Jump to content

Kuplan akku


Guest Metu2

Recommended Posts

Guest Metu2

Millane akku olis hyvä ja halpa kuppeliin, nyt siinä on joku sökö hankookki mikä ei pidä virtaa taitaapi olla joku 45ah mut meneekö siihe tavallinen standarti akku va jääkö korkeeks millasta suosittelette laturi on vaihtis 50A

Link to comment
Guest Metu2

Niin se on tällänen yleisakku minkä sinne laitoit, että meni penkkikin vielä paikalle pitää hakea jokupäivä varaosista sit sellane jos se kerran mahtuu.Kohta päästään ekat ajelut ajeleen Temppa jahka pikkasen lämpenee niin pitää sit vaihtaa kone.

Link to comment
Guest Metu2

Nyt sitte on akku tilauksessa, ostin sitteki kuppelin 45A akun enkä yleisakkua oliha se pikkasen yli 40 egeä mut uus kuitenkin ja kestää varmaan pitkään ku autolla ei ajeta ku kesällä ja talveks akku veke ja sisälle.

Link to comment
Guest Metu2

Laitan samallaisen akun ku siinä olikin,samat mitat kyllä siinä oli sellanen kumimaton pala akun päällä minkä tietty laitan takas ja + navassakin siinä on se muoviläppä lisäsuojana. Mutta alkuperäis koteloita ei ole.

Link to comment
Guest Mika Raussi

Ehkä se pelkkä muovikin piisaa siellä. Vähän epäilen, että sinne edes mahtuu korsto, joka painaa penkin pohjaan ja vielä jouset muovikannesta läpi.

Link to comment
  • 3 months later...
Missä teillä on se alkuperäinen kansi mikä siihen tulee? Sen kanssa on helppoa käydä akkuostoksilla kun voi heti sovittaa jos on oikea koko.

 

Onko joku muuten löytänyt jotain 12 v akkua mikä mahtuis sinne orkkis kannen/suojan alle? Lähinnä siksi että tiedän että mulla on semmonen jossain tallessa, mutta ei tietoa missä, ja pitäis lähteä akku ostoksille.

 

Eli jos mahtuu joku akku, niin sitten pitänee etsiä se kansi ja ottaa mukaan.

Link to comment
Guest peppokani

Taistelen oman akkuni kanssa ja tuli tämmöinen mieleen: Pitääkö katsastuksessa akun pysyä täysin liikkumattomana vai voiko se liikkua vähän esim. sivuttain?

Link to comment

Minulla on -69 kuplassa kiinnitys akun etu- ja takareunasta. Takareunan kynttä pitää kiinni pultti, etureunan kynsi on hitsattuna pohjaan. Ei mitään kiinnityspantaa tai kantta ole koskaan alkuperäisenä mukana ollutkaan. Kiinnityshässäkkä on alkuperäinen.

 

Minulla olevan Vartan akussa on molempien napojen suojana muovikansi. Lisäksi laitoin plus-navan päälle vielä sellaisen muovisen lisäkannen.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...