Jump to content

terfoin

Members
  • Posts

    65
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by terfoin

  1. Ei kun rikosilmoitus poliisille niin palautuu rahat.
  2. Joo on kuopijon käivärä tehny tästä hienon pelin. Tämänkin auton historia on hieno ja tässä kohtaa möin tämän auton oikealle omistajalle. Jyrki vois kertoa historiaa ja tuuria mitä tähän autoon liittyvää on löytyny. Tämä lähti minun pihasta käytetyn joulukuusen voimallla lumikuopasta ja taisi olla rätit alla. Huikea kehitystarina on tällä tulipalomiesten matka pakulla. Ainaski 30 vuotta sitten.
  3. Käivärä laita tämmönen putsari pentsiinille
  4. Lukekaas tämän topicin otsikko.Keskustelu Tekniikka ja Rakentelu. Karhok ei ole tässä myymässä mitään kellekkään. Ja kyllä "asiakkaan" pitää osata myös ilmosta se ymmärtää. Eikä ottaa asennetta kuin pikkulapsi että "minä saan muualtakin" senhän jokainen tietää. Mutta näitä ei vaan saa ne pitää ansaita.
  5. Noita Karin tekemiä ei saa kun pitää osata ite tehä ja vieläpä lähes ihan oikean näköisenä ja vieläpä vdo koneistolla.Ja jos oikeasti haluaa niin hintaa tulee.Laadusta pitää maksaa kun vdo osat ei ole ilmasia. isp.n mittarit on karmeaa shittua ja jos vertaa esim ulkonäköä niin enpä viittisi isp mittaria laittaa siistiin karmanniin enkä edes rottaan :)
  6. Täsmennys ei ole tommosia mulla myynnissä.
  7. terfoin

    .

    Älä huoli nämä vanteet menee letkutelineeksi ja convo prot tilalle
  8. Kyllähän se on tuo yhdistyksen suhmurointi rahojen kanssa ei varmaan kestäisi päivänvaloa kaikki mitä vuosien aikana on tapahtunut.. ja muutenkin minun kohdalla on yksikertaisesti paremaakin tekemistä kun olen yli 40 vuotta erillaisten volkkarien hajua haistellu.
×
×
  • Create New...