Jump to content

Mikä tämä pakoputken osa on? kts kuva


Guest jumipe

Recommended Posts

Jos ajat vain kesäisin, niin aavistuksen verran helpommalla pääset jos tulppaat molemmista päistä lämmitysputken pakoputken/äänenvaimentajan ulostulot vaihtamalla ne tiivisteen mallisiin/paksuisiin alumiinisiin levyihin. Näyttää imuilma lämpiävän tarvittaessa tolla röörillä.

Link to comment
Guest jumipe

Meteliähän tästä lähtee kyllä, mutta aatelin notta se kuuluis ihan normikuviona asiaan. Taidampa sitten tulpata jollain konstilla tuon, vaihtaa sitten kun joskus tekee isompaa remonttia.

 

Kiitoksia vastauksista!

Link to comment
Guest jumipe

Sain motin takaisin paikoilleen ja tulin siihen tulokseen, että jotain tarttis tehä. Onko tuota mitään mahdollisuutta paikkoa vai meneekö vaihtohommiksi?

Link to comment

Poista se käytöstä,avaat molemmista päistä lämmitysputken kiinnityspultit,otat vanhat tiivisteet pois,leikkaat niiden mukaan pellistä(esim.1 mm teräs tai kuparipelti käy hyvin,ei mitään kaljatölkipeltiä)samanmuotoiset palat joihin poraat kiinnityspulttien reijät,laitat paikalleen uudet tiivistet ja nämä pellit tiivisteiden ja lämmitysputken väliin,pultit kiinni,ei vuoda enään ja toimii kesäkäytössä,bonuksena vielä joku hevosvoiman kymmenysosa lisää tehoa.

Link to comment
Guest jumipe

Ohjeita tulee oikealta ja vasemmalta, hieno homma :):)

 

No teenpä silleesti, että nakkaan tuon korjauspannan tuohon näin aluksi, että pääsee koeajolle. Sitten kun se alkaa pettämään, niin täytyy päättää imusarja uusimisen / esilämmitysputkien tukkimisen välillä.

 

Iso KIITOS vinkeistä, näin se poropeukalokin pystyy harrastamaan :)

Link to comment
Guest jumipe

Asennettu on, näyttää just tasan tarkkaan siltä kuin "viidenpenninvirityksen" kuuluu näyttääkkin. Samapa tuo kun ajaa asiansa, toistaiseksi. Aika näyttää kuinka kauan kestää..

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...