Jump to content

JaniM

Members
 • Posts

  2527
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by JaniM

 1. Tässä parhaillaan tekemässä juurikin tuollaista liki valmista pulttaa kiinni pakettia, josta helppo varioida. Wassereita nyt jokusen muuntanut ja tässä seuraava myös. Tokihan tullut tehtyä kahdella erillisellä sähköläpällä ohjausta kuplaan. Vaihtoehtoja aika monta miten toteuttaa.
 2. Näyttää että pari kymmentä vuotta maannut projekti tallissa ja viimeiseen 12 vuoteen mitään edennyt. Muistaakseni -63 tai -62 vuoden auto. Notsi Tämä pilattu museoinnilta, niin ei alkuperäistä ollut tulossa. Tästä jollekin kellä enemmän aikaa ja vähemmän projekteja. Myydään ensisijaisesti koko pakettina, mutta vaihtoehtoisesti ajamaton kone joutaisi mennä ajoon. Lähtöhinta 3000e, kokonaishinta määräytyy optioiden mukaan. Isoimmat puutteet sisäverhoilut, sähköt ja näpräily kasaan. Koppa puhallettu, luukut ja ovet tuplana löytyy. Säilytetty kuivassa lämpöisessä tallissa. Optioita ruksattavana: ( ) freeway flyer laatikko aavikkovälityksillä, uusi ( ) Escrat ( ) ajamaton pikku strokeri ~2l, vesikannet, H-veivit, C35, cromo vauhtis, ruisku, pakosarja yms. ( ) ilma-alusta ( ) wide 5 levyjarrut joka nurkassa ( ) vihreät sävylasit kaikki ( ) WCM tiivisteet kaikki ( ) puurima kattoteline ( ) ilmastointiosat ( ) mustat penkit Ja muuta sälää mitä haalittu vuosien aikana ja löytyy tallin siivouksessa mahdollisesti. Tuolla jotain kuvia projektin alkuvaiheista: http://porvwoo.fi/Notsi.php Auto PorVWoossa tallin uumenissa. Kyselyt ja muut rupattelut ja ihmettelyt o44 2o6 6326 Vaihdetaan ainoastaan rahaan. Autoa ei ole pakko myydä, moottori tosin joutaa ihan ajoon tarvitsevalle.
 3. Mites lämpöhoitoa hiilipuikolla/kutistuslaikalla?
 4. Ei kait se mitään verrokkeja tarvi. Tehopainosuhteen mukaan teholappu ja muutoskatsastus.
 5. Niin ja jos läppärungot nurkissa, niin harvemmin toimii hyvin MAP-arvolla vaikka kaikki kurkut letkutettu yhteen. Eli kartat TPS pohjaisiksi. Saa huomattavasti resoluutiota toimintaan ja varsinkin tuohon tasakaasualueeseen. Logien tuijottelua vaan ja katsoo ettei resetoi purkki itsekseen ja kierrostieto pysyy koko ajan tasaisena. Vastukselliset kynttilät syytä olla myös, mutta yleensä sen huomaa heti ja häröä tulee koko ajan.
 6. Lambda hankintaan. Sitten logeista kuikuileen mitä tapahtuu. Välinäppäimellä voit merkata logiin kohdan mistä suunnileen sitten etsiä ongelmakohta. Yksi jos kiihdytysrikastus kovin herkällä, niin pieni tps liike heti lisää rikastusta. Aiheuttaa inhottavaa nykimistä tai potikka mennyt rikki. Myös muut säädöt kans vaikuttaa.
 7. Ehdottomasti sähkötyöt mukana. Ne kyllä kiinnostaa aina ja kyllähän noita sähkökonversioita tulee. Itselläkin juniksessa vesikone ollut jo kohta neljännesvuosisata. "normista" poikkeavat projektit kiinnostaa aina, niitä ei ole koskaan liikaa.
 8. Tässä viime päivinä tullut monta kyselyä kyseisestä yritystä koskevista tilauksista yms. Selvennykseksi vielä että itse en ole ollut osakkaana ja missään tekemisissä AutoTunen kanssa vuoteen. Nimeni ja yhteystietoni näköjään löytyy vielä joiltain virallisilta sivuilta? Olen jatkanut omia polkujani omalla yritykselläni RuuvausPaja ja Autotunen jatkaja omia polkujaan vuoden verran. Jani Miikkulainen RuuvausPaja
 9. Mulla vähän tömäkämpi pumppu, olikohan lähemmäs kuution tunnissa. Säiliö 12l ja ehkä puolillaan vettä.
 10. Tavan välijäähystä tein. Tulpat päihin joissa letkulähdöt. Pumppuna isompi Bosch vesipumppu ja takakontissa pieni vesisäiliö.
 11. Nykysäädöksillä saisi lappuun 225 kw, tuli vaan 215 kw nyt. Mukavaa alawääntöä.
 12. Tuli kk sitten leimattua nelikko Golffi pienellä ahdistimella ja etanolimuunnos.
 13. No jos alua, niin silloin voi olla kiinni kiekko. Mielellään 24-1 vähintään. Tuonne taakse saa kyllä nyprättyä. Mikäs ecu? Yksi olis laittaa vr anturi joka tuollanen hall koko, luokkaa tai "Cherry" pienempi. VR anturit lukee pienempiä hampaita. Jos jakajassa, niin toimii sekventiaalisesti kaikki. Pelkkä kampi niin hukkakipinä. Jakajassa niin voikin jättää vaikka kannen ja piuhat kiinni näytille.
 14. JaniM

