Jump to content

drmrfi

Members
 • Content Count

  36
 • Joined

 • Last visited

 1. drmrfi

  -58

  Tää on hieno! "Fuchsit" sopii, kaikki sopii .. 👍 Onnittelut!
 2. Mitäs tällaisesta katsastetusta '66 juniksesta saisi tänään? Lahjomattoman tarkan päivän hinnan saat Hirvaskankaan huutokaupassa rosenttimyynnillä :P
 3. Hienoa, että löytyi kapistus missä jormakin mahtuu seisomaan :)
 4. Ai-van. Kaikkien alojen erikoisasiantuntijoilla usein kieli/kirjoitussormi toimii vaikka yhteys aivokuorelle pätkii ;)
 5. http://www.thesamba.com/vw/classifieds/ ... ?id=957710 Hyvä aihio projektillesi...
 6. http://cgi.ebay.com/ebaymotors/NOS-Pors ... 3a59daad8e
 7. Molemmat parit on nyt myyty. Kiitos Åke ja Jani!
 8. 964 vuosimalli 1993 on ollut viimeinen jossa nuo lasit ovat olleet. 993:ssa on ïhan erilaiset projektorivalot. "Sattuneesta syystä" minulle on kertynyt neljä ylimääräistä 911 ajovalon lasia, jotka ovat uusia Boschin paketissa. Joutavat myytäväksi, hintaan 50 e pari + mahdolliset postikulut. Halukkaat voivat ottaa yhtyttä yv:llä.
 9. Jos tarkoitat keskitolpan eteenpäin taivutusta, niin se on old-school customkikka (vrt. chopatut 49-50 Mercuryt). Onkohan sisustus ehtaa ns. "Saabin plyysiä"?
 10. Näyttäisi kovasti olevan AutoCarreran pomon museo-911S.
 11. Kiitos vinkistä! Jatkojalostin ideaasi, täytyykin suositella anopille TM:n rengastestin kiinalaisia "testivoittajia" ;)
 12. Niin, no. Mielestäni kolme aitoa burneria kotipostiin (tai jopa kotiovelle) toimitettuna hintaan 975,- on kohtuuhinta. Kyseessä kuitenkin eri kaliiberin tuote kuin esim. Pedrini ;) Toinen juttu tietysti on että mistä ja milloin ja mihin hintaan sitten ne loput 1-2 kpl löytää...
 13. Kohtuuhintaiset burnerit ranskanmaalta http://cgi.ebay.co.uk/PORSCHE-911-914-6 ... dZViewItem
 14. About vuosi sitten kyselin Braidien hintaa 4,5 x 15 koossa. Muistaakseni 572 e / kpl. Tuli hankittua Flat4:n Fuchs kopsut vastaavassa koossa. Sain kotiovelle toimitettuna 2 vannetta ja neljä 205=>130 adapteria yhden Braidin hinnalla. Toki Braidit laadukkaammat ja kevyemmät ym.ym., mutta minun käytössäni asialla ei niin oleellista merkitystä ollut. Flat4:n Fuchseja täytyy vielä kehua: aivan upea työn laatu ja viimeistely, laatikossa vanteen suojana kuminauhareunainen myssy ja laatikkokin personoitu juuri tätä vannemallia varten. Pieniä asioita, mutta toivat hyvän mielen..
 15. Hotelliksi Holiday Inn ja jos sen allasosasto ei tyydytä, niin sitten parin kivenheiton päähän Mäkelänrinteen uimakeskukseen :)
×
×
 • Create New...