Jump to content

JuhaM

Members
 • Content Count

  38
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Tampere
 • Ajoneuvot
  11 kpl

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Tota oli aikaisemmin laipasta laippaan 80cm leveänä. Ostin silloin. Mulla tulee vanhaan lokariautoon taka-akseliks, kun se alkuperäinen voimansiirto polttomoottorilla ihan susi. Tohon löytyy edullisesti biltemasta sopivat pyöräy vanteineen. Tuossa pyörä: https://www.biltema.fi/autoilu---mp/kuljetustarvikkeet-ja-hinaaminen/Perakarryt-ja-peravaunut/renkaat/ilmakumirengas-jossa-peltivanne-2000020740 En ole vielä päässyt kokeilemaan, kun tarvii lokariauton runkoa hieman muokata leveämmäksi, kun kiinnikkeet tuossa akselissa sen verran leveällä.
 2. Tullut palliksella reissattua ympäriinsä jo 14-vuotta ja monilla leirintäalueilla sillä yöpynyt, auto rekisteröity henkilöautoksi ja penkeistä saa vuoteen ja on jääkaappi sun muut. Tuli viime kesänä ensimmäistä kertaa vastaan tilanne, jossa porin jazzeilla ajoin leirintäalueelle joka tarkoitettu ainoastaan matkailuautoille tai vaunuille. Vastaanotossa henkilö kirjas tiedot ja maksoin yöpymisen. Hän pyysi toisen henkilön ohjaamaan minut ja autoni oikealle paikalle, nähtyään auton kysyi, että onko rekisteröity retkeily tai matkailuautoksi, sanoin että henkilöauto. Hän sanoi, että ei periaatteessa saisi antaa minulle lupaa yöpyä autossani, koska ei ole matkailu/retkeilyauto. Sanoi tekevänsä poikkeuksen ja, että sijoittaa minut johonkin syrjään, jottei kukaan puuttuisi asiaan. Normaali leirintäalueella jossa voi esim telttailla niin ihan ok, mutta jos pelkkä karavaanialue, niin henkilöautossa yöpyminen kielletty.
 3. En ole kyllä ikinä kuullutkaan. Mistäs moinen tieto mahtaa löytyä. Oon myynyt yleisimpiä sähkötyökalumerkkejä kohta 20-vuotta ja aikas hyvin noista huhut liikkuu näissä piireissä, mutta tuommosta en ole kyllä kuullut. Toki Ryobi on ollut edustuksessa vasta viitisen vuotta. Voihan tietenkin olla, että mennyt vain ohi moinen info.
 4. Tampereella on ainakin ollut hervannassa vanha bensis, siis ei ole monttua mutta nosturipaikalle pääsee. https://www.wanhabensis.com/
 5. Tommosen maataistelukoneen. Helpompi siirrellä liikkumattomia "aarteita".
 6. Mitä moottoria tuohon olette ajatelleet? Palliksen konehuoneesen mahtuu vähän isompikin moottori, ehkä jopa jokin standardi moottori. Kuplan konehuoneeseen ei taasen mikä tahansa mahdukkaan.
 7. Mulla oli joskus samanlainen ongelma noiden spoorien kanssa ja päädyin sellaseen ratkaisuun, että porasin vanhat niittaukset auki ja vaihdoin keskiön vanhasta ratista. Sitten uudelleen niittaus kasaan, tai eiköhän se oikean kokoisilla pulteilla ja nyloc muttereillakin kasassa pysy.
 8. Onkohan missään kuvaa tms, että kuinka tuo selkänojan kiinnitys tuohon kannattaisi toteuttaa?
 9. Olisiko se Tampereen kumikauppa jota tarkoitat: Korjakumi. http://www.korjakumi.fi/ Tuolla on kyllä hyvä valikoima kaikenlaista.
 10. Jostain 70-luvun tekniikan maailmasta joskus luin palliksesta joka oli muutettu hybridiksi. Täytyy katsoa löydänkö sen jutun, on se lehti jossain tallessa.
 11. Niin, onko tuohon tankin paikkaamiseen riittänyt, että sen inertan on vetänyt pelkästään ulkopuolelle, vai voiko sillä pinnoittaa tankin sisäpuoleltakin?
 12. Jaa, Paruzziltakin löytyy näitä, aikaisemmin kun katselin sivuilta niin en löytänyt. En varmaan vaan osannut etsiä. Kiitos vinkeistä, eiköhän ens kesänä palliksessa jo ikkunat aukea.
 13. Juu, tuo liukumalli on hyvä, tarvii pistää harkintaan tuollanen. Ilmeisesti ihan luotettava putiikki tuo.
 14. Onko muuten kellään vinkkiä mistä tuollaisen ikkunan voisi hommata myöhäispalloon, itellä kun on kaikki umpilaseja.
×
×
 • Create New...