ennen tätä (60 tyhjäkäyntisuuttimilla) ei muistaakseni rötäämistä tapahtunut ainakaan ihan näin vakavissa määrin. Lambda oli silloin koko ajan rikkaalla tapissa.

 

Mielipiteitä ja arvailuja saa esittää vapaasti.

Link to comment

Seosputket vaihtuneen tyhjäkäynnin myötä väärää mallia?

 

Tuntuis, että progressio tyhjäkäynniltä varsinaiseen kaasutusvaiheeseen ei ole pehmeä ja sujuva ja yleensä seosputket vaikuttavat tähän.

 

EDIT-> Kuten Lasse sanoi, kiihdytyspumppujen osalta voi myös olla metsässä. Joskus auttaa pelkkä niiden säätö isommaksi / pienemmäksi mutteria ruuvamalla vivustosta.

Link to comment

Njoo, onhan se sytkän ajotus vähän muuttunut uuden kärjettömän myötä, mutta tarkistin sen kyllä kohdalleen. Oikein hyvin on toiminut Pertronixin vehje, auttoi ainakin käynnistyvyyteen.

 

Pitäiskö siis kiihdytyspumpun suuttimet olla isommat? Joskus kun kaasareita remppasin niin jätin em. suuttimet paikalleen kun olivat niin tiukassa.

 

EDIT: Niin ja jos oikein muistan niin näissä ei ole säätöä kiihdytyspumpun vivustossa.

Link to comment

Mie laittasin huntturassa ne 60 tai mielummin 65 tyhjäkäynnit takasin, ja läpiputsaaminen jotta tosiaan jokainen tyhjäkäyntipiiri pelaa ja kiihdytyspumpun suuttimet ruuttaa, ja jos reilusti yli pari litranen pata on niin kombinaatiohan on mitä sopivin :)

 

Meillä rötäs viime vuonna 3000rpm kohdalla, jolloin 185 pääsuuttimilla meni 2275 pata liian rikkaalle, ja merkittävästi parantui 170 pääsuuttimilla.

 

Puavo @ dwl.fi

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...