Jump to content

drmrfi

Members
 • Content Count

  36
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by drmrfi

 1. drmrfi

  -58

  Tää on hieno! "Fuchsit" sopii, kaikki sopii .. 👍 Onnittelut!
 2. Mitäs tällaisesta katsastetusta '66 juniksesta saisi tänään? Lahjomattoman tarkan päivän hinnan saat Hirvaskankaan huutokaupassa rosenttimyynnillä :P
 3. Hienoa, että löytyi kapistus missä jormakin mahtuu seisomaan :)
 4. Ai-van. Kaikkien alojen erikoisasiantuntijoilla usein kieli/kirjoitussormi toimii vaikka yhteys aivokuorelle pätkii ;)
 5. http://www.thesamba.com/vw/classifieds/ ... ?id=957710 Hyvä aihio projektillesi...
 6. http://cgi.ebay.com/ebaymotors/NOS-Pors ... 3a59daad8e
 7. Molemmat parit on nyt myyty. Kiitos Åke ja Jani!
 8. 964 vuosimalli 1993 on ollut viimeinen jossa nuo lasit ovat olleet. 993:ssa on ïhan erilaiset projektorivalot. "Sattuneesta syystä" minulle on kertynyt neljä ylimääräistä 911 ajovalon lasia, jotka ovat uusia Boschin paketissa. Joutavat myytäväksi, hintaan 50 e pari + mahdolliset postikulut. Halukkaat voivat ottaa yhtyttä yv:llä.
 9. Jos tarkoitat keskitolpan eteenpäin taivutusta, niin se on old-school customkikka (vrt. chopatut 49-50 Mercuryt). Onkohan sisustus ehtaa ns. "Saabin plyysiä"?
 10. Näyttäisi kovasti olevan AutoCarreran pomon museo-911S.
 11. Kiitos vinkistä! Jatkojalostin ideaasi, täytyykin suositella anopille TM:n rengastestin kiinalaisia "testivoittajia" ;)
 12. Niin, no. Mielestäni kolme aitoa burneria kotipostiin (tai jopa kotiovelle) toimitettuna hintaan 975,- on kohtuuhinta. Kyseessä kuitenkin eri kaliiberin tuote kuin esim. Pedrini ;) Toinen juttu tietysti on että mistä ja milloin ja mihin hintaan sitten ne loput 1-2 kpl löytää...
 13. Kohtuuhintaiset burnerit ranskanmaalta http://cgi.ebay.co.uk/PORSCHE-911-914-6 ... dZViewItem
 14. About vuosi sitten kyselin Braidien hintaa 4,5 x 15 koossa. Muistaakseni 572 e / kpl. Tuli hankittua Flat4:n Fuchs kopsut vastaavassa koossa. Sain kotiovelle toimitettuna 2 vannetta ja neljä 205=>130 adapteria yhden Braidin hinnalla. Toki Braidit laadukkaammat ja kevyemmät ym.ym., mutta minun käytössäni asialla ei niin oleellista merkitystä ollut. Flat4:n Fuchseja täytyy vielä kehua: aivan upea työn laatu ja viimeistely, laatikossa vanteen suojana kuminauhareunainen myssy ja laatikkokin personoitu juuri tätä vannemallia varten. Pieniä asioita, mutta toivat hyvän mielen..
 15. Hotelliksi Holiday Inn ja jos sen allasosasto ei tyydytä, niin sitten parin kivenheiton päähän Mäkelänrinteen uimakeskukseen :)
 16. Tuossa netistä imuroitu kaavio ritilän sijoituksesta. 1302:n ritilässä on muutamien millien pituusero orkkikseen verrattuna ja ritilän kaarevuus on myös erilainen (loivempi). On hieman vaikea taivuttaa oikeaan muotoon, koska ritilän pokkaukset tehokkaasti hankaloittavat taivuttelua.
 17. Sisällöntuottajiahan sitä väljästi tulkittuna tässä kaikki ollaan ;) Aamupala erityisesti tuntuu olevan suuri innoittaja aktiiviselle sisällöntuotantosessiolle...
 18. Eihän tästä isompaa vaivaa ole, no problem :) 1. 62 mm 2. 62,5 mm 3. 276 mm
 19. Edellä kuvatusta ´63 hanurisysteemistä mitattuna: Mitattu "saumasta", johon tuulilasin tiiviste kiinnittyy: - keskeltä hanuriaukon poikittaispalkin etureunaan 128 mm (vahvikepalan kohdalta) - reunasta vahvikepalan kohdalta vastaava mitta 137 mm Edit: Tarkennuksena vielä, että mitta on poikittaispalkin tuulilasin puoleisesta reunasta, ei aukon puolelta.
 20. Kertakaikkisen upea ilmestys ja hyvät kuvat. Erityisesti tuo takaa alaviistosta otettu. Onko museokilvet vai orkkikset tulossa? Olisiko lisää kuvia, sisältä, etuluukun alta? (Referenssiksi, miltä oma ´63 on joskus uutena näyttänyt...)
 21. http://cgi.ebay.co.uk/vw-beetle-accesor ... dZViewItem Sattuipa silmään ulukomaankielisillä huutokauppasivustoilla surffatessa... :)
 22. Lisää: P.S. Tuossa viimeisessä kuvassa pilkottavat laatikoissa sikailija cid:in noutoa odottavat vanteet..
 23. Tässä niitä kuvia: Joo, selvästihän tässäkin se alumiinipalkki on kun ottaa silmän käteen :)
 24. Mulla on se ´63 hanurisysteemi nojailemassa tallinseinään ilman verhoiluja. Voisin ottaa muutaman kuvan, jos niistä jotain apua olisi... Huomenna viimeistään pitäisi ehtiä kuvia laittaa näytille.
 25. Joo, jotenkin epämääräiselle vaikuttaa tuo "aukko-osa". Ensivilkaisulla ihan kuin olisi profiilista itse tehty. Toisaalta en mene vannomaan etteikö voisi olla jopa aitokin, joka vaan niukalla sentin kauluksella laikattu irti... Alumiinisista kiskoista ei myöskään luotettavaa havaintoa. Kuvat sen verran heikkolaatuisia ovat... Itse mekanismissa alumiininen latta vaikuttaa myös viritykselle, ainakaan omassa ´63 hässäkässä ei tuollaista ole. Rätti itsessään näkyy olevan, mutta liekö kuitenkaan täysin ehjä ja käyttökelpoinen kun tarkemmin tutkii...? Riskihän tuon osto on, varsinkin jos ulukomailta asti joutuu tuottamaan rahteineen ja mahd tulleineen. Mitä hintaa tuosta on pyydetty? Itse hiljattain ostin ´63 "only" hanurin (aukko, kaikki mekanismit ja nippelit täydellisenä räpeltämättömässä alkuperäiskunnossa, mutta ilman rättiä tai verhoiluja). Hintaa kertyi kotiin kannettuna hieman alle 500 euroa.
×
×
 • Create New...