Jump to content

KimmoH

Members
 • Posts

  2250
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by KimmoH

 1. KimmoH

  Baja

  Ei pysty ledeihin tai projektoreihin, näyttää aivan kauhealle omaan silmään, H4:nenkin on siinä rajoilla 😅 Jätin asian hautumaan, katsotaan jos vilkut saisi piilotettua kivasti etupuskuriin. Maalaus/hiontakoppi on taas toiminnassa ja eilen alkoi viimeiset peltien hieronnat ennen epoksia. Katto vielä puhtaaksi käsipelissä.
 2. Kuukausi vaihtuu ja sunnuntaina 1.10. pidetään kuukausimiitti Halssilan hiihtomaassa, Halssilanrinteellä. Poikkeuksellisesti aloitetaan jo 17:00, niin ehditään pois ennen auringonlaskua. Ohjelmassa makkaranpaistoa ja renkaiden potkintaa. Jaos tarjoaa makkarat, sinapit, ketsupit, paperit ja tulet.
 3. KimmoH

  Baja

  Maalauskopin valmistelua, jos sitä saisi nyt viikon parin sisään rypistettyä sen verran että saisi maalit edes pohjaan, niin voisi alkaa sovittelemaan etu- ja taka-akseleita paikoilleen.
 4. KimmoH

  Baja

  Sit vähän sisäpuolelle kuitua.
 5. KimmoH

  Baja

  Möhkövilkut saavat lähteä lokareiden päältä. Vielä kun keksisi mihin vilkut piilottaisi. Jos umpion sisään mutta olikos se niin ettei parkki ja vilkku saisi olla sama vai oliko se niin ettei parkki saanut olla keltainen ?
 6. KimmoH

  Baja

  Hissukseen etenee. Pakkelia pyritään käyttämään mahdollisimman vähän joten askarrellaan kuidulla kehykset kohdalleen. Yläreunat istuu jo sinnepäin. Tarkoitus on vielä vetää tuohon kehyksen ja lokarin väliin musta tiiviste/reunanauha. Alareunat kaipaa hieman täytettä... Tarpeeksi monta iltaa kun läträä hartsin ja maton kanssa, niin ne modot alkaa löytyä ja raot täyttyä. Seuraavaksi hiontaa ja väliväriä pintaan...
 7. ID7 ensiesittely taputeltu ja näyttelyauto on tällä hetkellä jo matkalla takaisin Saksaan. Paikalle saapui kivasti jaoksen kalustoa, laidasta laitaan. Hieman kosteasta säästä huolimatta pöhinää riitti niin vanhojen kuin uusienkin volkkareiden ympärillä. Paras volkkari äänestyksen voitti ajoneuvo GX-122 ja äänestäneiden kesken suoritetun arvonnan voiton vei Stig Pasanen. Voittajiin ollaan yhteydessä. Ja täällä muutama räpsy tapahtumasta.
 8. Huomenna lauantaina tapahtuu Autotarvikkeella Aholaidantiellä klo 10:00 alkaen. Näyttelyriviin kannattaa tähdätä ennen kymmentä mutta jos vapaata rivissä löytyy, niin sinne voi tulla ilman muuta myöhemminkin päivän mittaan. Paikalla jaoksen grilli missä myynnissä makkaraa ja mehua. Käteinen ja mobilepay kelpaavat maksuvälineinä. Autotarvikkeella on sisällä kahvipannu kuumana. Tervetuloa!
 9. KimmoH

  Baja

  Muutama ilta on nyt nykerretty pohjia paikoilleen. Peltiä olisi niin paljon helpompi heppailla kuin lasikuitua 😅 Kumpikin puoli on pitänyt kertaalleen leikata irti ja asemoida uudelleen. Mutta nyt alkaa olla kohdallaan ja valot näyttävät sinne minne pitääkin. Säätövarat riittävät nyt myös joka suuntaan. Muutamasta kohdasta lasikuidulla pohja kiinni, kaikenlaisia kikkoja hyväksi käyttäen. Tasainen pahvi umpion tilalla mistä sai mitattua tarkalleen kulman kohdalleen. Sitten koekäyttö ja seinää vasten ihmetellen onko valokuvio sinnepäinkään. Ensimmäinen koko kierros vedetty kuidulla. Jätetään kuivumaan ja huomenna siistitään karvat. Sitten hakemaan muodot kohdalleen lampun kehyksille. Jahka ulkopuolen saa kuosiin niin sitten pitää levittää mattoa tuonne lokarin sisäpuolellekkin.
 10. Olisi tarvetta muutamalle myöhäispalliksen pyyhkijänvarrelle missä kiinnitysreikä moottorin akselille ei olisi sorvaantunut loppuun. Muuten maalipinnan kunnolla ei ole niin väliä, jokatapauksessa puhallan ja maalaan uusiksi. YV tavoittaa
 11. KimmoH