  Baja

  Täältä löytyy erikoisemmatkin pultit ja mutterit. Soittamalla selviää parhaiten. https://ruuvikauppa.fi/
 15. Kassler kötkäle kamadossa vajaa 7h. Suolaa ja pippurisekoitusta mausteena.
 16. Nylon Carbon fibre 190 astetta. Bensan/etskun kesto hieman kysymysmerkki. Ei oikein varmaa tietoa löytynyt. Ei ainakaan ohut suiru heti hävinnyt, kun kastoi etskuun. Just pari viikkoa sit tuli tuki kans että pystyy tulostaa ruostumatonta lankaprintterillä. Ainut pitää sintrata, että tulee kiinteä. Ei vielä ole tullut kyseltyä missä Suomessa järkevän hintaista palvelua ja uunia. Sais jo monimuotoisia osia printattua mitä ei pysty edes koneistaen tekeen.
 17. Just tuli koevedos uunista ulos imarista. Mittojen tsekkaus ja istuvuus. Sit loput piirteet paikoilleen ja tulostus. Nämä tulee R1 läppärunkoja varten ja sähköiset kaasuläpät. Ei tartte vaijerien kanssa tapella enään.
 18. Pitää itse suunnitella imusarjat, että saa sähköiset läppärungot kiinni. Voi nuo takertelevat vaijeri/jousiviritykset nakata roskiin.
 19. Noin minä kans ymmärsin. Lyijyharkkoja kyytiin. Mut oliko painomuutoksissa kans jotain rajoituksia? Konepainoissa joskus oli ettei saanut paljon lisääntyä tai omamassa muuttua, jolloin henkilömäärällä kompensointiin tuo kokonaispaino ilmeisesti.
 20. Mites kun tuossa vielä nettoteho, niin eikös periaatteessa koneteho voi olla 10 pinnaa enemmän DINiä? Joku 0.9 kerroin oli äkkiä katottuna. Mutta äkkiä laskin niin junis menee tuohon 25 kg. Normi junis 1080 kg. Mutta nyt saa "järkevän" koneen ympättyä helpommin ihan laillisesti. Edit: Mites jos omapaino onkin suurempi jo muutettava kuin vertailumalli? Mites tuo tulkitaan. Saako periaatteessa tehokkaamman, kun ei 12kg raja mene?
 21. Rullassa imee kosteutta kyllä kuin sieni, mutta ruutattuna ei ilmeisesti. Just tarkoitus testailla kuin kestää etanolia ja bensaa. Jos vaikka imusarjassa tai muussa vastaavassa adapterissa kestäis. https://3qcbdntxdyb43ubh6h0b0qgz-wpengine.netdna-ssl.com/wp-content/uploads/2020/05/MakerBot-METHOD-Carbon-Fiber-Material-Specs.pdf Mikä on pitempää kestävä aika? Kuinka hajosi? ASA kestää lämpöä 90 astetta ja tais olla uv-suoja kans parempi.
 22. Nylon carbon fiber kestää reilut 180 astetta lämpöä. Noita lämpöä kestäviä muoveja on. Kestäis koneen kyljessä kans osat.
×
×
 • Create New...