Jump to content

Ahveniston moottorirata yritetään lopettaa


Guest Salmi

Recommended Posts

Ihan sama homma on Motoparkin kanssa. Sinne metsän toiselle puolelle on noussut mökkejä ja nyt se rata häiritsee niin maan kamalasti...

 

Olisi rakentanut sen torppansa jonnekin muualle!

Link to comment
missäs sitten ajetaan äärirajoilla jos rata suljetaan?!?!

 

Kadulla... ei hyvä...

 

Ei se niitä kuitenkaa haittaa jos lisää kolareita tulee. Paikataan ne tilastoilla näyttämään hyvältä. Aivan täyttä kuraa! Enempi ratoja ja mahdollisuuksia päästää muita ajamaan -> leikkiminen teillä loppuis?

Link to comment
Enempi ratoja ja mahdollisuuksia päästää muita ajamaan -> leikkiminen teillä loppuis?

 

Vähenisi ainakin kummasti... kaikki voittaa... tämän kun päättäjätkin ymmärtäisivät...

 

yleinen mielipide tuulipukukansan keskuudessa taitaa olla: "Se on niin lapsellista touhua semmonen" ja silloinhan kenellekkään ei tarvitse siihe antaa hyviä puitteita...

Link to comment

Näinpä, jääratojakaan ole oikein enää missään, tai mitään paikkaa missä voisi talven liukkautta testailla. Kakkosvaiheessa viime kuussa parin tyypin kanssa puhuttiin juuri jääradoista ja radoista yleensäkin ja kaikki olivat sitä mieltä et leikkiminen vähenis. Autokoulun opettajakin tais kuulla mut ei kommentoinu asiaan mitenkään.

 

Tuon adressin kirjoitin jo yhden toisen palstan kautta, mutta oli pakko saada sanoa :)

Link to comment
Guest Toheltaja

Voi poijjaat kuulkaa. Tota on puitu täällä niin kauan ku oon nurkissa asunnu, joka vitun lehdessä on kirjoituksia yleisönosastolla ja muutenkin. Aina puolesta ja vastaan. Joka toinen kuukaus ollaan lopettamassa ja joka toinen ollaan parantamass... Oikeen vituttaa toi rumba.

Link to comment

Mo

 

Ahveniston käytön luonnehan on viime vuosina muuttunut aika lailla. Jos mää ny mitään muistan, niin ennen siellä ajettiin vain kisoja viikonloppuisin (ei joka viikonloppu) ja kilpa-ajajien harjoituspäivä oli ehkä kerran viikossa. Äänet kuuluivat silloinkin meille asti (noin 3 km radasta) Se oli vaan hienoo kun Apparalla oli kisat, mäkin pikkupoikana kävin siellä monesti katsomassa Jarno Saarista ym sen ajan sankareita. Suurimman osan ajasta rata oli tyhjänä. Nämä radalledotkomit sun muut on aika uusi ilmiö.

 

Nyt kun rata on vielä yrittäjävetoinen, niin siellä on kesäaikaan lähes päivittäin aamusta iltaan käyttöä, kun yrittäjä tietysti maksimoi tuottoa ja toisaalta kaikkienhan pitää nykyään päästä radalle harrastamaan ja harjoittelemaan ääritilanteita.

 

Mä luulen että varsinainen kilpailutoiminta ei sinällään juurikaan herättäisi vastustusta. Ketään ei kuitenkaan kiinnosta mennä katsomaan kun joku lähikylän kioskin kunkku vetää ajoharjoittelussa aina parin minuutin välein tonnisella separillaan akrapovitsi ulvoen kierrokset tappiin pääsuoralla, mutta sellainen kyllä kuuluu kauas, ja varmasti häiritsee jos sitä päivittäin joutuu kuuntelemaan.

 

P

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...