  Baja

  Heikkolaatuiset varastomaalit pois ja vähän parempaa seppälää päälle. Päivällä tuli täydennettyä hartsi ja lasikuitumatto varastoakin, jos ens viikolla ehtis lääräämään kuupat lokareihin kiinni.
 12. Päivitelläämpä tätäkin. Keväästä saakka on vain tankattu ja reissattu reilu 6000 kilsaa. Viikko sitten avainta kääntäessä ei kuulunut mitään, kunnes hetken päästä solenoidi naksahti ja startti pyörähti. Arvelin että temppuilisikohan starttirele. Uusi rele paikoilleen ja ongelmaa ei enää esiintynyt. Kunnes tänään taas oli aivan hiljaista startin suunnalla. Haalarit niskaan, startti irti ja se toimi pöydällä hienosti. Vaihdoin kuitenkin solenoidin kun se hieman arvelutti, joskus viime talvena kerran pari pakkasella olevinaan vähän oireili. Startti paikoilleen ja avainta kääntäessä oli edelleen aivan hiljaista. Tökkäsin yleismittarin akkuun kiinni ja sehän oli aivan kuollut. Apuvirtaa ja pyörähti iloisesti käyntiin. Tulipa tyhmä olo, noh, tulipahan harjoiteltua startin irroitusta pihamaalla 😂 2017 vuonna pohojosen reissulla vaihdettu akku oli näköjään tullut tiensä päähän. Ei yhtään varoitellut ja vielä eilenkin pyöräytti niin iloisesti koneen käyntiin ettei älynnyt sitä edes epäillä syylliseksi. Ceetekki kiinni ja katsotaan vieläkö se tuosta toipuisi sen verran että selviäisi kauden loppuun saakka.
 13. KimmoH

  Baja

  Paloi käpy EMPIen kanssa. Tänään tontille laskeutui kuplan peltiset umpioiden pohjat ja jälleen uudet valot kiinnitysremeleineen. Nyt alkaa olla hyllyssä joka lähtöön umpioita, niin H4:sia kuin Sealed Beamejäkin 😅 Jospa tämä kuitenkin olisi se oikea tie. Laminoidaan peltiset pohjat tuonne kuitulokareiden sisään ja umpiot + kehät saa oikeasti tukevasti niihin kiinni. Puukkosaha laulamaan ja reikä isommaksi Sinne sujahtaa peltikuuppa ja säädetään se oikeaan kulmaan ja sitten lasikuitua perään. Mikään ei ole vielä oikeasti kiinni mutta jo näinkin pikasovituksella näyttää huimasti paremmalta kuin EMPIt. Vähän syletti alkuun tuo umpion semi suora lasi mutta onneksi kivisuojat tuo vähän pyöreyttä. Vähän näissäkin umpioissa ja kiinnityspelleissä haiskahti kiinanpaska. Piti molemmin puolin reiittää uusiksi jotta sai umpion oikeasti suoraan.
 14. Kesällä tarttui Lidlistä matkaan tuollaiset valkoiset grillikasarit/pannut. Tänään oli aika korkata ne ja nehän oli loistopelit, jatkoon! Taas on nälkä siirretty tulevaisuuteen. Valkoisia papuja voissa, pottuja-chiliä-ruohosipulia voissa, chili-grillijuureksia, nasua kuivarubilla maustettuna, valkosipuli-yrtti-pekoni-kanansisäfileitä vartaissa ja vähän patonkia neljällä juustolla ja oliiviöljyllä + pari skägää.
 15. Syyskuun kuukausimiitti pidetään lauantaina 16.9. klo 10:00 - 15:00 Autotarvikkeella osoitteessa Aholaidantie 2. Tarjolla ID.7 ennakko esittely, makkaraa, mehua, karnevaalihumua, hyvää seuraa, paras volkkari äänestys. Jos haluat volkkarisi näyttelyriviin, niin saavu paikalle hieman ennen kymmentä, niin ehditään laittaa autot parkkiin ennen yleisöryntäystä. Myöhemminkin saapuville löytyy varmasti tilaa joten ei hätää jos et heti alku tohinoihin ehdi.
 16. KimmoH

