Jump to content

2x 1966 T1


Guest S4ce

Recommended Posts

Monta vuotta on kuplat olleet projekteina mutta edistymättä. Molemmat ovat vuosimallia 1966 ja mistään entisöinnistä ei ole kyse kummassakaan vaan pientä parantelua tulevat molemmat saamaan niin tekniikka kuin sisustapuolelle.

 

 

Nyt aktiivisempana projektina on auto josta teetin hitsaus ja maalaushommat Latviassa, ihan hieno maalipinta on nyt päällä, alkuperäinen sävy toki joka on tumman vihreä. Siitä kun tämä auto on purettu maalauskuntoon on noin 4 vuotta joten paljon on varmasti osia kadonnut, ruuveista puhumattakaan.

 

Tässä vähän kuvia hitsaus/hiekkapuhallus/maalaus keikasta.

bp015.jpg

 

bp016.jpg

 

bp036.jpg

 

bp041.jpg

 

bp043.jpg

 

bp058.jpg

 

280320102773.jpg

 

280320102772.jpg

 

 

 

 

 

Tämänhetkinen tilanne on että eteen on asenteilla säädettävä etuakseli levyjarrut ja paksumpi vakaaja, mutta vielä parin pienen osapuutteen takia ei saa läjään.

 

Etuakselin osia odotellessa aloitin uusien lasitiivisteiden asentamisen ja kattoverhoilunkin saisi asentaa kunhan joku myisi ne metalliset tangot joilla se ripustetaan kattoon.

 

Tänään kuskin ovea kasatessa heräsi kuitenkin kysymys, kuuluuko oven sisälle ura ikkunaa varten, edessä vissiinkin tuo tuuletusikkunan kehyksessä oleva kisko riittää mutta takaosalle varmaankin pitäisi sellainen kisko olla...?

 

Projektikuvia latailen kunhan huomenna pari projektikuvaa napsasen..

Link to comment
  • 4 weeks later...

Tänään tuli vietettyä koko päivä tallilla ja jotain näkyvääkin sain onneksi aikaikseksi. Ovet alkaa olemaan isoja ikkunoita ja sitä uraa vaille kasassa. Kaikki tiivisteet on nyt uusia ja lukon ja kahvat sain kartturin oveen asennettua.

 

Saako muuten noita oven lukkon ja lukon vastakappaleen ruuveja jostain ostettua vai pitääkö alkaa kiertämään rautakauppoja? Kuskin puolelta kun ne on näköjään reissun aikana hävinnyt.

 

Uutta kattoverhoiluakin ehdin vähän kummastelemaan ja vaikuttaa kyllä melkoiselta projektilta, mutta kai sekin selviää kunhan pääsee sitä kunnolla asentamaan.

 

Hidasta hommaahan tuo on vieläkin kun joutuu niin paljoa pähkäilemään ja etsimään koko ajan.

Link to comment

Tänään tuli taas vietettyä tallilla jonkin aikaa, ja kattoverhoilun sain ripustettua ja ikkunannostimien kanssa sai taistella oikein kunnolla ennenkuin ne meni just niinkun pitää ja oikeassa järjestyksessä.

 

Löytyykö jostain kattoverhoilun asennuksesta ohjeita? Noita paloja kun on melkoisesti ja en viitsi alkaa mitään mälväämään kun en oikein tiedä miten ja missä järjestyksessä sitä pitäisi alkaa kokoamaan.

Link to comment

Tässä tämän päivän kuvasatoa. Monta eri projektia kesken...

 

Kattoverhoilun asennus.

070120083111.jpg

Mitenkäs eri palat saisi saumottua yhteen siistimmiten? Ompeluhommiin vissiin joutuu?

 

Etuakselin kasausta.

070120083108.jpg

 

Ikkunoiden asennusta.

070120083109.jpg

Link to comment

Joo ei oikein halua asettua toi vakaaja, ja kuvaa ottaessa on tapahtunut ns. antautuminen. Pitääkin tarkistaa osanumero että ei nyt vaan olisi kyseinen virhe käynyt.

 

Edit: Kuitin mukaan ainakin näyttäisi olevan oikea vakaaja. Eli pallonivelkeulaisen kavennettu.

Link to comment
  • 6 months later...

Tänään tuli taas tehtyä ruosteisempaa kuplaa ja muuten on kesän aikana edennyt ihan hyvin hiottu pellille ja pohjamaalattu niinkin pitkälle että pääsee luukkuja asentamaan.

 

Sellainen pieni kysymysmerkki toki tuli ilmoille että kun tuo oven saranan korinpuoleinen alakiinnike on melko valmis (kaikki pultit katkenneet). Saako sen jotenkin järkevästi sieltä A-pilarin alaosasta pois vai onko se vain rälläköitävä sisäpuolelle pieni luukku mistä sen sitten ujuttaa pihalle niin että saan vaihdettua kunnossa olevan sinne?

Link to comment
  • 3 months later...

Vihreä kupla alkaa jo olemaan projektin osalta voiton puolella. Jotain pientä kuten laturi, tankki, polkimet ja yksi jarruputki pitäisi asentaa niin pääsisi koekäynnistämään.

 

IMG_0465.jpg

 

IMG_0467.jpg

Sisustaksi valikoitui nahka / alcantara beigenä. Alkuperäisille penkeille ja alkuperäisen näköisenä mutta vähän yleellisempää fiilistä.

 

Auto on nyt kiillotuksessa ja tänään olisi ikkunoiden asentamisen vuoro.

 

IMG_0509.jpg

Link to comment

Noista ylemmistä vakaajakuvista on tapahtunut sen verran muutosta että saatiin vakaaja kiinni kunnolla. Nyt on auto maassa ja näyttäisi menevän ihan nätisti ohi. Mielestäni pitäisi mennä oi hyvin mutta pitääkin tänään tallilla katsoa vielä tarkemmin.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...