Jump to content

Kaljakauppa


Recommended Posts

Palstalaisethan käyttää alkoholia kohtuudella, mut jos nyt joku on sattunu kavereille Saksasta olutlaatikoita ja ehkä viinejä ja siidereitä ostamaan, niin nyt ois vinkin paikka. Ajan huomenna Saksan halki suunnilleen reittiä Düsseldorf, Hannover, Hampuri, Lübeck ja sitte Tanskan lautoille. Hjälp!

Link to comment

Jos tulet putgardenin kautta niin. Ennen kun tulet siihen misstä alkaa monta kaistaa tiukka vasen (siinä on joku pieni kyltti en kyllä muista että mikä) ajelet sinne melkein lautan viereen sieltä pikkutien kautta. Löydät parkkipaikka ja kalja proomu siitä rannasta. Tämä siis Saksasta Tanskaan päin.

Tossa linkki.. www.puttgarden.border-shop.dk/

Link to comment

Suosittelen Cittimarktia, on Herrenholzissa noin vartin ajomatkaa ennen satamaa. Itse käyn tuolla aina, kannattaa varata tunti pari aikaa viinan shoppailuun. Liike on iso, lähes tukkumainen. Satamapuodista sitten viimeiset tuhlaukset jos rahaa jäänyt taskuun polttelemaan. Samassa kompleksissa on Mediamarkt, vaatekauppoja, apteekki, kenkäkauppoja jne joten tutkittavaa piisaa.

 

CITTI-Markt Lübeck

Herrenholz 14

23556 Lübeck

 

 

Mo - Fr: 7.30 - 20.00 Uhr

Sa: 7.30 - 20.00 Uhr

http://www.cittimarkt.de/fileadmin/reda ... index.html

Link to comment
Guest Jeeves

cittimarketille peukut. En päivällä saanu päähäni et mikä sen nimi oli, mut tuossahan se tuli. Isot kärryt kauppaan sisään ja sinne "kaljavaraston" puolelle vaan.

Link to comment

Lübeckin sataman kaupoissa on se kiva bonus että panttia ei tarvitse maksaa kun vilauttaa passia ja sanoo vievänsä litkut pois maasta. Toisaalta ne kärryt on jytkymmät jos enempi roudaa bussin perälle tai kuplan keulalle jos vertaa kylän Lidleihin jne.

Link to comment

Noista muista en tiedä, mutta saribernerille voi tehdä tilauksen etukäteen ja kamat on sitten valmiina autoon nostettavaksi (ja isommat erät lavalla trukin kanssa suoraan pakettiautoon) niin ei tarvitse pitkin hehtaarihalleja kärryjen kanssa haahuilla.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...