  Baja

  Takaisin Bajan pariin. Niinhän siinä kävi kuten vähän pelkäsinkin. Valot sojottavat pitkin taivasta eikä säätövarat riitä sinnepäinkään pohjissa. Pohjia pitäisi tuoda yläreunasta jotain 40mm ulospäin että pääsisi edes osimoilleen hoodeille kun kori on muuten linjassaan. Mahtaisikohan sittenkin olla se helpoin tie leipoa tuohon kuitulokariin peltilokarista orggislampunpohja vai pitäisikö vielä yrittää laikata tuo asennusaukko irti ja sitten laminoida se uuteen asentoon.... Ideoita otetaan vastaan, huonojakin 😅
 17. Lyödäämpä nyt heti Pohojosen KKP:n perään ensi vuodelle myös VWenetsialaiset Keski-Suomeen. Paikkana hyväksi havaittu aurinkoinen Häyrylänranta Konnevedellä. Tarkempi ohjelma seuraa lähempänä, nyt vain päivämäärä lukittu kalenteriin.
 18. VWenetsialaiset #3 vietettiin aurinkoisessa Häyrylänrannassa Konnevedellä, 25.-27.8.2023. Täällä muutama kuva viikonlopulta. Kilpailuissa palkitut Bussihyppely lapset 1. Niilo 2. Leoni 3. Niilo Bussihyppely aikuiset 1. Markku 2. Kalle 3. Micky Tarrapallo lapset 1. Emilia 2. Niilo 3. Leoni Tarrapallo aikuiset 1. Kalle 2. Jari 3. Micky Uimahypyt lapset 1. Niilo 2. Leoni 3. Juho Uimahypyt aikuiset 1. Ismo 2. Marko 3. Kalle Paras leirivalaistus kiertopalkinto KR-769 Leikkimielisen Kubb turnauksen voiton vei joukkue Eija, Irene, Minna FVWA Keski-Suomi kiittää osallistuneita ja yhteistyökumppaneita onnistuneesta viikonlopusta. Ensi vuonna uudelleen! Yhteistyökumppanit: Jyväskylän Autotarvike Lommox Vauriokorjaamo JTT Power Oy
 19. Näitä kohtuu isoja palloja saa syksyisin muutamalla kympillä. Kestää useamman vuoden tuolla taivas alla ja missään vaiheessa ei ole alkanut mikään ylihinnoiteltu "merkki" grilli houkuttamaan.
 20. Loppuviikosta keittelin ekat paholaisenhillot. Tuo iso Sumher oli lajikkeena pettymys. Spekseissä luki että on keskitulinen mutta ei siinä mitään paukkuja ollut, täysin mauton paprika :( Hot Fajitaa mainostivat tuliseksi mutta ei sekään kauhean tulinen ollut. Kaikki kuusi palkoa sai työntää keitokseen mukaan. Tässä on useampi vuosi tullut kasvateltua valmiita puutarhojen taimia mutta niin monta kertaa on saanut lajikkeisiin pettyä että päätin palata takaisin siemenestä kasvattajaksi. Hot Fajitan siemenet otin talteen ja näitä isketään ruukkuun vuoden vaihteessa. Kasvihuoneessa on vielä kypsymässä Habaneroja ja jos se osoittautuu oikeasti tuliseksi, niin siemenet talteen siitäkin.
 21. Kesällä oli niin kiire lomailla ettei ehtinyt edes grillaamaan. Eilen kuitenkin pääsin aloittamaan grillikauden ja nyt vedetään sitten kevääseen saakka vähintään kerta viikko ;) Kausi starttasi lohella.
 22. Muista ottaa uikkarit matkaan lauantain uimahyppykisaan! Auringon laskeuduttua ulkoilma elokuvissa pyörii Riemukupla leffat. FVWA Keski-Suomen Facebook sivuilla voi käydä äänestämässä omaa suosikkia mikä pyörähtää ensimmäisenä valkokankaalle. Herbie goes to Monte Carlo Herbie goes bananas Herbie rides again The Love Bug Herbie Fully Loaded
 23. KimmoH

  Baja

  Postipate toi hi-angle heavy duty nivelet ja suojakumit isommalle liikeradalle. Nivelillä liikerataa saman verran mitä 930:sen possun nivelillä saisi eli 25 astetta. Vakio bussin nivelillä ei liikkuisi kuin 17 astetta. Kumit vaikuttavat hyviltä, kauppias (T3 Technique) lupaa viiden vuoden takuun. Saa nähdä pitääkö siirtyä näiden kumien käyttöön bussissakin, kun seuraavan kerran joutuu taas suojakumeja vaihtamaan.
 24. KimmoH

  Bug in fin 2023

  Sohaisenkohan nyt muurahaispesään ;) Bug in Finnin sivuille ei ole tullut mitään päivityksiä palkituista eikä sen puoleen Fvwa:n sivuillekkaan hallituksen muutoksista. Ylläpitääkö näitä sivuja kukaan ? Huhuja olen kuullut että puheenjohtaja olisi vaihtunut (ei mäkihyppääjään), mahtoikohan hallituksen kokoonpano muuten muuttua ?
 25. Joko on leirivalot testattu, viikon päästä nähdään Häyrylänrannassa.
×
×
 • Create New...