Jump to content

Syntymäpäivälahja junakeula :D


Recommended Posts

Täytin lauantaina 30 vuotta. Tyttöystävä ja kaverit yllätti mut aika hyvin....itkuhan siinä tuli :') Olivat ostaneet mulla junakeulan lahjaksi!!!! Pari vuotta sitten löysin tuon ja kävin sitä ekan kerran kahtoon. Siitä lähtien olen miettinyt, että pitäis hakea tuo säilöön. Nyt sitten se on mun!! Lahjaan kuuluu myös kuljetus minne haluan :D Vaatii valtavasti työtä, että tuon saa liikenteeseen. Ja sekin että kuinka paljon se vaatii, selviää kun saadaan tuo tuolta lähemmäs kotia. Toivotaan vaan ettei ole ihan mahdoton;)

 

e8f87a9ff4f13d23cc3fe0fd34358423.jpg.jpg

Link to comment

Kohtuu hyvällehhän toi näyttää ja kunnosta päätellen voisin melkein suoraan kirjottaa sulle ostoslistan mitä tarttet saadaksesi kuntoon.

 

Ja mikä logo siinä kyljessä on? Ja älä vain mene sitä hiomaan pois jos ei ole tarkoitusta koko autoa hieroa hienoksi uuden maalipinnan kanssa.

Link to comment

Phillips siinä isolla lukee :) Ja muistaakseni siinä lukee muitakin elektroniikka merkkejä pienemmällä. Ja jätän nuo haulien reijätkin tuohon keulaan, ellei niissä nyt mitään aivan kauhean isoa reikää ole, eikä ruostetta ympärillä. Suurin ongelma on lattiat. Ruostetta tai siis reikää on ja paljon. Kuulemma 20 vuotta sitten ollut viimeksi liikenteessä.

Link to comment

Onneksi olkoon! Ja samat sanat kuin Tanhiksella, älä missään tapauksessa hio logoja pois - tuntuu että maailmalla orkkislogoilla oleva junis on tuplaten arvokkaampi kuin vastaava ylimaalattu.

 

On kulttuuriteko pelastaa junakeula luonnosta hapantumasta :)

Link to comment

Hienoa! Ei tosin tainnut tyttöystävä tietää mihin ryhtyi, kun tuollaisen meni antamaan sulle. Voi sitä ajan ja rahan kulua... :-)

 

Kyllä suomalaiset ovat olleet kaukaa viisaita, kun ovat jättäneet junikset kasvamaan sammalta ja odottamaan josko joku 20-30 vuotta myöhemmin kiinnostuisi näistä. Omakin junis katsastettu viimeksi 1969! ;-)

 

t. Mika

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...