Jump to content

terfoin

Members
 • Content Count

  61
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by terfoin

 1. Kulmassa on .onko jossain 1500ssa olemassa vaakatasossa
 2. H lohko halkasematon ilman vauhtista ja muuta teknikkaa se mitä kuvassa on.nouto Kouvolasta 200€
 3. Ostan 2 kpl viispultti kuplan aluvanteet centerline tai jotku. Tulee peräkärryyn
 4. Miksi pitää sotkea toisen myynti ilmoitusta kun et kuitenkaan ole ostamassa. Valita kauppaketjujen sivuilla miksi vessapaperi on kallista kun voi jättä pyyhkimättäkin. Myyjä pyytää mitä haluaa ei se kiukuttelemalla miksikään muutu paisi jos on tarvetta sulla moottorille niin tinkaa .
 5. On noita moottoreita myös vaaka ja pysty startilla riippuu pumpun valmistajasta mitä on käyttänyt mullakin on molempia. se vaakastartti on 12 volttinen käy kuudenvoltin autoon heittämällä kun vaihtaa auto 12 volttiseksi. Ja imusarjaan käy myös 34 pci solex
 6. Joo on kuopijon käivärä tehny tästä hienon pelin. Tämänkin auton historia on hieno ja tässä kohtaa möin tämän auton oikealle omistajalle. Jyrki vois kertoa historiaa ja tuuria mitä tähän autoon liittyvää on löytyny. Tämä lähti minun pihasta käytetyn joulukuusen voimallla lumikuopasta ja taisi olla rätit alla. Huikea kehitystarina on tällä tulipalomiesten matka pakulla. Ainaski 30 vuotta sitten.
 7. Käivärä laita tämmönen putsari pentsiinille
 8. 40€ kpl nouto kouvola tai vantaa en lähetä 0407302740
 9. Myyn tämmöstä kolkki040 7302740 50€
 10. Ostan 2 kpl 5 pulttista centerline vannetta
 11. Lukekaas tämän topicin otsikko.Keskustelu Tekniikka ja Rakentelu. Karhok ei ole tässä myymässä mitään kellekkään. Ja kyllä "asiakkaan" pitää osata myös ilmosta se ymmärtää. Eikä ottaa asennetta kuin pikkulapsi että "minä saan muualtakin" senhän jokainen tietää. Mutta näitä ei vaan saa ne pitää ansaita.
 12. Noita Karin tekemiä ei saa kun pitää osata ite tehä ja vieläpä lähes ihan oikean näköisenä ja vieläpä vdo koneistolla.Ja jos oikeasti haluaa niin hintaa tulee.Laadusta pitää maksaa kun vdo osat ei ole ilmasia. isp.n mittarit on karmeaa shittua ja jos vertaa esim ulkonäköä niin enpä viittisi isp mittaria laittaa siistiin karmanniin enkä edes rottaan :)
 13. Taitaa todella olla myyntikokeilu kun ei vastaa edes viesteihin👍
 14. Täsmennys ei ole tommosia mulla myynnissä.
 15. terfoin

  .

  Älä huoli nämä vanteet menee letkutelineeksi ja convo prot tilalle
×
×
 • Create New...