Jump to content

Mikä kaasari


Guest pinokkio

Recommended Posts

Osaisiko joku neuvoa mikä kaksikurkkuinen kaasari kannattaisi hankkia 1600:een vakiokoneeseen? Vanhasta alkuperäisestä vakiokaasarista on ilmeisesti tyhjäkäyntipiiri tukossa ja nyt tilalle pitäisi hankkia uusi.

Link to comment

Joskus aikoinaan vakio kaasareita korvattiin paljon progresiivisilla Webereillä mutta näistä en juurikaan ole kuullut mitään hyvää verrattuna vakio kaasariin.

 

Eli osta mielummin uusi vakiokaasari. Jos mielessä ei ole muu kuin saada auto toimimaan.

Link to comment

Tosiaan.. Olisi pitänyt heti tarkentaa, että talven aikana on tarkoitus laskea kansia ja vaihtaa napakampi nenä pahnaan, kuitenkin niin, että homma on hillittyä "virittämistä". Haluaisin pysyä yhdessä kaasuttimessa enkä hankkia tuplakaasareita, tällöin mm. kone on helpompi ottaa yhtenäisenä pakettina pois. Jos jollakin on ajatuksia/hyviä vinkkejä kyseisen suunnitelman suhteen niin otan mielelläni vastaan. Kiitoksia jo vastanneille.

Link to comment

Jos aiot vain kevyesti virittää pahnaa, niin Metaken ehdotus on hyvä. Paljon parempi kuin yksi tuplakaasari keskellä, se nimittäin on perseestä, mm. käytön, säädön, kulutuksen kannalta. Jos virität kevyttä enemmän, niin sitte tuplat nurkkiin.

Link to comment

laske hillitysti kansia ( 9-9,5:1 puristeille ), muotoile terävät särmät palotiloista pyöristäen ja viilaa/siisti pakokanavista ohjurinympäriltä suurimmat esteet pois, imukanavien+pässinsarvi imukäppyröiden kohdistusta+viimeistelyviilausta, laita nokaksi vaikka erittäin katuystävällinen vääntävä CB/eagle 2208 + 1,25 keinut, yksi progressiivinen keskellä toimii erittäin hyvin ja säädöt suht yksinkertaiset, yksi tuplakaasarikin toimii keskellä suurenmoisesti kuha ei oo liian suuri. 1,1/2 käärmeenpesä ja soppeli änkkäri vaikka 1,7/8 tms. ehkäpä 009 ja hyvä puola ja noistahan tuleekin jo mukava kokonaisuus. Jos meinaat paranteluja pistä vakiokansille sylinteriputkien suurennus 90,5 ja männät. Kestävyyden parantamiseksi kannattaa koko alakerta tasapainottaa ja männät, kiertokanget samanpainoiseksi sekä öljytilavuuden suurentaminen lisäöljypohjalla sekä öljynsuodatin ehkä lisäöljynjäähdytinki paikallaan...Kaverini lähtee juuri osienostoreissuun jenkkilään ja kontittaa sieltä kaikkea VW osaa joten siinä varmaankin tulis edukkaasti tarvittavia Hese 0405153867

Link to comment

Mulla oli joskus suht samanmoinen kokoonpano (1585cm³, vakio kannet hiukan hiplattuna, puristukset 8.8:1, huono käärmeenpesä, Scat C35 vakio keinuilla, 009 jakaja) 40 keski dellortolla. Kyllä se nyt suhteellisen hyvin toimi kunhan suuttimet oli riittävän suuret (muistaakseni 180 päät, sisäkurkut 34). Bensaa meni noin kymppi-11/100km ja voimaa tuli n.75hp.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...